Vaše mišljenje o YouTube kanalu Balkanska Taraba

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 422686

Buduća legenda
Poruka
27.626
Po mom mišljanju u pitanju je jedno veliko đubre od YouTube kanala koji se zove Balkanska Taraba. Zasnovan je na lažima, klevetama, uvredama i širenju panike.
Nije mi jasno kako ovakvi YouTube kanali uopšte opstaju kada krše sva pravila YouTube?

https://www.youtube.com/c/BalkanskaTaraba/videos

Sličan je Smrdin.Info samo što širi paniku. Naravno ovo nije nikakva promocija ovog YouTube kanala, ali mislim da je kao pojava vredan diskusije.

Po mom mišljanju u pitanju je jedno veliko đubre od YouTube kanala koji se zove Balkanska Taraba. Zasnovan je na lažima, klevetama, uvredama i širenju panike.
Nije mi jasno kako ovakvi YouTube kanali uopšte opstaju kada krše sva pravila YouTube?

https://www.youtube.com/c/BalkanskaTaraba/videos

Sličan je Smrdin.Info samo što širi paniku. Naravno ovo nije nikakva promocija ovog YouTube kanala, ali mislim da je kao pojava vredan diskusije.
Nikada čuo, a s obzirom na uvodni post čini mi se da uopće ne želim znati.

Da li vi u Hrvatskoj imate slične YouTube kanale?
Imamo neke ultra desničarske kanale tipa Velebit podcast, ali ne baš takve koji izazivaju histeriju i paniku, bulazne o Trećem svjetskom itd. To nije naš đir, jer imamo drugačija iskustva. Osjećamo snažnu pripadnost velikom katoličkom svijetu, integrirani smo u međunarodne organizacije i slično pa nismo dobra publika za širenje panike.

Imamo neke ultra desničarske kanale tipa Velebit podcast, ali ne baš takve koji izazivaju histeriju i paniku, bulazne o Trećem svjetskom itd. To nije naš đir, jer imamo drugačija iskustva. Osjećamo snažnu pripadnost velikom katoličkom svijetu, integrirani smo u međunarodne organizacije i slično pa nismo dobra publika za širenje panike.
Hvala na informaciji idem malo da se smejem. :D

Šta će nam Jutjub, to treba ukinuti.
Nego šta, pećinski ljudi su znali najbolje. Što treba više u životu, osim pećine za živit, noža od kremena za oružje i oruđe, ognjišta te životinjskog mesa i kože i bobica, je l tako? :mrgreen: Sve ostalo je nepotrebno. :lol:

Hvala na informaciji idem malo da se smejem. :D
Samo se ti smij. Smijeh je zdrav. ;)

Stvarno je komedija.:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Бивши ђакон облачи се као ђакон.
Има ли тај човек занимање већ је по занимању "бивши ђакон" ?
Ово већ улази у границе криминала, па овог човека треба тужити годинама ништа друго не ради већ само измишља разне глупости против СПЦ.

Da li vi u Hrvatskoj imate slične YouTube kanale?
Imamo, ali kod nas su ti kanali manje politicki, a vise religijski nadahnuti.
Znaci dok u Srbiji ima vise lujki kojima u glavi svako jutro progovara Putin, u Hrvatskoj imas daleko veci broj ljudi kojima se u glavi javljaju onostrana bica, tipa demoni, andjeli, igraju subotom ping pong s Isusom, nedjeljom je Gospa na kavi i kolacima i sl.

Imamo, ali kod nas su ti kanali manje politicki, a vise religijski nadahnuti.
Znaci dok u Srbiji ima vise lujki kojima u glavi svako jutro progovara Putin, u Hrvatskoj imas daleko veci broj ljudi kojima se u glavi javljaju onostrana bica, tipa demoni, andjeli, igraju subotom ping pong s Isusom, nedjeljom je Gospa na kavi i kolacima i sl.

Видиш,да нема тог тјубета,ја никад не бих чуо за једног Крешимира Ћосића и његов маестрални Серијал
-На рубу Знаности-, где је Ћосић за кратко време постао популаран и у самој Србији.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back