lin Gost Poruka 896 10.06.2006. u 15:52 - Vase ime prevedeno na ruski #26 bane, jel ti bila neka milina oko srca kad si ga ugledao?
limunada Buduća legenda Poruka 38.312 11.06.2006. u 20:01 - Vase ime prevedeno na ruski #27 hanibaI77: moje ime je vec rusko ... Kliknite za proširenje... takodje i moje...u stvari moje ime nije rusko ime,vec ima znacenje na ruskom jeziku...a mislim da se nijedna ruskinja ne zove tako...
hanibaI77: moje ime je vec rusko ... Kliknite za proširenje... takodje i moje...u stvari moje ime nije rusko ime,vec ima znacenje na ruskom jeziku...a mislim da se nijedna ruskinja ne zove tako...
Rujevit Domaćin Poruka 3.445 11.06.2006. u 20:58 - Vase ime prevedeno na ruski #28 hahahhahaha odlicna fora, posumnjao sam na nesto slicno al' se ovome nisam nadao i da, cini mi se moje ime nema veze sa ruskim...jedino bi kod nas u prevodu moglo da znaci: ''onaj koji brani''
hahahhahaha odlicna fora, posumnjao sam na nesto slicno al' se ovome nisam nadao i da, cini mi se moje ime nema veze sa ruskim...jedino bi kod nas u prevodu moglo da znaci: ''onaj koji brani''
chokolada Iskusan Poruka 5.251 12.06.2006. u 13:46 - Vase ime prevedeno na ruski #29 Moje ime je rusko ali ga ima i svuda u svetu, a ovaj sajt je glup.
C CaLiMeRo Gost 12.06.2006. u 15:46 - Vase ime prevedeno na ruski #30 chokolada: a ovaj sajt je glup. Kliknite za proširenje... Jeste baš.
kojote Elita Poruka 18.639 12.06.2006. u 16:57 - Vase ime prevedeno na ruski #31 limunada: takodje i moje...u stvari moje ime nije rusko ime,vec ima znacenje na ruskom jeziku...a mislim da se nijedna ruskinja ne zove tako... Kliknite za proširenje... Dobar dan... dobili ste proleće vašeg zadovoljstva : Posle vizuelnog signala gledajte u moje okice i kolutajte za mnom...
limunada: takodje i moje...u stvari moje ime nije rusko ime,vec ima znacenje na ruskom jeziku...a mislim da se nijedna ruskinja ne zove tako... Kliknite za proširenje... Dobar dan... dobili ste proleće vašeg zadovoljstva : Posle vizuelnog signala gledajte u moje okice i kolutajte za mnom...