Vasa zivotna filozofija

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Opet fraze, prazne, prazne bla, bla, bla.

Je l' ima neko stavrnu zivotnu filozofiju, koja je formulisana u jednoj recenici ili samo tako mlatite bez veze?

Moderna ..opet si pocela/poceo....molim te da se pridrzavas pravila komunikacije i uvazavanja tudjeg misljenja i da mi ne spamujes temu..
Rekla si svoju zivotnu filozofiju da volis svoga decka..i niko na to nije stavio primedbu.
Dozvoli da i drugi iznesu svoju zivotnu filozofiju ili bar gledanje na zivot kroz vec izrecene mudrosti..
da li su to fraze i da li se svi mi pridrzavamo istih..nije tvoje da prosudjujes a jos manje da komentarises..

Moje zivotna filozofija danas:..Ako ne znas ili nemas sta pametno da kazes..onda cuti..
i ja se ove zivotne filozofije drzim uvek kada se nadjem u navedenoj situaciji...sto i tebi od srca preporucujem

Moderna ..opet si pocela/poceo....molim te da se pridrzavas pravila komunikacije i uvazavanja tudjeg misljenja i da mi ne spamujes temu..
Rekla si svoju zivotnu filozofiju da volis svoga decka..i niko na to nije stavio primedbu.
Dozvoli da i drugi iznesu svoju zivotnu filozofiju ili bar gledanje na zivot kroz vec izrecene mudrosti..
da li su to fraze i da li se svi mi pridrzavamo istih..nije tvoje da prosudjujes a jos manje da komentarises..

Moje zivotna filozofija danas:..Ako ne znas ili nemas sta pametno da kazes..onda cuti..
i ja se ove zivotne filozofije drzim uvek kada se nadjem u navedenoj situaciji...sto i tebi od srca preporucujem

Nisam pocela, vec sam rekla svoje misljenje. Znaci, uzeti i besomucno copy/paste fraze i kriti se iza njih je bez veze. Pa niko ne moze da se uskladi sa svim tim recenicama. Tema se zove "Vasa zivotna filozofija u jednoj recenici". Ako cemo pljuskati bezvezne fraze neka se zove: "Zivotne misli" ili sl. Ne mnoze da bude necija zivotna filozofija 50 razlicitih fraza.

Npr, Ko visoko leti, nisko pada.
Ko hoce da sija, mora da izgori.

Dakle, jedna ambiciozna osoba bi bila zbunjena uz ova dva primera.

Novi put traži i nove prijatelje.

Slazem se, jer ne verujem u prijateljstva.

Nisam pocela, vec sam rekla svoje misljenje. Znaci, uzeti i besomucno copy/paste fraze i kriti se iza njih je bez veze. Pa niko ne moze da se uskladi sa svim tim recenicama. Tema se zove "Vasa zivotna filozofija u jednoj recenici". Ako cemo pljuskati bezvezne fraze neka se zove: "Zivotne misli" ili sl. Ne mnoze da bude necija zivotna filozofija 50 razlicitih fraza.

Npr, Ko visoko leti, nisko pada.
Ko hoce da sija, mora da izgori.
Dakle, jedna ambiciozna osoba bi bila zbunjena uz ova dva primera.

Sada cu da ti objasnim i vise necu..
Nije isti pogled na svet kada si dete..adolescent....tek na pocetku zivota..ili odrasla osoba
Vremenom kako odrastamo.razvijamo se i starimo shvatimo da ne postoji samo
jedna zivotna filozofija i da se ona menja vremenom i zivotom kojim zivimo..
cemu doprinose i nasa zivtna iskustva.Nase zivotne filozofije su sklone promenama..
neke vise neke manje a neke i ne..naravno...shodno tome..ni tvoje izreceno..
ja volim svoga decka ..ne mozes uzeti za zivotnu filozofiju za ceo zivot..jer ces je
sutra budes li se razisla sa tvojim deckom..promeniti..
Ne bih da elaboriram dalje ..mislim da je i ovo dovoljno uz moj predjasnji post ..
gde se umoljavas da ne spamujes temu i ne mudrujes previse..
nastavis li.. to povlaci za sobom posledice..pa shodno tome i zivotnu filozofiju..

Ne radi ono sto ne zelis da se tebi radi ili kako radis tako ce ti i biti...

Back