Vasa vikendica

FB_IMG_1492344709645.jpg

FB_IMG_1492344700158.jpg

FB_IMG_1492344692550.jpg

Volim drvo, ali neko na krstarici reče da to plane kao šibica ako nisi oprezan.
Osim toga i drugi pokazatelji ne garantuju trajnost materijala.

A baš sam htela ovih dana da pravim jednu ovakvu vikendicu, ali su me pokolebali.;)

Ima sada materijala za izolaciju drvne građe od požara, tako da ne gore kuće tek tako. Toliko brnvara ima.

Mene nervira toliko drvo, nešto mi ne deluje prijatno, ali sigurno divno miriše kad je novo ( : Kao u sauni...

Ima sada materijala za izolaciju drvne građe od požara, tako da ne gore kuće tek tako. Toliko brnvara ima.

Mene nervira toliko drvo, nešto mi ne deluje prijatno, ali sigurno divno miriše kad je novo ( : Kao u sauni...

To tebi ove oblice stabla izazivaju nelagodu, a da su drugačije oblikovali drvnu građu, verovatno ti ne bi smetalo.
Navikli smo na ravne zidove.
Meni se desilo da sam spavala u sobi koja je imala vidljive cigle u unutrašnjem prostoru.
To je kod mene budilo neprijatnost, a za stanovništo tog podneblja, takav enterijer je bio česta pojava.

To tebi ove oblice stabla izazivaju nelagodu, a da su drugačije oblikovali drvnu građu, verovatno ti ne bi smetalo.
Navikli smo na ravne zidove.
Meni se desilo da sam spavala u sobi koja je imala vidljive cigle u unutrašnjem prostoru.
To je kod mene budilo neprijatnost, a za stanovništo tog podneblja, takav enterijer je bio česta pojava.

Sasvim moguće. Forma oblovine, presečeno drvo može da bude ono što me odbija :ok:

Ova druga slika je savrsena:)

- - - - - - - - - -

Ovo je dvoriste moje kuce, nije vikendica:

39n-kuca-0.jpg

etc-DSC000.jpg

yxt-a.jpg
Kul:ok:
Pogledajte prilog 407986

- - - - - - - - - -

Ovo nije bas vikendica, malo je omasena tema ali je svejedno brutalna spavaca soba koju bih voleo da konzumiram.
Meni je bas nekako prazno...

Ovo je vec malo bolje,toplije..

Back