Vaše kolekcije

Šta reći,ne ponovilo se.
Napomena:
AK je vešto urađena replika sem okvira na njemu.

Prilozi

• 0212.jpg
    0212.jpg
    42,5 KB · Pregleda: 299
evo da i ja pkažem dio moje kolekcije mada nije nešto ali skupljam sve mada se nešto i mora mjenjati prodati ali ima stvari koje se čuvaju imam kolekciju novca od rima do današnjih dana antikviteti kjige i stare razglednice srema i podunavlja

Prilozi

• lav.JPG
    lav.JPG
    77,4 KB · Pregleda: 64
  • strelice.JPG
    strelice.JPG
    28,8 KB · Pregleda: 103
  • boca soda voda.JPG
    boca soda voda.JPG
    54,7 KB · Pregleda: 62
  • novcici_1.jpg
    novcici_1.jpg
    35,3 KB · Pregleda: 122
  • satovi 1.JPG
    satovi 1.JPG
    38,8 KB · Pregleda: 135
izvini sto se ovako kasno javljam pošto radim na brodu pa nisam često kući.SAT JE MARKE FLORA WATCH ŠVAJCARAC I DOBIO SAM GA NA POKLON INAČE JE KAKO MI JE REKAO OVAJ STO MIGA JE DAO SKINUT JE SA ZAROBLJENOG NEMAČKOG VOJNIKA ZA VRME 2 SV RATA ISPRAVAN NARAVNO KAIŠ JE NOV POZDRAV

Čovek voli avione i pun je ( istinitih ) priča o njima i njihovim pilotima.
Veoma dugo je radio na sajtu,tjst na izradi sajta koji bi sadržavao sve avione učesnike WWII i o njihovim pilotima,napravio je dosta realnih "crteža" tih aviona sa svim mogućim podacima,redovno kopirao u dva fajla jedan na svom računaru a drugi-kopiju pohranjivao kod prijatelja da bi osigurao rad.
Njegov hard je crkao ali sretan ode kod prijatelja,koji je nešto pre toga greškom obrisao folder-kopiju.
Ostale su samo priče i makete.

Prilozi

• model.jpg
    model.jpg
    54,4 KB · Pregleda: 123
Zar je moguće da niko nema nikakve fotke svojih kolekcija-hobija ili od prijatelja...
Moraću ja da predstavim još jedan hobi.
Ova slika je deo kolekcije osobe koja sakuplja i restaurira bilo bi suvišno reći šta

Predivna kolekcija :super::super: ako je vlasnik kolekcije zainteresovan imao bih par swarcvald satova na prodaju. Moja kolekcija broji oko stotinjak satova (swarcvald) isto toliko tucanih pegli, oko 50 kom mesinganih pegli isto toliko mesinganih avana (6,7,8) imam i 20-tak tucanih avana. Nazalost sve je u kutijama tako da nemam slike. Tri sata ce biyi postvljena na aukciju na WWW.LIMUNDO.COM . Pozzz

Back