VAŠE KOMŠIJE

danas me komsinica iz obliznje ulice,prastara baba sa stapom navata da se pridrzi za mene da se ne bi okliznula,kao vidi da idemo u istom pravcu.sve gde je trebal ici,molila me da idem sa njom..i ja ajd`,nekako sam talična za gnjaveže.
usput mi se izali kako zali boze kakav komsiluk ima,toliko ih je,a niko nece da joj ucini uslugu tako kad je gadno vreme da je nesto poslusa.
a ima cerku i odrasle unuke,skupa zive,ali one spavaju do podne,pa ne moze da ih budi.
koji rezon:lol:

moj komsija sa sprata je poznati glumac koji u svakoj ulozi bas bas psuje (a privatno kazu ne,cak je i jako povucen).
jednom mu je komsinica iz prizemlja napravila sacekusu,otvorila vrata kad je naisao i rekla `kako te nije sramota da toliko psujes,nemoj sine,to nije lepo`
on joj se ljubazno pravdao `verujte gospodjo ja moram da psujem jer to traze od mene,inace to nije deo mog recnika`

:lol:

E moj komsiluk je cudo a ja glupa:eek:
Imamo zajednicku kanalizaciju koja se zapusila u njihovom dvoristu .
Pozvali servis da je odpuse svi stisli dzep i niko da plati ljudima a mene blam:whistling:
Zavucem ruku u dzep i platim 3000 druga komsiinica ode po jos 2000 a ja besna kuci.:think:
Zvoni tel i komsije kroz cije dvoriste prolazi kanalizacija (imaju 3 kuce)kazu treba jos 1000 komsinica nije htela da plati ostatak.E pa nisam htela ni ja.Pa ja platih naj veci ceh a oni bi da ja sve isfinansiram:besna:
Sto ne ide ne ide:dontunderstand:

E moj komsiluk je cudo a ja glupa:eek:
Imamo zajednicku kanalizaciju koja se zapusila u njihovom dvoristu .
Pozvali servis da je odpuse svi stisli dzep i niko da plati ljudima a mene blam:whistling:
Zavucem ruku u dzep i platim 3000 druga komsiinica ode po jos 2000 a ja besna kuci.:think:
Zvoni tel i komsije kroz cije dvoriste prolazi kanalizacija (imaju 3 kuce)kazu treba jos 1000 komsinica nije htela da plati ostatak.E pa nisam htela ni ja.Pa ja platih naj veci ceh a oni bi da ja sve isfinansiram:besna:
Sto ne ide ne ide:dontunderstand:

stvarno strašno....bar da nisu gomna u pitanju...

Upomoć !

Naime iz stana iznad mog (sprat iznad) snima se moj stan - moja soba, i neke prostorije.
U Beogradu.

Snimano je dugo vremena pre 2009. god. (mesecima...), verovatno se snimalo VISE GODINA, i taj materijal je izmontiran u neki filmić/klip.
I dalje od onda se snima, i emituje negde na netu.

Hit je bio pojava tog videa 2009. Taj prvi, "dugački", snimak se pojavio negde u januaru 2009. Na snimku dominira momak koji je uglavnom (nedeljama...) maksimalno za računarom u sobi - 193 cm,125 kg, crn, "Mara".
Nadam se da će oni koji su gledali prepoznati.

Nemam nijedan materijalni dokaz, ali siguran sam da je tako.

Molim čitaoce, ako imate bilo šta od ovog materijala, starog ili novog, pošaljite (snimak/snimke, screenshotove, linkove, nazive fajlova za download…), javite…

Mnogo bi mi pomogla svaka informacija u vezi sa ovim.

Hvala unapred.

cyberdjole@gmail.com
cyberdjole@gmail.com

danas sam sa druge strane trotoara,u ojoj ulici, videla tipa,lepo obucenog,koji je vrlo brzo hodao,a pri tom sve vreme ispustao jake zvuke kao kad turira motor
strasno.prekrstila sam se.
:neutral:

danas sam sa druge strane trotoara,u ojoj ulici, videla tipa,lepo obucenog,koji je vrlo brzo hodao,a pri tom sve vreme ispustao jake zvuke kao kad turira motor
strasno.prekrstila sam se.
:neutral:
:rotf:
U mom komsiluku je bio klinac kiji je vozio motore na trkama i non stop je turirao kao da vozi motor.:hahaha:
Cvileo kocio i tako to..
Navikli smo na njega takvog .Inace klinac je ok.
Zivo spadalo je i nikad ti nije dosadno sa njim.
Mozda si i njega srela :lol:
Onako bas je lep decko.

Greba je istraumirana...
:confused:pogodio si.
najvise se plasim psiho ljudi.

secam se jedne moje ex koleginice kada smo pricali o tako tim slucajevima kad im nesto ``kvrcne`` u glavi rekla je `samo se plasim da nekad gola ne izadjem da bacim djubre u kontejner` (posto smo cule pricu da je tako jednom ``kvrcnulo`` nasem jednom poznatom glumcu,pa su ga pokupili u knez mihajlovoj)

:confused:pogodio si.
najvise se plasim psiho ljudi.

secam se jedne moje ex koleginice kada smo pricali o tako tim slucajevima kad im nesto ``kvrcne`` u glavi rekla je `samo se plasim da nekad gola ne izadjem da bacim djubre u kontejner` (posto smo cule pricu da je tako jednom ``kvrcnulo`` nasem jednom poznatom glumcu,pa su ga pokupili u knez mihajlovoj)
http://3.***************/_sUNLYKLeXL8/Swge-VlbCSI/AAAAAAAACKY/fOIw18h1nGo/s1600/091118+house+floor+stove+side+insulation+(2)+small.jpg
Ko se prvi ''seti'' da se moramo vratiti Jednostavnom životu će ''naslediti kraljevstvo'';):cool:
Inače,ma ima svega...Neki freak out od piće neki od droge,neki zato što ne konzumiraju ni piće ni drogu...:cool:

Back