Vase misljenje o situaciji

Frka ti je ..aa..?..........:D

moje misljenje je sasvim pozitivno i ne vidim problem
u tome sto hoce da izadje sa drugaricom...postoje i prijatelji
koji su nam u zivotu potrebni pored osobe koju volimo...
ne pravi od toiga dramu..pri tom.poverenje je osnov svega..
ako ga ima izmedju vas dvoje .nista nije problerm

Dakle, poceli ste da zivite sa devojkom koju volite, ljubav cveta i onda vas ona pita da li bi vam smetalo da ona ide u provod sa svojom drugaricom bez vas...kakvo je vase misljenje o tome? Motivi, odgovori, reakcije i sl...

Kakve to veze ima što živite zajedno sa tim što hoće da ide sa drugaricama? Neka ide, neka se provede. Sutra će da te još više voli kada vidi da joj veruješ, ili će da te šutne, jer te prevarila. U oba slučaja imaš povoljan razvoj situacije - sve ide na tvoju vodenicu.

Dakle, poceli ste da zivite sa devojkom koju volite, ljubav cveta i onda vas ona pita da li bi vam smetalo da ona ide u provod sa svojom drugaricom bez vas...kakvo je vase misljenje o tome? Motivi, odgovori, reakcije i sl...

Ово ме увек насмеје..

Шта има да ме пита, нисам јој ћале, нек иде где хоће.. Заправо нема ништа досадније од тога да одеш у провод са девојком и њеним другарицама.. Тако да је благослов кад оде без тебе..

a u čemu je tačno problem tu?
da li smatraš da je ona sad treba da samo sedi kući s tobom, kad već živite zajedno?
samo pitam, ništa loše ne mislim tim pitanjem.

Ja ovoj mojoj zmiji kažem: nosi kurtone, da ti se dečko ne zarazi :) A nemoj posle da ih bacaš svukuda po kolima, nego lepo sakupi sve u kesu, pa u kontejner. Užasno se nerviram na mrvice i kurtone po kolima. :ljutko:

И обавезно напомени да се не је*е на низбрдици, у заносу се заборави ручна, па још треба и поправку да плаћаш :D

Back