Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
jao mnogo vrooče danas
Izgledam ko načitana zayebana maserka a ne kao ...ih!
Mislim, eXtra masiram 8)
Izgledam ko načitana zayebana maserka a ne kao ...ih!
Mislim, eXtra masiram 8)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim, eXtra masiram 8)Betty:jao mnogo vrooče danas![]()
Izgledam ko načitana zayebana maserka a ne kao ...ih!Mislim, eXtra masiram 8)

Bože, kako mi ga je žao!mislis dnevni neredshaddow:Molimo poslanike da se vrate na dnevni red.![]()

Imao sam isti problem. Znam kako ti je.Ines1864:Moj trenutni problem je što mi je deda jako bolestan, ima rak....toliko sam skenjana da ne postoje reči kojima bih opisala svoje stanje. Gledam ga svaki dan kako mi vene pred očima, moj mili dekica Bože, kako mi ga je žao!

Banshee:mislis dnevni nered
inace spavam ja malo pre,tv radi,a na vestima skupstina.probudio me silikon aca koliko se drao :shock: a mene nije lako probuditi![]()

Pa šta te muči, osoblje koje čisti salu?hello_world:na slici nije ono sto se desava u skupstini...nije sednica
I kako je resen problem?shaddow:Imao sam isti problem. Znam kako ti je.![]()
..posto se novac podrazumeva..hmm..ovde..gde jesmo.shaddow:Koji biste problem označili kao trenutno najznačajniji u vašem životu?
Ja imam problm sa nedostatkom vremena. Ne znam da li je to zato što mnogo hoću, ili je to u današnje vreme jednostavno normalno, ali mnogo mi je kratak dan.![]()
PS: Problemi sa parama se podrazumevaju. Svima bi nam dobro došlo više para.![]()

Problem nije rešen. Deda mi je umro, i na svu sreću prestao da se muči. Umro je među svojima u kući, okružen ljudima koji ga vole. Posle toga ostalo je ogroman bol i tuga, ali život ide dalje... tako mora da bude....Julian_Duranona:I kako je resen problem?
Ne, ipak mi nemoj odgovoriti...

da ko zaklanachika_doktor:pavash kao dijete u jasenovcu![]()