Vasa neverovatna iskustva u Bg-u

FLORENA

Aktivan član
Poruka
1.153
Imate li vi neki dogadjaj koji cete pamtiti za ceo zivot.....:zper:
Jedno od mojih suludih dogodovstina desio se dok sam prelazila van pesackog prelaza ulicu srpskih vladara...
Podjem da je predjem i sobracaj me zaustavi na sredini.
Onako sva u nekom grcu stojim na beloj limiji.
Jezim se od silnog saobracaja koji hukti ispred i iza mene ...nije mi bas sve jedno:rumenko:
I u jednom momentu,,,TUP:eek:..udari me po glavi...samo sto se nisam onesvestila od straha:hej:
Kad jedan kamiondzija da me nauci pameti pruzio ruku kroz prozor i tresnuo me po glavi:eek:..
.Moj recnik ne zelim ovde da iznesem:rumenko::tease:
Ne stajem vise na belu crtu:zcepanje::zcepanje:

uhuhhuuuu... podugacka je lista dogadjaja, i to sokantnih koji su me snasli u ovom gradu... od zene koja pishki na trgu, u onom malom zbunicu, preko lika koji onanise na zadnjem sedistu 48-ice, zatim lika koji je zaustavio bus u kojem je bila riba sa kojom je bio, pa su se posvadjali, a ona je krenula kuci, pa nije hteo da je pusti da ode dok joj ne pokaze koliko je zapravo voli i dok se ne pomire, babe koja je mazala katranom sipke ispred faxa, na kojima smo blejali pa su nam bile unistene stvari koje smo nosili, dok je jedno vece kad smo se vracali sa zurke nismo u'vatili na delu... ma svega je bilo, i lepog i ruznog, i bolesnog i romanticnog, ali su opet svi ti dogadjaji ostavili jedan snazan utisak na mene, zapecaceni su tu kao jedna komponenta slike o komplentnom Beogradu, koga volim bas onakvog kakav je, i koga cu voleti onakvim kakav god bude... jer, pruzio mi je puno toga i lepog i ruznog, i dobra i zla, svega je bilo... ali, bitno je da me je bas on naucio svemu sto mi je za ovaj ziivot trebalo i sto mi je uvek bio jedna vrsta potpore... :)

Bilo bi lepo kada bi slikovito opisali dogadjaje koji su uticali na vas...
Sta vam se dogodilo i kako ste reagovali:cool:
Jedan od mojih dogadjaja je iz tinejdzerskih dana...
Ja kao hocu da budem "zenska"pa iz spenserica presla na cizme sa visokom stiklom:zper:
Vreme neko bljuzgavo sa nekim prljavim snegom po ulicama:mrgreen:..prelazim ulicu i zurim da uhvatim trolu..Odjednom noge na sve strane i tras:rumenko:Padnem na sred ulice a saobracaj oko mene ...uaaaaauuu.Proklizala sam na pesackoj stazi na onom belom....A kada sam ustala(neverovatnom brzinom)sva sam bila kao iz kaljuge da sam izasla....Sva mokra i strokava:rumenko:
Tek me je onda zivi blam pojeo:zcepanje:
Nisam ni otisla do skole nego nazad kuci da me niko ne vidi takvu:zcepanje:

Dok sam radila u trgovini bilo je takvih incidenata da su neponovljivi i neverovatni:zper:
Jednom prilikom dok sam redjala mleko u frizideru zapade mi za oko zena koja je nesto petljala oko svojih zglobova:eek:
Kad malo bolje pogledam a ona svlaci gace preko stopala..a one se zaglavile na potpetice:zcepanje::zcepanje:
Valjda je jadnoj pukao lastis pa nije znala sta ce sa njima...
Elem stavi ona njih u tasnu i krenu...
Video moj zamenik sefa da je ona nesto strpala u tasnu i....:zcepanje::zcepanje:
"Gospodjo hocete li da izvadite to sto ste stavili u tasnu"
Masem ja rukama iza nje pravim grimase ali covek uporan...
Izvadi ti ona one gace i tras njemu po sred lica:rotf::rotf::rotf:

