Vaše mesto za opuštanje?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
391.737
Da li imate "svoje" mesto na kome mozete da se opustite, zaboravite makar na tren o svakodnevnim obavezama, stresa, problema i date svojim mislima i masti slobodu?

Da li je to samo odmor ili i neka vrsta kreativnosti ?

Da li imate "svoje" mesto na kome mozete da se opustite, zaboravite makar na tren o svakodnevnim obavezama, stresa, problema i date svojim mislima i masti slobodu?

Mnogo je takvih mesta/situacija....

Kafana, priroda (šetnja i kampovanje), dok vozim bajs, dok vozim motor, dok sam na treningu, za vreme seksa, kad sam na moru....

Pre neki dan sam se tako lepo opustio u vozu: prelep ICE, bez guzve, lagana muzika, dobra kafa u vozu, klizi glatko po šinama....kratka voznja od 1 sat, ali bas je bila relaks, kao meditacija 😊😎

kreativan posao mi je opuštanje kao i šetnja..
svaki put kada sam napeta ili nervozna ili uznemirena šetam po sat ili dva
i kada se vratim kuci, predahnem, istuširam se , popijem kafu ili čaj.
..kao nova sam u smislu - hej živote i problemi ..idemo dalje :)

I meni je zen u kući, ali samo kada mi todler (bukvalno) ne skače po glavi, pa mogu da napravim mirnu atmosferu 😁

Imam mesto i vreme za opustanje. Vece nakon 23h u dnevnoj sobi.
Do tada je sve zavrseno, manji spava, veci odlazi da spava, ja sam zavrsila sa vrelim i dugim tusiranjem.
Nakon toga je mir. Tiho je svuda, sve je ugaseno.
Meni je noc inace magicna oduvek bila.

Upalim film, podvucem noge ispod sebe, ispod lampe, izvucem knjige koje drzim podalje da ih ne maznu i pocinje moje sebicno vreme.
Zaista mi je potrebno i to mi je bezmalo svakodnevno potrebno da se uvece iskljucim a ujutru ukljucim.

Back