Vasa zivotna filozofija

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Citat:
Ja mislim da ti imas kompleks vise vrednosti i da nemas pojma o zivotu, ali si jedan istripovani narcis, koji hoce da se predstavi mnogo pametniji nego sto jeste, pljuskajuci popularne fraze i praveci se pametan, a pri tom nista od toga ne primenjujes.

Ovakav nacin razvijanja komunikacije je najbolji put do toga..a ja to ne zelim

Rekoh da je voleti..i biti voljen lepo..
ali ponavljam..ne zelim da se iko ko je neistomisljenik na ovoj temi etiketira
Toliko..Idemo dalje sa temom

Е, стварно бих волео да то и докаже :-)
Али девојка очито не схвата да ако то жели онда
треба да отвори посебну тему са линковима на постове на овој теми,
обзиром да је из наслова теме јасно
да тема није предвиђена за расправу.

Zasto je egoizam los?

Recimo zbog sebicnosti?

Ali ako neko kroz sebicnost obogati svoju dusu, zar onda jedan takav covjek nije lijep? Ili je siromasak ljepsi prizor? Koji problem lezi u samoljublju? Ako ti ne mozes voljeti sebe, a imas najbolji uvid u sebe i svoju vrijednost, pa kako ce te drugi voljeti?

Zasto se mrzi cast, slava, ponos, sreca pojedinca, ego, ljepota...? Je li on oteo od nekog nesto?
Ili i djeca koja nista ne otimaju mogu biti takva?

Zar nisu danasnji ljudi, osudjujuci sve te osobine, osudili svoje najbolje ljude i potencijalne vodje?

Molim sve učesnike da ubuduće odgovaraju na temu u skladu sa njenim naslovom.
Dakle - Vaša životna filozofija u JEDNOJ rečenici, što, naravno, ne treba shvatiti bukvalno kao jednu, jedinu rečenicu, ali ne i kao priliku da se ispišu kilometarski postovi.
Drugo, ovde se više neće tolerisati nikakav spam, prepucavanje i prozivka.

Za Modernu Pevačicu posebno: ubuduće bez elaboracije o tome čija je životna filozofija "prava" i ispravna.

Evo i moja: najvaznije je ne slusati sve ove "mudrosti", nego raditi upravo obratno.

Jer covjeka najvise vrijedja njegova zavist, i nikad neces moci svima ugoditi.

U tom cilju je dozvoljeno koristiti i najgrublja sredstva.

Ako neko od njih kaze "nista nije vazno" ili "znam da nista ne znam", a ti odmah okreni naopacke.

Back