Vasa neverovatna iskustva u Bg-u

Imate li vi neki dogadjaj koji cete pamtiti za ceo zivot.....:zper:
Jedno od mojih suludih dogodovstina desio se dok sam prelazila van pesackog prelaza ulicu srpskih vladara...
Podjem da je predjem i sobracaj me zaustavi na sredini.
Onako sva u nekom grcu stojim na beloj limiji.
Jezim se od silnog saobracaja koji hukti ispred i iza mene ...nije mi bas sve jedno:rumenko:
I u jednom momentu,,,TUP:eek:..udari me po glavi...samo sto se nisam onesvestila od straha:hej:
Kad jedan kamiondzija da me nauci pameti pruzio ruku kroz prozor i tresnuo me po glavi:eek:..
.Moj recnik ne zelim ovde da iznesem:rumenko::tease:
Ne stajem vise na belu crtu:zcepanje::zcepanje:

znam da je tvoj post malo stariji ali veruj mi cim sam pocetak videla setila sam se svoje situacije. prelazim ja ulicu kod zeleznicke, van pesackog (naravno) i ja taman na sred ulice, kad nailazi tramvaj iz oba smera!!! ne znam samo odakle se stvorise!!! mozete naslutiti nastavak? ja stojim izmedju shina, ni ovamo ni onamo, stegla torbu, i zmurim... i cekam... prodjose tramvaji, otvaram ja jedno oko, pa drugo, pogledam levo, desno, i pomislim UH, ZIVA SAM! noge su mi se tresle... sva sreca pa nemam neki visak u vidu znacajne prikolice ili grudi... i predjem nekako ulicu...tj.ono sto mi je ostalo... tek sad shvatam koliko sam imala srece... :D
(ne pokusavajte ovo da isprobate...)

ovo je jedno neverovatno, ili malo verovatno iskustvo koje stekoh u ovom gradu pa, skoro juče, ne sećam se više..

Zgazio sam u sneg u svojoj ulici ovde na Vračaru i ne znam šta mi bi, pa se okrenuh da vidim svoj trag, kad - u njemu se zastakli kora leda i poče da svetli plavom svetlošću.
Vratim se, pogledam malo bolje - stvarno plavo. I stvarno svetli.
Pomislio sam da je nečiji mobilni telefon na koji sam zgazio ali..nije bio telefon.

Ne nije bio telefon, već je to bila živa, plava, mrdajuća svetlost.
Pogledam levo-desno, nigde nikoga, samo ja i para iz usta koja se ledila i padala pred moje cipele kao igličasti oblak, zabadajući se, isto tako igličasto svud okolo.

Sagnuh se da vidim moj plavi trag i jasno se video led, marka mojih cipela kao vodeni žig što izbija iz staklaste ploče.

Svetlost je bila umereno jaka, treperava i čak topla.
Dodirnuh površinu leda..a onda, na moje čuđenje, Plavo nestade.
Nije nesatlo kao da se ugasilo, već kao da se pomerilo, negde..dole..nekako.

Pogledam levo-desno, nigde nikog (samo komšija, sa hlebom što se puši ispod miške i nestaje škripavim cipelama iza ćoška)
A onda..
Onda se Plavo vratilo.
Pravo pod moj trag, još plavlje i toplije.
Dograbio sam telefon da to slikam jer sam znao da mi ljudi neće verovati.
zavukao sam dublje u tu rupu od svog traga i evo..evo šta uslikah.

whale-eye.jpg

sa 10-11 god. (tamo neke '88-'89) sam klofao tepih na banovom brdu, naisao covek i pitao me da li znam sta je forhend i bekend. ja kazem ne znam i necu da znam :D
posle sam gledao trenera agasija samprasa i sada nadala kao mi se smeska sa tv ekrana. a mogao je da mi objasni sta je i volej i pasing sot :( da ga nisam poterao praherom :mrgreen:

Ja sam prefarbala moju ekstremno crvenu kosu kad me cica u picinom pitala koju tacno farbu i br farbe koristim
A kad se setim zene u 7 koja je na coveka nasrnula da ga ubije , 2 babe koje su se pobile u 32, zene koja stoji na cvetku na pesackom i mrtva ladna kucka nozem po semaforu, shvatim da mi BG ne nedostaje uopste...

kad je jedan krupan,mlad,rosav ganci u koznjaku i sa mobilnim u ruci iz cista mira poceo da mi preti u prepunom busu 83...`a` nisam rekla,vec sam pobegla u drugi kraj bus-a,on se izdigao glavom iznad svih i vikao `bezi bezi,sad kad te dohvatim,ima da te polomim` (ako vi znate zasto,znam i ja)....izasli smo kod sv.save,on na prednja,ja na zadnja....i prosli jedno pored drugog....nije me ni pogledao,tako da kontam da je hteo jednu atraktivnu mladu damu u busu da opcini svojom snagom.

