*misutka*:
Meni cela ova diskusija malo liči na onu basnu o lisici i kiselom groždju. Poenta basne je kad ja to ne mogu da imam, onda nikako nije dobro. Tako i ženski svet ovde. Kao super je kad gleda sa strane. Baš vam verujem.Sigurno bi baš bilo ružno(fuj, fuj) da vaš muž ili dečko odvaja svoje oči samo za vas, da smatra da ste naj...(lepša, privlačnija itd...)i da ga druge ženske osobe zanimaju samo poslovno, recimo. Iskreno ne verujem da bi to nekoj od vas smetalo.Naprotiv
Slusaj ovako ti to ide: Ide covek ulicom i naravno gleda kuce, cvece, ulice i slucajne prolaznike (mora da gleda, ziv je)... Jedan od tih slucajnih prolaznika/prolaznica je lep, privlacan, sexy... E sad ne moze covek zazmuriti i zaboraviti da je video.
Naravno da niko ne voli da njihov dragi/draga blene, zeva, bulji, zvizdi, flertuje s nekim npr. u kaficu dok su oni s njima. To je manjak postovanja prema voljenoj osobi. Ali ako covek primeti da je neko privlacan i ostavi stvar na tome onda je sve ok. Velika je razlika kad ti decko/devojka kaze vidi slatke devojke/decka i kad ti kaze "Vidi dobra li je, kako bi je ja poyebao" i to na kraju i uradi.
A sad pitanje za tebe: Sta ti radis kada vidis privlacnog momka?