Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.381
Shadow 7:E ako moze i meni! Djukanovic Senka (devojacko Komlenic ) 26.07.1985. 09:05 U Pakracu, Hrvatska! Hvala unapred!
Senka evo malo i za tebe..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Shadow 7:E ako moze i meni! Djukanovic Senka (devojacko Komlenic ) 26.07.1985. 09:05 U Pakracu, Hrvatska! Hvala unapred!
Angie 7:Zovem se Andjela Njegovan, rodjena 03.10.1985. u 20:30 u Beogradu! Hvala!
AnaMarija77:Milena Zecevic, 2.6.1977. 02.30 u Beogradu. Hvala puno!
miraaa:Mirjana Jovanović, 07.11.1979, 11-45h u Prokuplju.
Hvala...pozz
pajamaca:12.07.1970 bgd 21:30
sanja korica udata jovanovic
ajd' se zabavimo druže![]()
Hvala, hvala :-)Psihologue:Malo duže si čekala ali tu sam za tebe uvek..
Psihologue:UKUPAN ZBROJ ZA IME, PREZIME ILI DAN ROĐENJA:
5 - Vi imate nemiran duh, i gotovo uvijek, poduzimate nekoliko akcija istovremeno, da li radi istraživanja ili nečeg drugog ... ? Rijetko ste malodušni i obeshrabreni, već posebno vedri i odgovorni u društvu s osobama istog spola. Strastveno i žestoko proživljavate osjećaje i nježnosti.
Negativne osobine: užurbanost, nepromišljenost, neodgovornost i nedostatak koncentracije često rezultiraju krupnim greškama.
22 - Vi posjedujute nešto eteričko, neuhvatljivo i nadčulno. Predodređeni ste za izvanosjetilne spoznaje i sposobni za astralna putovanja.
No, čuvajte se zabluda, neznanja i eventualnih iluzija. Vjerojatno ste predobri ili ste sanjar,pa pogrešno birate prijatelje, koji vas često samo žele iskoristiti. Budite vrlo oprezni i razboriti kako u poslovnim, tako i u privatnim situacijama. Naime, često u životu bit ćete izloženi opasnosti od izdaje i prijevare, naročito od osoba koje se nalaze u vašoj neposrednoj okolini.
38 - U životu će vas pratiti razne nevolje i brige, brojne zapreke, neprijatelji, bolest, glad i neimaština. Oko vas sve će biti prepuno neizvjesnosti, laži i prijevare, spletke, velike nevolje i patnje uzrokovane od strane osoba suprotnog spola. Dakle, prijete vam ozbiljne opasnosti u privatnom i poslovnom životu.
Morate naučiti preuzeti teret obaveza i odgovornosti za svoje nevolje, a ne predbacivati drugima da su krivi za to. Uspijete li u tome - nevolje će na kraju zamijeniti radost i snaga.
60 - Ljubazni ste, brižni i odgovorni.