VAŠ ŽIVOTNI PROBLEM BROJ 1

je l nekoga boli glava?
e gledaj ovako.doslo mi je da sledeci put pocepam sve papire ako mi neko kaze "ne moze sve u zivotu da se ima" znaci pokosicu ga!
mojne se toliko opterecujes sa tim sto nema srecice.gledaj na to da si imala jer nisi ostala pored nekog od tih sto su prodefilovali.
ovo se sve izvitoperilo.svi traze niko ne moze da nadje.sta trazis?trazis pa pocnes ceo spisak osobina po pravilu divnih.i onda se nadju pa se kao nesto ljubakaju pa se smore pa pocnu da kopne pa se raspadnu.pa udri u kuknjavu,pa opet trazi.mislim, dokle.
ono pre bilo strava lepo ti stariji nadju par,dogovore se.i znalo se ko sta radi u zajednici.ovo sad svi znaju neka svoja prava,nece niko nista da istrpi,ljudi se uzimaju i odbacuju ko kineske igracke od 100 dinala.ne treba vise niko ni sa kim da bude kad nemamo pojma.

e mozda si malokrvna? ecomer.sanosvit sa gvodzdjem. ima da budes ko nova. a mozda upoznas i nekog zgodnog apotekara.pocni da se vucaras po domovima zdravlja.mozda bude neki stazista.lupam malo ja,nemoj se ljutis.
odlucila sam da vise nikada nemam decka.malo mi frka,ali snacicu se.lepo se operises od tog drugog bica i dovidjenja.emocije mogu da nadjem i u romanima.
serem ali nevidjeno.
kakav dan.kakav dan.bacili su nam agresori nesto u vazduh.

Tuzni_patak:
Kao i svuda, ako dobro spremiš ispit , uspeh ti malo zavisi od sreće.

Ako mnogo povećaš verovatnoću upoznavanja i dobrog utiska na traženo biće, to ti sreća neće biti toliko potrebna.....

Povecas verovatnocu, greska se smanji, ali bogme ne iscezne!
I dalje je tu, lukavo viri i vreba i preti da poveca razocarenje ukoliko dodje do neuspeha!

Ne treba se zamlacivati matematikom! Mnogo puta dobar racun da los rezultat!
Prepustiti se!
Zaokupirati se drugim stvarima, ljudima...!

moze li vise problema?

prvo, ne mogu da se sastavim i organizujem. pregazice me nesto u saobracaju ovako rasejanu i umornu.
drugo, ova jebena vrucina. mrzim sve temperature koje nisu 15-22. celzijusa.
trece, izdaje me telo. malo malo pa sam nesto bolesna. to smara.
cetvrto, imam emotivne komplikacije u zivotu koje nit sam htela nit sam izazvala. i sad moram to da resavam a strava me hvata.

toliko za danas. odooh da rintam dalje.

Hmm prob #1 je sto ne zelim da se izlazem oceni devojaka koje mi se svide, u smislu da cu ih radije ignorisati nego dozvoliti da kazu pali. Bar 1 da probam bih voleo, al mi se ne da, pa da ge ebesh. Trazim "lek" za to vec dosta dugo ali dzaba sve kada ja duboko verujem da je ovo manje bola nego to da ja prosim za tudju simpatiju prema meni. Osecaj je kao kada se uplacuje loto, znas da sanse nema i mislis se bolje da uzmem pljesku nego da uplatim. Nemam vise ideja kako da si obljasnim da je to normalno, da svako popije korpu nekad... da sebe ubedim da je ono sto "znam" zaista tako. Nekako mislim da sve to sto znam ne vazi za mene. Nemam prob sa izgledom/drugovima etc ali taj moj stav prema zenskinjama je i meni malo cudan. Ne bi trebalo da sam takav.
Ima neka dobronamerna dijagnoza?

zenskinje :lol:
dok ne pocnete umilnim imenima da oslovljavate bica suprotnog pola od vaseg dragi muskarci imacete problem da im se prepustite.imas kompleks imas koliko toliko svest o tome da je u tebi problem.sta cekas?meni bre vi ljudi uopste niste jasni!
dokle cete vise da zivite stisnuti, mizerni u strahu od neuspeha i da nikada ne probate da budete vitezovi.
koji kurcevi pretci su vam sjebali kod nosioc tih nekadasnjih vrlih osobina?
u vreme Henrija II na francuskom dvoru, na kome je Marija Stjuart provela svoje detinjstvo, kazu da je dostignut vrhunac vrlina muskog sveta.u borbi su bili okrutni,u lovu spretni,a uvece su umeli da sa lakocom plesu i zasene dame svojom romanticnim vestinama.
gde ste se izgubili?

moze_bolje:
Hmm prob #1 je sto ne zelim da se izlazem oceni devojaka koje mi se svide, u smislu da cu ih radije ignorisati nego dozvoliti da kazu pali. Bar 1 da probam bih voleo, al mi se ne da, pa da ge ebesh. Trazim "lek" za to vec dosta dugo ali dzaba sve kada ja duboko verujem da je ovo manje bola nego to da ja prosim za tudju simpatiju prema meni. Osecaj je kao kada se uplacuje loto, znas da sanse nema i mislis se bolje da uzmem pljesku nego da uplatim. Nemam vise ideja kako da si obljasnim da je to normalno, da svako popije korpu nekad... da sebe ubedim da je ono sto "znam" zaista tako. Nekako mislim da sve to sto znam ne vazi za mene. Nemam prob sa izgledom/drugovima etc ali taj moj stav prema zenskinjama je i meni malo cudan. Ne bi trebalo da sam takav.
Ima neka dobronamerna dijagnoza?
E može_bolje, nisi ti sam sebi slučajno dao taj nick. Ma bre, možeš ti to bolje od toga!

E stvarno me iznenađujete vi muškarci nekad. Jbt, meni kad neko priđe ja se zabezeknem, zaprepastim, oduševim....a nije da ne gledaju, naprotiv- bulje i onda na kraju ništa. Ne priđu. Takve muškarce uopšte ne cenim. Kukavice. Zar nisi nekad razmišljao da je veći poraz od toga što će te neka možda odbiti, to što si se usr'o, što nemaš petlju? I eeej, 'ajd možda bih te shvatila da ti se zbog toga menja ceo život, ali ne- tebi će samo biti povređena sujeta, strašno strašno. Ccc.

Pazi, ako kod neke vidiš ma i naznaku da joj se dopadaš, ako ti šalje neke signale, ta te sigurno neće odbiti. A ako te odbije, to znači da je ona samo na tebi trenirala svoj ego, što znači da zbog takve treba da te zabole levo jaje.

I pazi, još nešto da ti kažem. Ja, kao devojka, sam prišla svom momku (pre toga NIKAD to nisam uradila), na sred ulice, rizikujući da mi kaže ''ti si bolid'', da pomisli da sam izašla iz ludare (jer on mene pre toga nije primetio, ali ja njega jesam u toj ulici više puta), ali sam mislila 'ko ga j..., nek' ide život, ako me ispali bar znam da sam probala'. I eto, i danas smo zajedno (4,5 god). Jeste, mogao je da mi u startu skreše krila, ali ja sam bar malo letela. I mislila sam 'leteću ponovo, verovatno uspešnije s nekim drugim'. A ti...ni da pokušaš da se odlepiš od zemlje.

Back