Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ko hoce da predstavi svoje porijeklo u smislu etnicke ili klasne pripadnosti, moze to da ucini ovde. Takodje u kojoj mjeri to porijeklo utice na vas licni zivot.
Ko hoce da predstavi svoje porijeklo u smislu etnicke ili klasne pripadnosti, moze to da ucini ovde. Takodje u kojoj mjeri to porijeklo utice na vas licni zivot.
Koja jе сврха ове теме? И то још на ПДФ - Историја. Примећујем да постављач теме није из Србије па тим пре не видим праву намеру и сврху овакве теме.
Као информација свакако не. Кога на Форуму брига којој етничкој групи ја припадам. Важно је колико ћи ја нешто паметно или глупо да напишем.
А ,,класна припадност'' тек је нејасна. Које то класе ова држава има, које би разврставале и делиле људе по тој основи.?
Постављач теме није нашао за сходно да своје ,,поријекло'' представи бар у опцији: Локација, а нас пита ког смо порекла. Стварно нејасна намера.
Мислим да је тема промашај и треба је обрисати!