Vase misljenje o Matriksu

Zivite li u Matriksu

• Zivio sam u Matriksu i uspio sam da ga pobjedim

glasova: 0 0,0%
  • Ne znam sta je Matriks,zelio bih da saznam

• Znam sta je Matriks i podrzavam taj nacin zivota

• Nemoguce je izaci iz Matriksa i ne pokusavam

• Matriks mi je djelimicno jasan, moram ga vise istraziti

• Ne smatram da je zivot van Matriksa bolji

• Smatram da je zivot van Matriksa bolji

• Ukupno glasova
    6
Шта на ту тему каже наш брат и наш гуру Ендрју Тејт?

Pa on to gleda kroz svoj zivot.Svakom covjeku Matriks drugacije determinise zivot,jer paleta izbora koju Matriks sistemski i unaprijed odredi za ljude je enormna.E sada svako se hvata za neku matricu koja se njemu najvise svidja kao sladoledi svako ima svoj ukus u Matriks slasticari ili se neko hvata za ono sto mu je nametnuto od autoriteta srbin,hrvat,italijan,argentinac itd,tu izbora nekog i nema

Kod Tejta se to ogleda kroz prizmu materijalnog uspjeha

Matriksu je bitno da te snadbijeva izborima e sada sta ce ko kupiti i izabrati nebitno je ako je to kupljeno u Martiks prodavnici

Mi mozemo sada da se svadjamo oko sporta,politike itd ali oba nasa razlicita izbora su kupljena u istoj prodavnici samo sto si ti uzeo kiflu od krema a ja od dzema.Matriks ne zanima da li biramo isto dok biramo njegovo i niti ga zanima sta mislimo i da li se slazemo dok kupujemo u istoj prodavnici

Matriks prodavnica ima svoje sektore kao i obicna prodavnica samo sto u obicnoj prodavnici sektori se zovu voce i povrce,gotova jela,mesni sektor,ribarnica, pekara,konditorski proizvodi itd

Matriks prodavnica ima sektore: uvjerenja,misljenja,vjerovanja, predubjedjenja, predrasude,pripadnosti,mrznje,ljubavi itd i onda kupujemo

Poslednja izmena:
Ograniceni i unaprijed programirani sistem zivotnog uredjenja ljudi koji im determinise i ogranicava zivote na osnovu stvaranja privida i izbora u njihovom umu,a to cini na osnovu ogranicenog izbora koje nudi u svim sferama zivota u kojima covjek moze da se iskaze kao jedinka i da do kraja izrazi svoje potencijale
A kad sistema ne bi bilo, šta je to u tebi što te determiniše i ograničava?

Matriks ne postoji
Holivudska mindnumbing budalaština za retarde
Po meni je to neka savremena adaptacija "loganovog bega" gde ai tehnologija vodi računa o dužini ljudskih života
a opet i taj "Loganov beg" je nastao na temelju antičke priče "gde je jedan kralj ubijao starije od 50 godina sve dok sam nije napunio toliko"
(za razlkiku od antičke priče u Loganovom begu je granica 30 godina a utvrdiće se zbog nejasne greške u software-u Glavnog kompjutera)

Medjutim, gle kujca, sci-fi hororčić "They Live" je vrlo moguća opcija...

Poslednja izmena:
Znači još nisi uočio neprijatelja.. 🤔

Neprijatelji je uvijek ono sto ti skrece paznju,opet zivimo u modernom dobu,danas je skretanje paznje zamjena za ono sto je nekada bila inkvizicija,tada sem strahom nisi imao cime ljudima skrenut paznju i odvratit ih od toga da rade na sebi i bruse se kao dijamanti.U danasnjem dobu ima milion suptilinijih metoda koji su u cilju skretanja paznje a opet najteze je drzati fokus i koncentraciju na sebi i svom uzdizanju.Danas ti niko ne brani da radis na sebi ali moras da kontrolises svoj um kao auto moze da sleti sa puta skrene paznja na sekund to je moderna inkvizicija suptilna

Koliko zivite u njemu da li ste ikada uspjeli da izadjete iz okvira Matriksa ili cijeli zivot pokusavate ali ne ide ili ste zadovoljni zivotom u Matriksu i ne smatrate Matriks toliko losim

Матрикс. ? Опет нека трилогија од шест делова ? :dontunderstand: ....

Мислим да је Агент Смит уствари Једини Одабрани ...

@Jasna

Poslednja izmena:
Матрикс. ? Шта је то ? :dontunderstand:

@Jasna

Ograniceni i unaprijed programirani sistem zivotnog uredjenja ljudi koji im determinise i ogranicava zivote na osnovu stvaranja privida i izbora u njihovom umu,a to cini na osnovu ogranicenog izbora koje nudi u svim sferama zivota u kojima covjek moze da se iskaze kao jedinka i da do kraja izrazi svoje potencijale

Prvi deo dobar, drugi i treci su mi sranje.

Ocekujem da su ga srpske patriote sve zamrzele, jer su reziseri trangenderi.

A cekaj, pitanje nije o filmu.

E jbga :P

I jedni i drugi su u sistemu i isto su nebitno sto se svadjaju jer to su ljudi koji sve svoje potencijale ne razvijaju i sav svoj kreativni um okuju u zatvoru zvani programirani izbor

Biti srbin ili hrvat patriota ili nesto kobajagi kontra lgbt je potpuno svejedno to su programirani ljudi

@analiticki 12 Svega ima u ovoj temi, a najmanje psihologije, a otvaraš temu na Psihologiji. 😊

Nisam filmofil i nisam gledala "Matriks", ali sam zato pročitala tekst na jednom sajtu o Matriksu o kome pišeš.

https://www.radnasebi.com/blog/sta-je-matriks/

Na osnovu pitanja iz ovog teksta zaključujem da ne živim u Matriksu.

Psihologija objašnjava kako se osloboditi Matriksa.

Pročitajte i ovo https://www.uniqorner.com/razno/ulazak-u-matriks-da-li-stvarnost-uopste-postoji

Inače, uopšte nisam razmišljala o Matriksu dok se nije pojavila ova tema..priznajem..

@analiticki 12 Svega ima u ovoj temi, a najmanje psihologije, a otvaraš temu na Psihologiji. 😊

Nisam filmofil i nisam gledala "Matriks", ali sam zato pročitala tekst na jednom sajtu o Matriksu o kome pišeš.

https://www.radnasebi.com/blog/sta-je-matriks/

Na osnovu pitanja iz ovog teksta zaključujem da ne živim u Matriksu.

Psihologija objašnjava kako se osloboditi Matriksa.

Pročitajte i ovo https://www.uniqorner.com/razno/ulazak-u-matriks-da-li-stvarnost-uopste-postoji

Inače, uopšte nisam razmišljala o Matriksu dok se nije pojavila ova tema..priznajem..

Pa jeste,ali neki Matriks ovdje tumace kroz film a tema je u nacelu psiholoska jer ovdje pricamo iz ugla pojedinca,a opet tema moze biti i socijalna jer Matriks je jako slozen

Back