Vaša unutrašnja glupača

Je l ovo pandan temi "Moja drugarica":malav:

Hahah, nikakav pandan, samo sam sad shvatila da sam odgledala sve epizode svih sezona Gossip Girl i The Heart of Dixie... a odvratni su mi i kostimi i likovi i zaplet... i glumci :eek:

Tema je mogla da se zove i Đavo perverznosti, ono kad te nešto tera da uradiš stvar koja nije dobra za tebe, ali ipak ne bih podnela skrnavljenje Poovog naslova u forumske svrhe
...

Poslednja izmena:
Hahah, nikakav pandan, samo sam sad shvatila da sam odgledala sve epizode svih sezona Gossip Girl i The Heart of Dixie... a odvratni su mi i kostimi i likovi i zaplet... i glumci :eek:

Tema je mogla da se zove i Đavo perverznosti, ono kad te nešto tera da uradiš stvar koja nije dobra za tebe, ali ipak ne bih podnela skrnavljenje Poovog naslova u forumske svrhe
...

Ja vecito radim stvari koje nisu dobre za mene,kao da me to lozi :rotf:

stavila sam ovog sto se smeje ali se ne salim.

...

ahahahahahahhaha
sta i tvoja gleda glupe serije
ova moja krene s tim pa joj dosadi
narocito joj brzo, u posljednje vrijeme, dosade besmislena krvoprolica i tako te limunade
i hibridi...tipa scream queens :lol:

- - - - - - - - - -

inace, ima ona jos cudnih navada nego neka ih u tapaciranoj sobi : )

Pa ybte, gledao sam juče TLC jer je bila tema...i kao vrtim i eo ga, tlc i onda je bio neki momak koji ima 26 godina i 420kg. Strašno, msm, ja to nikad ne gledam, šta tje mi to.. :lol:

Inače da, primetio sam, kad me neko nervira u društvu...npr. sedimo nas sedmoro, a ide mi na nerve priča koja se vodi, ili uopšte nameštenost i sve, onda ja počnem da podyebavam na finjaka, al podyebavam i to sam rekao da ne smem da radim... šta tje mi to..podyebavam i smejem se ..vrlo ružno i neodmerneno..morao bih da prestanem sa takvim, nedoličnim ponašanjem..

Back