Vase misljenje o Matriksu

Zivite li u Matriksu

• Zivio sam u Matriksu i uspio sam da ga pobjedim

glasova: 0 0,0%
  • Ne znam sta je Matriks,zelio bih da saznam

• Znam sta je Matriks i podrzavam taj nacin zivota

• Nemoguce je izaci iz Matriksa i ne pokusavam

• Matriks mi je djelimicno jasan, moram ga vise istraziti

• Ne smatram da je zivot van Matriksa bolji

• Smatram da je zivot van Matriksa bolji

• Ukupno glasova
    6
Vecina ljudi nista ozbiljno ne istrazuje, posebno od kad postoje drustvene mreze

Pa biti svestan da živiš u matriksu samo po sebi nije dovoljno ukoliko nema volje i rada na sebi i što reče i Dejvid Ajk to što si ti samo svestan da živiš u projektovanoj realnosti i da realnost nije onakva kakvom ti je predstavljaju i to što ti znaš da recimo postoje bankarske i političke mahinacije, nametnuti i projektovani ratovi, neka tajna društva koja imaju neku svoju agendu i slično to je ne znači da si otvorenog uma i da znaš šta je zapravo njihova agenda i šta se zapravo krije iza svega toga.
Zapravo većina ljudi je verovatno svesna tako nekih stvari ali nije u stanju da spozna kompletnu sliku svega toga i šta se zapravo krije iza svega toga zato što nisu dovoljno otvorenog uma i nemaju snage niti volje da se otrgnu iz tog matriksa, recimo većina ljudi će krenuti kao da kopaju po tim stvarima i onda negde u jednom momentu će naleteti na barijeru i neće želeti da kopa i da ide dalje od toga zato što ono dalje se već ne uklapa u njihovu projektovanu sliku realnosti i ono dalje već nije u skladu sa onim što im propagira zvanična nauka, šta su ih učili u školi, šta im govore na tv-u, šta im propoveda crkva i prosto nije u skladu sa tom projektovanom slikom realnosti koja im je nametnuta još od kako su bili u pelenama.

Da li mogu otvoriti temu o trilogiji "Terminator"? I ti filmovi, tj. glumci u njima, su zanimljivi sa psihološke strane.

Ako će diskusija krenuti u smeru glumaca, njihovih uloga, nekih skandala i sl. otvori na ptf-u Pozorište i film.

Ako želiš da diskutujemo o psihološkom profilu glavnog glumca možeš da je otvoriš ovde..ali ako krene u nekom pravcu mimo psihologije, ako bude puno off topica, brisaću i usmeravaću diskusiju. Ili ću preseliti temu..

Ja sam davno, samo jednom, gledala taj film i ne sećam se ni radnje ni glumaca.

Analitički, 🙂 ako želiš da budeš mod na ovom ptf-u pošalji pp supermoderatorima i adminima. 🙂

Ako će diskusija krenuti u smeru glumaca, njihovih uloga, nekih skandala i sl. otvori na ptf-u Pozorište i film.

Ako želiš da diskutujemo o psihološkom profilu glavnog glumca možeš da je otvoriš ovde..ali ako krene u nekom pravcu mimo psihologije, ako bude puno off topica, brisaću i usmeravaću diskusiju. Ili ću preseliti temu..

Ja sam davno, samo jednom, gledala taj film i ne sećam se ni radnje ni glumaca.

Analitički, 🙂 ako želiš da budeš mod na ovom ptf-u pošalji pp supermoderatorima i adminima. 🙂

Ne hvala, dovoljno mi je sto sam analiticki

Back