Vaše mišljenje o ovakvoj osobi..

javorko12

Obećava
Poruka
99
Nekada se pitam da li to radi namerno, sasvim slučajno, mašta fantazija ,da li je to nekakav inat da ona nesto ne zna..ne znam..napisati ću vam da procenite par situacija
1)Njeno putovanje u drugu državu i mogućonst da se vidimo prvi put:
-razlog bolesna keva pa je moral da otputuje tamo gde je rođena,naravno da smo se posvađali kada sam ju pitao da li se vidimo tada
-nisam se više usudio pitati kada je bila tamo, a njeni odgovori su bili 1)Glupo mi bilo da te zovem za 1 sat 2)imala sam vremena par sati 3)ti si kriv sta me nisi pitao.
Moje obrazloženje pošto se radi o takvoj situacija ja ne mogu da znam da li ona uopšte želi da se nademo a da ne skoči na mene ako ju pitam
2)na mreži pre neki dan slika nemackog ovčara
-njen komentar "upravo stiže takav jedan" ,ja znam da ona nema psa niti će doci bilo kakav pas.
Drugi komentar zena na pijaci
-da videla sam ju znam ju..ona je udaljena 600 km od te pijace i gde bi videla tu zenu
E sada kada bi vi otišli u priču sa njom u vezi komentara ona bi verovatno i dalje pisala kao da je to istina
3) I ono najgore priče koje meni priča piše
-mi ćemo da budemo zajedno videt ces kada dodem ja, da idemo u shoping ,raditi ću opet noćne,ja ću da kuvam ti ostalo..i tako dalje..
Sada shvacam da ona samo fantazira ali te fantazija delu realno.Sa druge strane priča o sebi o superlativima ja sam ovo neodoljiva lepa i sl meni ne može niko ništa..samostalna sam a ne može da resi situaciju kod kuće kako treba.
Kako nazvati osobu koja priča jedno a u reali je sve drugacije...

Nekada se pitam da li to radi namerno, sasvim slučajno, mašta fantazija ,da li je to nekakav inat da ona nesto ne zna..ne znam..napisati ću vam da procenite par situacija
1)Njeno putovanje u drugu državu i mogućonst da se vidimo prvi put:
-razlog bolesna keva pa je moral da otputuje tamo gde je rođena,naravno da smo se posvađali kada sam ju pitao da li se vidimo tada
-nisam se više usudio pitati kada je bila tamo, a njeni odgovori su bili 1)Glupo mi bilo da te zovem za 1 sat 2)imala sam vremena par sati 3)ti si kriv sta me nisi pitao.
Moje obrazloženje pošto se radi o takvoj situacija ja ne mogu da znam da li ona uopšte želi da se nademo a da ne skoči na mene ako ju pitam
2)na mreži pre neki dan slika nemackog ovčara
-njen komentar "upravo stiže takav jedan" ,ja znam da ona nema psa niti će doci bilo kakav pas.
Drugi komentar zena na pijaci
-da videla sam ju znam ju..ona je udaljena 600 km od te pijace i gde bi videla tu zenu
E sada kada bi vi otišli u priču sa njom u vezi komentara ona bi verovatno i dalje pisala kao da je to istina
3) I ono najgore priče koje meni priča piše
-mi ćemo da budemo zajedno videt ces kada dodem ja, da idemo u shoping ,raditi ću opet noćne,ja ću da kuvam ti ostalo..i tako dalje..
Sada shvacam da ona samo fantazira ali te fantazija delu realno.Sa druge strane priča o sebi o superlativima ja sam ovo neodoljiva lepa i sl meni ne može niko ništa..samostalna sam a ne može da resi situaciju kod kuće kako treba.
Kako nazvati osobu koja priča jedno a u reali je sve drugacije...

Наташа Баклавац - нереална

ja sam se zavlacio sa jednom dve godine, tj. nisam ja ziveo svoj zivot, sa devojkama kao da ona ne postoji, sa njom sam bio na nekoj zurci i posle se javila da hoce vezu, al nikako da se cidimo, ladno se dopisivali godinu dana i dalje nikad nece da se vidi, uvek imala neke izgovore, ja rekao ajd nisi na kraj sveta, sednem u kola predjem 100 km nista strasno, ne ne, javim se ja kad budem mogla, sve cu ti objasniti, ne zelim da te mucim svojim problemima, ti zivi svoj zivot. Al svako malo salje poruke.
Na kraju saznam da je tesko bolesna vec godinama i da je sad na lecenju u Nemačkoj.
Tako da, i dalje se cujemo sa vremena na vreme, jer ako nista kao prijatelj tu sam.

Zasto ovo pisem, jer nemam zivaca, za pitanja o povrsnim lujkama.
Blok i cao, budi musko preseci maminu vrbcu

Back