Vasa zivotna filozofija

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ludo me je asocirao tvoj post na onu narodnu..
Pametan pise a budala pamti...

reci zato i postoje da bi bile zapisane..za tebe..mene ..nekog drugog ..za buducnost..

Nina,ne vidim potrebu da zapisujem svoju zivotnu filozofiju...
Zato sto sam u dosadasnjem zivotu imao svega dve zivotne filozofije,koje su poznate,i koje ne mogu da zaboravim,tako da ta izreka "Pametan pise a budala pamti" koju si napisala sa zadnjom mislju da me uvredis,ne moze da se odnosi na mene.
Ne razumem ljude koji ovde svakog dana stavljaju izreke.Ocigledno su pogresili temu,jer tako ispada da svakog dana imaju novu zivotnu filozofiju tj, maksimu.A nesto sto treba da ti posluzi kao vodic u zivotu se ne menja svakog dana kao sto se menjaju carape.

Nina,ne vidim potrebu da zapisujem svoju zivotnu filozofiju...
Zato sto sam u dosadasnjem zivotu imao svega dve zivotne filozofije,koje su poznate,i koje ne mogu da zaboravim,tako da ta izreka "Pametan pise a budala pamti" koju si napisala sa zadnjom mislju da me uvredis,ne moze da se odnosi na mene.
Ne razumem ljude koji ovde svakog dana stavljaju izreke.Ocigledno su pogresili temu,jer tako ispada da svakog dana imaju novu zivotnu filozofiju tj, maksimu.A nesto sto treba da ti posluzi kao vodic u zivotu se ne menja svakog dana kao sto se menjaju carape.

Uz veliko izvinjenje..nije mi onim sto sam napisala bila namera da Tebe uvredim
niti sam mislila na Tebe..jednostavno me je tvoje pisanje asociralo na tu narodnu izreku
nista vise...

Zivot je inace dovoljno dug da se mogu i razmisljanja i recimo filozofija ..menjati..

Back