Vaše mesto za opuštanje?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U zadne vrem kod jedne drugarice.
Ona se u stanu ima svoj kozmetički salončić. Ono pedikir, manikir, depilacija, lagana masaža, malo šminka... Ona to radi iz hobija ali bas dobro radi.
Ecti mi je u zadnje vreme pribežište. Kafica, malo trača, lagano sređivanje bez žurbe, dobra ekipica... bombonica.

Da li imate "svoje" mesto na kome mozete da se opustite, zaboravite makar na tren o svakodnevnim obavezama, stresa, problema i date svojim mislima i masti slobodu?

Da li je to samo odmor ili i neka vrsta kreativnosti ?
Teško se izmešam iz negativne situacije i nema tog čarobnog klika kod mene , ali definitivno mi prijaju ove stvari : muzika , kafa, plivanje , da prošetam i humor sa ljudima koji imaju smisla. Da dodam , i da vozim.

Teško se izmešam iz negativne situacije i nema tog čarobnog klika kod mene , ali definitivno mi prijaju ove stvari : muzika , kafa, plivanje , da prošetam i humor sa ljudima koji imaju smisla. Da dodam , i da vozim.
lepo si definisala kljucnu tacku, izmestanje iz negativnog okvira, a moguce ide zajedno sa duhovnom zreloscu.
sve ostalo pobrojano, kao uostalom i sam koncept postavljene teme, je samo simptomatska terapija, koja opet i moze ali i ne mora trasirati put duhovnog razvoja.

Da li imate "svoje" mesto na kome mozete da se opustite, zaboravite makar na tren o svakodnevnim obavezama, stresa, problema i date svojim mislima i masti slobodu?

Da li je to samo odmor ili i neka vrsta kreativnosti ?

Moj kutak je soba gde nas dvoje spavamo. Nije klasična spavaća soba iako za to služi.
Tu na mom krevetu provodim dosta vremena - kad se odmaram, slušam muziku, smišljam, razmišljam, dremam.
I tako to, svašta nešto.
❤️

Back