daaavno,sin mi lezao u tirsovoj,i posla kod njega uzbrdo tom ulicom,onako pola pogubljena (a pola pogrbljena),i odjednom stade nasmejan covek ispred mene,uhvati me za lakat i kaze `zdravo,pa gde si bre ti`....ja se oduzela `evo tu sam`...on kaze `dobro,aj zdravo` i prodje me....ja se okrenuh za njim,on i dalje nasmejan i mase mi.mislim da je psiho
69430-1.gif

imala sam srece oba puta...nadam se da cu i treci put ok proci

kad je jedan krupan,mlad,rosav ganci u koznjaku i sa mobilnim u ruci iz cista mira poceo da mi preti u prepunom busu 83...`a` nisam rekla,vec sam pobegla u drugi kraj bus-a,on se izdigao glavom iznad svih i vikao `bezi bezi,sad kad te dohvatim,ima da te polomim` (ako vi znate zasto,znam i ja)....izasli smo kod sv.save,on na prednja,ja na zadnja....i prosli jedno pored drugog....nije me ni pogledao,tako da kontam da je hteo jednu atraktivnu mladu damu u busu da opcini svojom snagom.

daaavno,sin mi lezao u tirsovoj,i posla kod njega uzbrdo tom ulicom,onako pola pogubljena (a pola pogrbljena),i odjednom stade nasmejan covek ispred mene,uhvati me za lakat i kaze `zdravo,pa gde si bre ti`....ja se oduzela `evo tu sam`...on kaze `dobro,aj zdravo` i prodje me....ja se okrenuh za njim,on i dalje nasmejan i mase mi.mislim da je psiho
69430-1.gif

imala sam srece oba puta...nadam se da cu i treci put ok proci

sreca tvoja sto mene jos nisi srela na ulici.nebi imala toliko srece :mrgreen:

ja kao ex zemunac i ex "ulicar" imam hiljade suludih prica(bez crne hronike;))
npr bio sam prisutan kad je tamo 2006(mislim) pobegao nekako noj na ulicu iz zoloskog i jurio prema punoj stanici trole.
uahahaha to je bilo nezaboravno..

Grebo dobro si prosla:zper::zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Ali mogu da zamislim sav onaj narod koji uredno stoji i ceka trolu a NOJ trci prema njima:zcepanje::zcepanje:

Ja sam imala slicno iskustvo sa ulicnim psom za koga smo mislili da je muzjak kada ga je jedna klinka donela...
Bio je Dzeki a onda postade Dzekinica
Redovno nas je pratila do stanicez:lol:
Medjutim kada bi imala teranje:zroll:
E to je bio horor prvo za nas dok se nismo navikli a onda i za ljude na stanici koji su cekali trolu...
Zmislite sliku ...Izlazi lujka iz sume(precicom)za njom kerusa i kerova koliko ne mozes da izbrojis:zper:
Uredno dodjem do trole ....Dzekinica sedne da ceka sa mnom a za njom i svi kerovi..:whistling:A naroda nigde na stanici...svi se povukli malo dalje i ulecu na zadnja vrata kada stigne trola...
I nije to samo jednom u toku dana radila,nego sve koji idu trolom uredno ispratiz;)
Pokusali smo da je udomimo ali slaba vajda...uvek bi nekako pobegla i vratila se u nasu ulicu...Dok je jednoga dan nisu sinteri pokupili...Na zalost niko od starijih nije bio u ulici z:cry:I dan danas je spominjemo i imamo lepe uspomene na nju:heart::mazipsa:

Poslednja izmena:
Pre neki dan cekam jednu prelepu damu ...onako svu napirlitanu i bas lepo doteranu da uparkira svoj besan auto ne bi li prosla stazom i usla u moje dvoriste...
Auto ko spej satl a ona polako mili da ga slucajno ne ogrebe:zper:
ALI:eek:
Stade ona jednim tockom na poklopac od tamo necega vodovod ...valjda:think:
I izvrnu se poklopac na pola... tocak upade u rupu a druga strana koja se izvrnula tresnu svom snagom po farovima i prednjoj strani:roll:
Ukocila se jadna i ne mrda:zper:
Polako izlazi iz auta da pogleda stetu i :eek:
Da ne duzim... pozvala sam bratanca da joj pomogne a on svoje drugare i jedva joj izvukose auto iz rupe...A ona im se vrlo fino zahvali i rece...
--- Kako sada da objasnim muzu da ja nisam udarila auto nego da me je poklopac od sahta poklopio:sad2:
Momci se pogledase i :hahaha::hahaha:

Mene ostaviše bez inspiracije
te gaće.....!
Sta fali gacama:zper:
Imas valjda neki suludi dogadjaj koji ces pamtiti ...;)
Oko nas se uvek nesto luckasto desava...ili barem samo ja zapazam takve detalje...

Davno je to bilo:zper::zcepanje:
Vozimo se suprug i ja smederevskim putem prema tamo nekom ko bajagi placu:roll:
Kolona ispred nas a moj muz nervozan...:mrgreen:
Iz daljine primetim da se nesto desava na autobuskoj stanici ali nisam skapirala sta...
Dobacim muzu da obrati paznju ...kad u momentu dok smo prolazili neka baba sa ogromnom granom TRAS po autu:eek::eek:
Ni sama ne znam kako izbegosmo neki direktan sudar jer je moj muz refleksno okrenuo volan na levo...Mislim da nas je tog dana samo sreca pratila inace bi izginuli sigurno da je neko tog trena bio na putu u suprotnoj traci:mrgreen:
Posle toga smo se smejali ko blesavi sto od straha sto od izraza babe a i nasih faca kada je izletela na put i mlatnula onom granom po autu:zcepanje::hahaha:

Back