VAŠ ŽIVOTNI PROBLEM BROJ 1

Moj problem je sto ne znam sta hocu. Znate ono - vecna borba izmedju srca i razuma...
Imala sam divnu vezu sa divnim deckom... Jos uvek smo kao zajedno, ali on nije u Srbiji, retko se cujemo... Ma uzas... Nekoliko dana mislim da sam prestala da ga volim jos sam kao i zaljubljena i drugog decka, a onda se setim njega... I sve padne u vodu... Izbegavam da idem na mesta gde smo zajedno isli, ali nekada ne mogu da ih obidjem... Tada mi dodje da vristim u centru grada... Ipak, kuda god da krenem nesto me na njega podseti. Sigurna sam da dosta vas ima slicna iskustva, pa vas molim da mi kazete da li cu jednom sve zaboraviti trajno ili cu se samo zavaravati kao do sada...
Drugi veliki problem je skola... Kako da ucim kada ima toliko zabavnijih stvari na koje mogu da potrosim vreme... Sest sati sam i skoli i kada dodjem moram da ucim... Uzas

Moj problem je lijenost. Sve sto mogu odgodim za sutra ili po mogucnosti za prekosutra... I tako iz dana u dan i onda mi se sve skupa poklopi u jednom danu. To se odnosi na sve sfere mog zivota. Probam praviti neki raspored, izdrzim par dana i opet po starom. Nikako da se opametim... :-)

piski mi se i boli me vrat stalno imam neke cudne pojave na sebi i onda pokusavam da ih identifikujem. a hvala bogu cula sam za dr hausa i kakve sve komplikacije mogu da proizidju a pocnu od malog simptoma

takodje mi je problem shto me nece izvuci za nagradnu igru a josh nisam poslala a hocu. a i da me izvuku sta da raidm s tim necu na more u s tvari

dnacingflowercq4.gif

:)

ovaj cvetic je oraspolozio i mene i ako nije meni namenjen :super:
sto se tice problema sve je relativno. tacno da je svakom njegov problem najveci, ali ni isti problemi nisu svima podjednako veliki tj. ne isti problem ne cini se jednako ozbiljan razlicitim ljudima... stvar je valjda u optimizmu
samo vedro i napred ;)

Back