Vasa zivotna filozofija

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Прича о вашем рођењу у многоме одсликава ваш живот, то шта су вам испричали, шта сте упамтили и како сте то свесно или подсвесно разумели, одредиће и како доживљавате себе и свет.

Mastam da sam bogat, racunam kolika treba da mi bude satnica, koliko godina treba da radim, da crncim, racunam koliko mogu da ustedim. I onda u masti kupim dobra kola, vozim ih, cuvam, perem, kupim dobar laptop, sedim na terasi i surfujem, pijem sok od breskve, mastam kako sam napravio svoj auto rucne izrade i da sam ulozio mnogo hiljada evra, da je najbolji, najbrzi, najlepsi, mastam kako idem na putovanja, do mora, neke planine. Mastam kako posecujem diskoteke i trosim mnogo para, kako sam okruzen lepoticama. Sve to mastam...i onda shvatim ko sam i sta sam i totalno se s*ebem.

east.jpg

vreme leti... zima zimi

sta to znaci ? da li uopste ima smisla.. ne znam odakle mi ta mudrost:) da li sam cuo, pokupio ili izmislio nije ni vazno. valjda se radi o TRENUTKU sadasnjosti, onome sto osecas, sto te okruzuje.. vise mi se svidja prostor od vremena ... ljudi se gube izm proslosti-buducnosti, razmisljaju o sutra o juce i propustaju najvaznije... zivot je sada :rtfm:

Back