Vase misljenje molim

Zanima me vase misljenje...

Dakle ovako ona se vidja jako dugo (vise od 5 god) sa covekom koji je bio ozenjen i razveo se posle (neki drugi razlog je bio), prvo je pocelo muvanje, pa telefonski razgovori pa na kraju smuvavanje i sex koji je trajao dosta dugo. I nikada nisu bili zajedno ali jesu pricali na tu temu a razlog je bio sto je on bio u vezi a i razlika u godinama je tada bila velika. Sex im je bio strastven, fenomelnalan, perverzan, sve sto su pozeleli su dobili jedno od drugog. Jednostavno savrsen...emocija je mozda bilo mozda nije (njegovu stranu ne znam)...ta veza i dalje postoji...ali je vidjanje sada svedeno na minimum, cak je bilo i prekinuto na godinu dana.

Kako je moguce saznati sta ona druga strana misli i oseca?
Direktno ga pitati ne znam da li ce reci istinu?
Zanima me sta mislite sta je razlog da ovakva "veza" ne bude vise od kres kombinacije i da li je moguce naterati nekog da bude otvoren po pitanju osecanja?

Ako joj prija seks sa njim neka se kresu i dalje. I neka nadje sebi nekog drugog koga ce da voli.
Ljude ne mozes ni na sta da nateras. Ti koji su bili vec u braku retko hoce ponovo da budu u istom i zena im treba da bi imali cime da se razonode. Sto ne znaci nuzno da prema njoj ne gaje osecanja. Ako ona puca na vezu sa njim ili brak, mislim da bi bilo pogresno da mu to u lice kaze, jer lako moze da se desi da on pobegne glavom bez obzira. Mozda je on to i nanjusio, pa se zato nisu ni vidjali jedno vreme.
Nemam pojma, ovde je sve mozda ovo mozda ono. Ja licno bih cutala i kresala se i dalje sa tipom dokle mi prija.

Zanima me vase misljenje...

Dakle ovako ona se vidja jako dugo (vise od 5 god) sa covekom koji je bio ozenjen i razveo se posle (neki drugi razlog je bio), prvo je pocelo muvanje, pa telefonski razgovori pa na kraju smuvavanje i sex koji je trajao dosta dugo. I nikada nisu bili zajedno ali jesu pricali na tu temu a razlog je bio sto je on bio u vezi a i razlika u godinama je tada bila velika. Sex im je bio strastven, fenomelnalan, perverzan, sve sto su pozeleli su dobili jedno od drugog. Jednostavno savrsen...emocija je mozda bilo mozda nije (njegovu stranu ne znam)...ta veza i dalje postoji...ali je vidjanje sada svedeno na minimum, cak je bilo i prekinuto na godinu dana.ohttps://www.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQ&feature=player_detailpage
Kako je moguce saznati sta ona druga strana misli i oseca?
Direktno ga pitati ne znam da li ce reci istinu?
Zanima me sta mislite sta je razlog da ovakva "veza" ne bude vise od kres kombinacije i da li je moguce naterati nekog da bude otvoren po pitanju osecanja?
oteraj to urac,zabole njega za tebe.dosadila si mu.

Ako joj prija seks sa njim neka se kresu i dalje. I neka nadje sebi nekog drugog koga ce da voli.
Ljude ne mozes ni na sta da nateras. Ti koji su bili vec u braku retko hoce ponovo da budu u istom i zena im treba da bi imali cime da se razonode. Sto ne znaci nuzno da prema njoj ne gaje osecanja. Ako ona puca na vezu sa njim ili brak, mislim da bi bilo pogresno da mu to u lice kaze, jer lako moze da se desi da on pobegne glavom bez obzira. Mozda je on to i nanjusio, pa se zato nisu ni vidjali jedno vreme.
Nemam pojma, ovde je sve mozda ovo mozda ono. Ja licno bih cutala i kresala se i dalje sa tipom dokle mi prija.

Najzad jedno pametno razmisljanje.Retka si "biljka" u zenskom svetu.Zato cestitke.Sada se tema moze zatvoriti.Slobodno.

Back