thedar
Aktivan član
- Poruka
- 1.346
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se svidja. Cak sta vise odlicno je i preslusao sam je par puta. Imam problem da razaznam neke reci koje izgovaras, nisam mogao da razumem sta izgovaras od 3:20 i sta ponavljas. "It`s time" mozda? I taj deo od 3:20 mi se jedino nije svideo, specificno samo deo gde naglo preseces i pocnes ponovo istu rec da pevas. Zvuci kao kada ploca preskace.Uprkos dosta poteskoca zbog tehnickih problema sam odlucio da ipak ostavim i postavim pesmu.Zezala kamera, program ludeo sa klik tonovima, zezala aplikacija itd.
Nadam se da ce vam se svideti uprkos nekih mana koje mozda ja vidim i primecujem dok je kod nekog ok jer svako dozivljava sve posebno![]()
Meni se svidja. Cak sta vise odlicno je i preslusao sam je par puta. Imam problem da razaznam neke reci koje izgovaras, nisam mogao da razumem sta izgovaras od 3:20 i sta ponavljas. "It`s time" mozda? I taj deo od 3:20 mi se jedino nije svideo, specificno samo deo gde naglo preseces i pocnes ponovo istu rec da pevas. Zvuci kao kada ploca preskace.
Osim toga, da nisi napisao da si koristio violoncelo aplikaciju, ne bih to pogodio jer mi ne zvuci. Iskreno, slusao sam na laptop kompjuteru pa i nije kvalitetan zvuk. Ne mislim da je los zvuk koji si koristio, mozda bih vise voleo da si koristio zvuk gudackog orkestra (strings sound), siguran sam da znas na koji zvuk specificno mislim, ali i ovo je sasvim solidno. Najbolji deo pesme koji mi se najvise i svidja je kako si slozio i uklopio akorde i tonove gitare sa tonovima violoncela. To zvuci fenomenalno. Svaka cast. Odlicno uradjeno.