eveline
Elita
- Poruka
- 22.903
ooo potražiću"Aura explicit" ima sličnu nijansu, odlična je kao farba, koristim je i dan danas (samo druge nijanse, ) a kad sam bila jako kratko ošišana, bila sam u ovoj boji kao na tvojoj slici.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ooo potražiću"Aura explicit" ima sličnu nijansu, odlična je kao farba, koristim je i dan danas (samo druge nijanse, ) a kad sam bila jako kratko ošišana, bila sam u ovoj boji kao na tvojoj slici.
Pa, sve zavisi i do kose, meni jedino Aura bude nijansa kao na kutiji što je prikazano, i nekada Subrina kad sam je koristila. Sve ostale farbe mi sprže kosu i ne budu nijansa koja je prikazana na slici.ooo potražiću
LutkicaPonovo plava pa da vidim do kadPogledajte prilog 1531428
Koliko si dugo crvena ? Od svih boja koje sam imala, crvena mi se najviše ispiralaPogledajte prilog 1473090
Sumnjam da mi je kosa valovita, pa želim u narednim mjesecima otkriti tako što ću njegovati kao kovrdzavu kosu
https://www.dm.rs/aura-explicit-boja-za-kosu-9-4-bakarno-plava-p8600102607392.html"Aura explicit" ima sličnu nijansu, odlična je kao farba, koristim je i dan danas (samo druge nijanse, ) a kad sam bila jako kratko ošišana, bila sam u ovoj boji kao na tvojoj slici.
Ispira se bašKoliko si dugo crvena ? Od svih boja koje sam imala, crvena mi se najviše ispirala
Ide ti uz karakter!Ja je farbam prirodnom indijskom kanom.. zato mi je tako crvena i traje duze. Doduse malo mi se rasvetaju krajevi.
![]()
Ček.. kakav mi je karakter?Ide ti uz karakter!![]()
Poetski!Ček.. kakav mi je karakter?
Еее, откад те нисам видела, и даље си шмекер ... Џинџер.Ja je farbam prirodnom indijskom kanom.. zato mi je tako crvena i traje duze. Doduse malo mi se rasvetaju krajevi.
![]()
Lepa ti je bojaaaaaaJa je farbam prirodnom indijskom kanom.. zato mi je tako crvena i traje duze. Doduse malo mi se rasvetaju krajevi.
![]()
Frizura ti je predivnaPonovo plava pa da vidim do kadPogledajte prilog 1531428
Oooo,pa hvalaaaaFrizura ti je predivna, plava ti jako lijepo stoji a moram pohvaliti i šminku, odlično je pogođena. BTW, štoti to piše na majici?
A meni se učinilo da piše nešto na ćirilici, ali nikako nisam mogao odgonetnuti što.Oooo,pa hvalaaaa
Eee,na majici pise *no thanks*![]()