Vasa buducnost

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.449
Sta bi hteli da vam se desi po ljubavnom pitanju? Ja bi bio zadovoljan da imam jos nekoliko dobrih jebacina i jako puno podjebavanja zena u mozak kroz te veze, ali da ni sa jednom ne ostanem. Nije zivot 12 zena.

Sent from my iPhone using Tapatalk

да рађам мале стркије, јер свету треба и лепоте и памети лолол

Srecno i u to ime :pivce:

- - - - - - - - - -

Sta bi hteli da vam se desi po ljubavnom pitanju? Ja bi bio zadovoljan da imam jos nekoliko dobrih jebacina i jako puno podjebavanja zena u mozak kroz te veze, ali da ni sa jednom ne ostanem. Nije zivot 12 zena.

kod mene celibat prozet ciklicnom manijakalnom depresijom - divna buducnost ::mrgreen:

Ja sam izvalio da mi je sexy kad žena može da vodi računa o svom muškarcu, tipa da spremi klopu, uradi neke stvari, a da je pritom jaka i sposobna...Definitivno novi momenat.
Ranije je sve bilo instant, malo je reći da nisam ni obraćao pažnju na takve stvari, eto ti ga sada, to sam baš primetio, ogroman plus..Pritom ribetina bolja nego sve kačene na onim temama gde se kače modeli itd...

Prvenstveno što je situcija takva da to ne mora ni da pokaže obzirom da možemo da jedemo bilo kući da sprema neko drugi, bilo u bilo kojem restoranu neke realne razdaljine( ne bih se cimao da se gegam 3h sa 30min jela) itd...Ranije me odbijalo to kad me mrače ili preteruju sa posesivnošću, al kapiram da je to zato što su se ponasale infantilno. Ovo je druga priča..A, po ljubavnom pitanju, pa svašta, mlad sam :mrgreen:

Četvrto dete. Da dotle završim fakultet i zaposlim se na bolje plaćenom radnom mestu, kako bih obezbedio guvernantu i spremačicu.

Kad rece posao ,da pronadjem neki stabilniji posao ,mada imam u planu da sam nesto otvorim ...vise volim svoj gazda da budem nego drugoga da sluzim :) , ako se poklope kockice ,tako ce i biti.

Back