Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.525
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nebeše Vučića ja bi još čekao na pasoš
Pope znaš da sam čekao na pasoš 10 godinaSlican se slicnom raduje.![]()
Nisi podoban.Pope znaš da sam čekao na pasoš 10 godina
Pope a moja žena podobnaNisi podoban.
Laže nisam u stanju da širim
izdajes zenu, kako, na sat, samo sns-u? si ti krupije? svodnik? podvodis zenu?Pope a moja žena podobna
kako je to jedini nacin sprecavanja prisile?
kako moze legenda da podrzi izdajnika vucica? on je pokojni!
Laže nisam u stanju da širim
Srbijanci su izdali svoju bracu na Kosovu i Metohiji.kako moze legenda da podrzi izdajnika vucica? on je pokojni!
vucic je lazov. sluzi djavolu, ocu lazi i izdaje kao juda izdajnik sto izdade Hrista. navodno ce isposlovati prodaju kosova, ali samo za svoj dzep! nesto za nista, nesto, bljuc... siptarski i sorosev agent, srbima samo preostaje da beze sa kosova!
dole beznoznicka sekta sns! [koja vas kupuje sa pisljivom dnevnicom i sendvicem!- sramota, koliko ste nisko pali, preci nam se prevrcu u grobovima;ljigavci, gnjide, kao i vucic sto je i cela sns bulumenta izdajnika i satanista, masona itd!] - kada shvatite, bice kasno!
e, posle jece hebulje, a jes sex bomba, nema spora, vucic je doveo djedovicku koja je top ribetina, njen smokljan nece ni a da kaze, i sa njom ce srbiji da oguli kozu, eps itd, srbi ce ostati bez gaca dok blenu i onanisu. samo ce se pusiti kada im stignu racuni. a eps u vlasnistvu stranaca.Srbijanci su izdali svoju bracu na Kosovu i Metohiji.
Ja srbijance peckam i provociram nece li shvatiti da grese ali oni u meni vide neprijatelja nema veze neka shvate kako hoce ali fakat je da ova generacija srbijanaca nije dorasla trenutku i vremenu kad se sve menja.Jednom kad izgubis narod i teritoriju nema povratka na predjasnje stanje.Novac imas pa nemas pa ga opet imas.Vlast i opoziciju treba menjati, podelili su narod poceli su ko partizani i cetnici.Ima dosta i do naroda,iskvario se,postao je pohlepan. ne bira sredstvo kako se dograbiti vlasti,funkcije i posla gaze preko leseva.Moralno je ovaj narod pao, nema odgovornosti za svoju decu,rodbinu,komsije,drzavu.I opet kazem dok je tako u Srbilendu nema srece ni u drzavi.Bice sve manja i manja.e, posle jece hebulje, a jes sex bomba, nema spora, vucic je doveo djedovicku koja je top ribetina, njen smokljan nece ni a da kaze, i sa njom ce srbiji da oguli kozu, eps itd, srbi ce ostati bez gaca dok blenu i onanisu. samo ce se pusiti kada im stignu racuni. a eps u vlasnistvu stranaca.
ti si prekodrinac 100% u pravu, izvini za napad, izdali su srbi i prekodrince, ne zaboravi, a kamoli newce prodati kosovo za sendvic i dnevnicu. DECA BRE GINU! A NJIMA SE HEBE ZA JECOM I DJEDOVICKOM, brnabu niko ne hebe vise.
sta meni ameru trebaju srpske, hrvatske fukse, ajde reci mi ti? ako cemo da se bavimo politikom ali ozbiljno, sta ce nam fukse?
ja sam se ogresio o tebe zamenivsi te sa drugim diskutom, ali si u pravu 99%.Ja srbijance peckam i provociram nece li shvatiti da grese ali oni u meni vide neprijatelja nema veze neka shvate kako hoce ali fakat je da ova generacija srbijanaca nije dorasla trenutku i vremenu kad se sve menja.Jednom kad izgubis narod i teritoriju nema povratka na predjasnje stanje.Novac imas pa nemas pa ga opet imas.Vlast i opoziciju treba menjati, podelili su narod poceli su ko partizani i cetnici.Ima dosta i do naroda,iskvario se,postao je pohlepan. ne bira sredstvo kako se dograbiti vlasti,funkcije i posla gaze preko leseva.Moralno je ovaj narod pao, nema odgovornosti za svoju decu,rodbinu,komsije,drzavu.I opet kazem dok je tako u Srbilendu nema srece ni u drzavi.Bice sve manja i manja.
Opusteno,koliko sam se tek ja puta ogresio pogotovo o Natasu ali sve je to zivot,neko te dirne u zivac kad nisi svoj pa odgovoris kako nije lepoja sam se ogresio o tebe zamenivsi te sa drugim diskutom, ali si u pravu 99%.