ima ih puuuuuuno...uglavnom SVE od Lordija...mozda mi je najomiljenija Good to be bad,trenutno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TAMARA#89:ima ih puuuuuuno...uglavnom SVE od Lordija...mozda mi je najomiljenija Good to be bad,trenutno...
GhostGirl:meni su lordi cool ali dajem im veliki - zbog toga sto su bili na evroviziji...to je tako bezveze...po meni, evrovizija je najvece *ranje ovog sveta...a tek da se neka rock ili metal grupa pojavi tamo...![]()
ehm, just a moment........TAMARA#89:sto??? bar su pobedili![]()
Ja ih volim jos od pre evrovizije,a pobedu na evroviziji smatram samo kao dobru stvar za finsku...nit su nesto mnooogo razvijena zemlja,osim hokeja nista im ne ide,a ovo im zaista puno znaci...oni da nisu njih poslali nikad ne bi pobedili...
Lordi su stvarno bili atrakcija tamo...mada su svuda,gde god da se pojave...![]()
Inace,evrovizija kao festival nije nesto posebno,al bolje i to da postoji,gde svaka drzava pokazuje nesto svoje-nazalost ne najbolje-nego da ratuju i sl...zar ne???
Aha,jes video moju listu :Lol:blastmaster:mislim da je nemoguce odabrati manje od 20-30....