причалица
Buduća legenda
- Poruka
- 45.096
juče bio predsednik skupštine stanara da me uljudno obavesti da će nam danas menjati interfone (onoj deo što je u stanu)...missim, baš lepo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
je l palo neko kuvano vino ili bar uštipci?Lepo druženje, lopatali smo ulicu od 9 do sad.
ih miro,sto nismo komsiniceje l palo neko kuvano vino ili bar uštipci?![]()
E moj komsiluk je cudo a ja glupa
Imamo zajednicku kanalizaciju koja se zapusila u njihovom dvoristu .
Pozvali servis da je odpuse svi stisli dzep i niko da plati ljudima a mene blam
Zavucem ruku u dzep i platim 3000 druga komsiinica ode po jos 2000 a ja besna kuci.
Zvoni tel i komsije kroz cije dvoriste prolazi kanalizacija (imaju 3 kuce)kazu treba jos 1000 komsinica nije htela da plati ostatak.E pa nisam htela ni ja.Pa ja platih naj veci ceh a oni bi da ja sve isfinansiram
Sto ne ide ne ide![]()
stvarno strašno....bar da nisu gomna u pitanju...
Beograd je postao strašno mesto...Nema nam druge nego na Selo...Ili u predgrađa...Što dalje od centra i linija komunikacijadanas sam sa druge strane trotoara,u ojoj ulici, videla tipa,lepo obucenog,koji je vrlo brzo hodao,a pri tom sve vreme ispustao jake zvuke kao kad turira motor
strasno.prekrstila sam se.
![]()
danas sam sa druge strane trotoara,u ojoj ulici, videla tipa,lepo obucenog,koji je vrlo brzo hodao,a pri tom sve vreme ispustao jake zvuke kao kad turira motor
strasno.prekrstila sam se.
![]()
Greba je istraumirana...
pogodio si.
najvise se plasim psiho ljudi.
`samo se plasim da nekad gola ne izadjem da bacim djubre u kontejner` (posto smo cule pricu da je tako jednom ``kvrcnulo`` nasem jednom poznatom glumcu,pa su ga pokupili u knez mihajlovoj)
http://3.***************/_sUNLYKLeXL8/Swge-VlbCSI/AAAAAAAACKY/fOIw18h1nGo/s1600/091118+house+floor+stove+side+insulation+(2)+small.jpgpogodio si.
najvise se plasim psiho ljudi.
secam se jedne moje ex koleginice kada smo pricali o tako tim slucajevima kad im nesto ``kvrcne`` u glavi rekla je `samo se plasim da nekad gola ne izadjem da bacim djubre u kontejner` (posto smo cule pricu da je tako jednom ``kvrcnulo`` nasem jednom poznatom glumcu,pa su ga pokupili u knez mihajlovoj)
Beograd je postao strašno mesto...Nema nam druge nego na Selo...Ili u predgrađa...Što dalje od centra i linija komunikacija![]()