Dakle, poceli ste da zivite sa devojkom koju volite, ljubav cveta i onda vas ona pita da li bi vam smetalo da ona ide u provod sa svojom drugaricom bez vas...kakvo je vase misljenje o tome? Motivi, odgovori, reakcije i sl...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle, poceli ste da zivite sa devojkom koju volite, ljubav cveta i onda vas ona pita da li bi vam smetalo da ona ide u provod sa svojom drugaricom bez vas...kakvo je vase misljenje o tome? Motivi, odgovori, reakcije i sl...
nek ide, taman da odmorimo jedno od drugog)))
a u čemu je tačno problem tu?
da li smatraš da je ona sad treba da samo sedi kući s tobom, kad već živite zajedno?
samo pitam, ništa loše ne mislim tim pitanjem.
Ja ovoj mojoj zmiji kažem: nosi kurtone, da ti se dečko ne zaraziA nemoj posle da ih bacaš svukuda po kolima, nego lepo sakupi sve u kesu, pa u kontejner. Užasno se nerviram na mrvice i kurtone po kolima.
![]()
Možda nije oprala i opeglala posuđe
Možda nije skuvala košulje i opeglala supu![]()
Ja ovoj mojoj zmiji kažem: nosi kurtone, da ti se dečko ne zaraziA nemoj posle da ih bacaš svukuda po kolima, nego lepo sakupi sve u kesu, pa u kontejner. Užasno se nerviram na mrvice i kurtone po kolima.
![]()
И обавезно напомени да се не је*е на низбрдици, у заносу се заборави ручна, па још треба и поправку да плаћаш![]()
dobro me podseti da ubacim peglu u mašinu za posudje!![]()
bezveze, kaka je to riba koja ne zna sakriti prevaru, odma bi je ostavio.
Pa zato sam ja onda dobio kuku u registraciju! Jaoooo, idem sada da je učim kako da povlači ručnu do zadnjeg zuba!
A da li si umutila pogaču i zamesila šunku?![]()
Па може и то.. Ал' ја бих својој отворио рачун и уплатио нешто кеша, мсм кад ме већ вара нек се бар је*е као човек, нек узме собу у хотелу..
e to neću da radim, pa makar ptice letele!
E, onda se polako pripremaj za jedno sučeljavanje
Ja sad idem kod mog druga advokata u Malu Mošnicu na konstatacije!
Izebi je dobro i onda je pusti slobodno . Ako poslije seksa odustane od izlaska , onda tu nesto ne valja .Dakle, poceli ste da zivite sa devojkom koju volite, ljubav cveta i onda vas ona pita da li bi vam smetalo da ona ide u provod sa svojom drugaricom bez vas...kakvo je vase misljenje o tome? Motivi, odgovori, reakcije i sl...