- Poruka
- 399.930
Nije teško dovesti konja na pojilo,
ali ga naučiti da pliva leđno, e to je već nešto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ko je taj sveznalica?Потребно је познавати све чињенице о ствари о којој се суди, да би се донео исправан коначан суд.

Ali ni sebe ne držite kao autoritet.Немојте жртвовати своје самостално мишљење туђем ауторитету.

A ko je taj sveznalica?

Потребно је познавати све чињенице о ствари о којој се суди, да би се донео исправан коначан суд.
Ljudsko saznanje o pocetku o bilo cemu uvek je povrsno....Sa potrebnim cinjenicama,saslusanjem i sagledavanjem stvari iz vise uglova...mi mozemo sebi dati luxuz na svoju misao o tome pa i zakljucak..I pored svih tih cinjenica nas zakljucak ne sadrzi i nuznu istinu samo je nas,imamo pravo na njega makar i pogresan...A NEMAMO PRAVO DA SUDIMO....Kako mozes da sudis a ispostavi se da tvoj zakljucak ne odgovara istini??? Neka cinjenica u medjuvremenu je promenila svoju sustinu...kada se to desi naravno da ce i sam covek promeniti misljenje o tome...Obrati paznju na prvu recenicu.. LJUDSKO SAZNANJE O BILO CEMU NA POCETKU JE UVEK POVRSNO....

Слажем се, отуда моја реченица почиње са: " Потребно је познавати ..."
Akcenat je bio da ne mozemo da SUDIMO jer i to sto poznajemo ne znaci da je istinito...osim ako umesto suditi nisi htela reci zakljuciti ili izneti svoj stav o tome...Svako ima pravo da misli i da zakljuci a niko nema pravo da sudi i osudi....Slazem se i ja sa tvojom recenicom samo izmenjati rec SUD
Слажем се са тобом, али заборављаш да људи и поред тога осуђују, само другачије формулисана реченица ... а наравно да тај суд никада није исправан, јер нико не може познавати све чињенице ... а осуда никада није на месту, јер не каже се за џабе: " Не суди, биће ти суђено"

E,kad smo sve te cinjenice rezimirali...vodim te na pivo,nije neka zivotna filozofija ispijanje piva ali mogla bi biti na ovoj vrucini