analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 11.400
Koliko zivite u njemu da li ste ikada uspjeli da izadjete iz okvira Matriksa ili cijeli zivot pokusavate ali ne ide ili ste zadovoljni zivotom u Matriksu i ne smatrate Matriks toliko losim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта на ту тему каже наш брат и наш гуру Ендрју Тејт?Koliko zivite u njemu da li ste ikada uspjeli da izadjete iz okvira Matriksa ili cijeli zivot pokusavate ali ne ide ili ste zadovoljni zivotom u Matriksu i ne smatrate Matriks toliko losim
Шта на ту тему каже наш брат и наш гуру Ендрју Тејт?
Zanimljiva je teorija, ali se danas svaka budala kaci na to.
Vecina ljudi nista ozbiljno ne istrazuje, posebno od kad postoje drustvene mrezeZato sto je privlacna teorija za sve,ali da li svako i to ozbiljno istrazi i pozabavi se time
Šta ti je to matriks?![]()
A kad sistema ne bi bilo, šta je to u tebi što te determiniše i ograničava?Ograniceni i unaprijed programirani sistem zivotnog uredjenja ljudi koji im determinise i ogranicava zivote na osnovu stvaranja privida i izbora u njihovom umu,a to cini na osnovu ogranicenog izbora koje nudi u svim sferama zivota u kojima covjek moze da se iskaze kao jedinka i da do kraja izrazi svoje potencijale
A kad sistema ne bi bilo, šta je to u tebi što te determiniše i ograničava?
Znači još nisi uočio neprijatelja..Nedovoljan rad na sebi,komfor,lijenost itd ja sam protivnik toga.Moji potencijali idu do tamo dokle ide moja kosmicka zastava,na meni je da stvaram svoje neogranicene izbore to je uvijek ono sto mogu da uradim nezavisno od sistema
Znači još nisi uočio neprijatelja..![]()
Koliko zivite u njemu da li ste ikada uspjeli da izadjete iz okvira Matriksa ili cijeli zivot pokusavate ali ne ide ili ste zadovoljni zivotom u Matriksu i ne smatrate Matriks toliko losim
Ograniceni i unaprijed programirani sistem zivotnog uredjenja ljudi koji im determinise i ogranicava zivote na osnovu stvaranja privida i izbora u njihovom umu,a to cini na osnovu ogranicenog izbora koje nudi u svim sferama zivota u kojima covjek moze da se iskaze kao jedinka i da do kraja izrazi svoje potencijale
Velja Ilić - MorfijusМатрикс. ? Опет нека трилогија од шест делова ?....
Мислим да је Агент Смит уствари Једини ...
@Jasna
Prvi deo dobar, drugi i treci su mi sranje.
Ocekujem da su ga srpske patriote sve zamrzele, jer su reziseri trangenderi.
A cekaj, pitanje nije o filmu.
E jbga![]()
@analiticki 12 Svega ima u ovoj temi, a najmanje psihologije, a otvaraš temu na Psihologiji.![]()
Nisam filmofil i nisam gledala "Matriks", ali sam zato pročitala tekst na jednom sajtu o Matriksu o kome pišeš.
https://www.radnasebi.com/blog/sta-je-matriks/
Na osnovu pitanja iz ovog teksta zaključujem da ne živim u Matriksu.
Psihologija objašnjava kako se osloboditi Matriksa.
Pročitajte i ovo https://www.uniqorner.com/razno/ulazak-u-matriks-da-li-stvarnost-uopste-postoji
Inače, uopšte nisam razmišljala o Matriksu dok se nije pojavila ova tema..priznajem..