Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
Fraze, fraze, fraze.
Ja volim mog decka najvise na svetu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fraze, fraze, fraze.
Opet fraze, prazne, prazne bla, bla, bla.
Je l' ima neko stavrnu zivotnu filozofiju, koja je formulisana u jednoj recenici ili samo tako mlatite bez veze?
Ako će vas to zadovoljiti,ja imam jednu koju živim svakodnevno
Živi i pusti druge da žive !!
Ok. Drago mi je. To je jedna od fraza, koje i ja zastupam. Ali, ima li nesto originalno Vase? Nesto sto ste Vi razmilsljali i na osnovu Vaseg razuma ili iskustva poceli da primenjujete, a stavili ste u judnu recenicu.
Ja volim mog decka.
A ja ga ne volim a i o tebi ću razmisliti.![]()
Ja volim mog decka.
Iako ti je glup post, bar je tvoj, nisi prepisao od nekog.
Koju vodu moraš piti, nemoj je mutiti.
Opet fraze, prazne, prazne bla, bla, bla.
Je l' ima neko stavrnu zivotnu filozofiju, koja je formulisana u jednoj recenici ili samo tako mlatite bez veze?
Moderna ..opet si pocela/poceo....molim te da se pridrzavas pravila komunikacije i uvazavanja tudjeg misljenja i da mi ne spamujes temu..
Rekla si svoju zivotnu filozofiju da volis svoga decka..i niko na to nije stavio primedbu.
Dozvoli da i drugi iznesu svoju zivotnu filozofiju ili bar gledanje na zivot kroz vec izrecene mudrosti..
da li su to fraze i da li se svi mi pridrzavamo istih..nije tvoje da prosudjujes a jos manje da komentarises..
Moje zivotna filozofija danas:..Ako ne znas ili nemas sta pametno da kazes..onda cuti..
i ja se ove zivotne filozofije drzim uvek kada se nadjem u navedenoj situaciji...sto i tebi od srca preporucujem
Novi put traži i nove prijatelje.
Nisam pocela, vec sam rekla svoje misljenje. Znaci, uzeti i besomucno copy/paste fraze i kriti se iza njih je bez veze. Pa niko ne moze da se uskladi sa svim tim recenicama. Tema se zove "Vasa zivotna filozofija u jednoj recenici". Ako cemo pljuskati bezvezne fraze neka se zove: "Zivotne misli" ili sl. Ne mnoze da bude necija zivotna filozofija 50 razlicitih fraza.
Npr, Ko visoko leti, nisko pada.
Ko hoce da sija, mora da izgori.
Dakle, jedna ambiciozna osoba bi bila zbunjena uz ova dva primera.