Poslednja izmena:
Dok sam radila u trgovini bilo je takvih incidenata da su neponovljivi i neverovatni:zper:
Jednom prilikom dok sam redjala mleko u frizideru zapade mi za oko zena koja je nesto petljala oko svojih zglobova:eek:
Kad malo bolje pogledam a ona svlaci gace preko stopala..a one se zaglavile na potpetice:zcepanje::zcepanje:
Video moj zamenik sefa da je ona nesto strpala u tasnu i....:zcepanje::zcepanje:

:lol:

Iskustvo, nezaboravno, ukradu mi auto u Narodnog fronta, kod zelenjaka, i pozovem pandure(92), koji me ladno pitaju na kojoj strani ulice je bio automobil??? Ako je na strani pijace, onda idi u Savsku, a ako na suprotnoj onda u stari grad...:sad2: Pokusao sam da im objasnim da je auto ukraden pre par minuta, ali ni da me saslusaju, kazu mora se licno prijaviti kradja:eek:. Tako ja odem u Savsku, to mi je bilo usput, mada je automobil bio na drugoj strani...
Nakon par dana me zovu i kazu nasli smo vas automobil, malo je ostecen...i ja krenem sav razdragan(voleo sam tu Hondu)...do Pancevackog mosta i imam sta videti, automobil zapaljen, istopili se alu delovi, pougljenisao...i tako :sad2:

Jedno od mojih suludih dogodovstina desio se dok sam prelazila van pesackog prelaza ulicu srpskih vladara...
Jezim se od silnog saobracaja koji hukti ispred i iza mene ...nije mi bas sve jedno:rumenko:
I u jednom momentu,,,TUP:eek:..udari me po glavi...samo sto se nisam onesvestila od straha:hej:
Kad jedan kamiondzija da me nauci pameti pruzio ruku kroz prozor i tresnuo me po glavi:eek:..

:rotf:pa sta znam prvo sto mi padne na pamet da mi yugo preso preko oba kolena i nista ne polomi..i nije bas smesno:lol:

Ženske mukice:mrgreen:

ja sam prelazila ulicu preko pesackog..bilo pre 20 god..ono vreme kad se automobili nisu zaustavljali zbog pesaka..isto stala na polovini..ka meni ide neki taksi i usporava..ali ne staje..usporava taman toliko da me taxista uhvati rukom sa prednje strane u prolasku..
ja neiskusna, pa ostala u soku neku vreme..:eek::eek::eek:
sad bez ostecenog zadnjeg dela limarije ne bi mogao da ponovi gest..
predjem s vremena na vreme bas tuda ulicu..doci ce maca na vratanca..:manikir:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
A to za auto u prolazu :zcepanje:
Od moga bivseg muza je ujak tako polomio ruku:zper:
Nije on vozio ali se namercio da neku zensku pljesne...
Medjutim drugar mu je prebrzo vozio a on zavrsio u gipsu...:zper::rotf:

Mama ti je genijalka:zcepanje::zcepanje:
Gde joj to pade na pamet:zcepanje:
Jesi li je pitala sta bi mu odgovorila da je pitao za cenu:zper::zcepanje::zcepanje:

Uh slusala sam pricu jednog travestita koji se potikao sa kur*om..:zcepanje::zcepanje:
Izbusile mu glavu sa stiklma...kaze:
Kad su poskidale cipele jedva zivu glavu izvukoh...z:mrgreen::zcepanje::zcepanje:
A nikada ne bih rekla za nju da je musko...
Bila sam ubedjena da je zensko i tako se godinama dok je dolazila u radnju predstavljala...
.Mozete da zamislite moj sok kada sam skapirala da mi je komsinica -- komsija
:rumenka::dash:
Pa kazu rodila majka muskoz:mrgreen::whistling:

Back