Vasa omiljena pesma

GhostGirl:
meni su lordi cool ali dajem im veliki - zbog toga sto su bili na evroviziji...to je tako bezveze...po meni, evrovizija je najvece *ranje ovog sveta...a tek da se neka rock ili metal grupa pojavi tamo...:(

sto??? bar su pobedili :)

Ja ih volim jos od pre evrovizije,a pobedu na evroviziji smatram samo kao dobru stvar za finsku...nit su nesto mnooogo razvijena zemlja,osim hokeja nista im ne ide,a ovo im zaista puno znaci...oni da nisu njih poslali nikad ne bi pobedili...

Lordi su stvarno bili atrakcija tamo...mada su svuda,gde god da se pojave... :twisted:

Inace,evrovizija kao festival nije nesto posebno,al bolje i to da postoji,gde svaka drzava pokazuje nesto svoje-nazalost ne najbolje-nego da ratuju i sl...zar ne???

TAMARA#89:
sto??? bar su pobedili :)

Ja ih volim jos od pre evrovizije,a pobedu na evroviziji smatram samo kao dobru stvar za finsku...nit su nesto mnooogo razvijena zemlja,osim hokeja nista im ne ide,a ovo im zaista puno znaci...oni da nisu njih poslali nikad ne bi pobedili...

Lordi su stvarno bili atrakcija tamo...mada su svuda,gde god da se pojave... :twisted:

Inace,evrovizija kao festival nije nesto posebno,al bolje i to da postoji,gde svaka drzava pokazuje nesto svoje-nazalost ne najbolje-nego da ratuju i sl...zar ne???
ehm, just a moment........
Finska JESTE razvijena zemlja, među prvih 10 zemalja sveta po ukupnom društvenom proizvodu po stanovniku..... na istom su rangu kao i Švedska i Norveška, ušli u EU 1994.... a šta misliš, što su poslali Ahtisarija da sređuje situaciju na Kosovu, nego zato što je iz razvijene zemlje... sigurno ne bi poslali nekog iz Poljske, na primer...
a i po proizvodnji papira zauzimaju visoko mesto.... da ne zaboravimo da tamo 62 (il' 65, nisam baš sigurna) od 100 ljudi ima mobilni.... tako da....

a Lorde volim.......

ja mislim,tj.sumnjam,da se mogu porediti sa Svedskom,al ajde...

Koliko sam uspela da vidim ovde,u Svedskoj,jaaako je visok standard,a ovde,koga god sam pitala,svi tvrde da je Finska manje razvijena...

al dobro...

koja ti je omiljena pesma od njih???

:twisted:

uhh moja omiljena pesma... to ne postoji..... jer ne mogu da izdvojim 20 najboljih pesama a ne 1.... :lol:
al aj sad cu neshto napisati shta mi padne napamet u ovom trenutq :D

Pink Floyd - Comfortably numb (live)
GnR - Sweet child o'mine
GnR - Don't Cry
GnR - Welcome to the jungle
GnR - Paradise City..........
Bon Jovi - Born To Be My Baby, You Give Love A Bad Name, Keep The Faith, This Ain't A Love Song ... itd
Beatles - Hey Jude, Let It Be
Bob Dylan - Knockin' On Heaven's Door
Aerosmith - Crazy, Angel, I Don't Want to Miss a Thing, Hole in my soul......
Cinderella - Nobody's Fool, Somebody Save Me, Hot And Bothered........
Deep Purple - Child in time, Black Night, Smoke On The Water, When a blind man cries.....
Iron Maiden - Fear Of The Dark
Led Zeppelin - Stairway to heaven
Lynard Skynard - Sweet Home Alabama
Queen - You Don't Fool Me, Too Much Love Will Kill You, Tie Your Mother Down, The Show Must Go On.......
i mrzi me vishe da pishem... al ima tu josh Scorpions, Rolling Stones, Whitesnake, Hendrix, W.A.S.P............. itd itb.... :lol:

Back