VAŠ ŽIVOTNI PROBLEM BROJ 1

Ma bre Shaddow, nemoj da se brineš za problem koji još uvek ne postoji, a na koji, osim toga, ne možeš nikako da utičeš. To je osnovno pravilo borbe protiv stresa. Ne zezam se...Ko zna šta će sutra biti. Ne pada mi na pamet da se sad brinem oko idiota političara, ako opet bude situacija kao iz devedesetih brinuću se tad. Nećeš valjda i ovaj lepi dan, dok nam je još koliko toliko ok, da uništiš brigom o problemu koji je tek u pupoljku ;) Ako bude kako izgleda da će biti, imaš vremena da se brineš. Nemoj ovako unapred.

Ines1864:
Ma bre Shaddow, nemoj da se brineš za problem koji još uvek ne postoji, a na koji, osim toga, ne možeš nikako da utičeš. To je osnovno pravilo borbe protiv stresa. Ne zezam se...Ko zna šta će sutra biti. Ne pada mi na pamet da se sad brinem oko idiota političara, ako opet bude situacija kao iz devedesetih brinuću se tad. Nećeš valjda i ovaj lepi dan, dok nam je još koliko toliko ok, da uništiš brigom o problemu koji je tek u pupoljku ;) Ako bude kako izgleda da će biti, imaš vremena da se brineš. Nemoj ovako unapred.
ovo je mudro. možda na prvu ruku previše jednostavno, ali na kraju krajeva, ipak si u pravu :-? ;)

e isto :) i pitam se kome sam ja zgrasila da me stavi OVDE da zivim :)
no dobro,sad kad je prosao prvi sok,urazumila sam se i krenula da razmiljam glavom sta i kako u slucaju da _______________ (navesti muku,razlog itd).
jbg,sve je za coveka,a sta me ne unisti ojacace me.

samo se stvarno ne secam kada sam se poslednji put toliko potresla i iznervirala da ne mogu da spavam,da mi se jaljaju nervoza i grcevi u zelucu i tako to...:) jer ako su neki zaboravili,ja nisam :)

Valjda niko nije zaboravio, samo ne želi da se seća...
Nije ovde loše živeti, ako bi se stvari dovele u red... Samo, mislim da smo malo
zaglavili u ćorsokaku, nekada smo mogli da se nadamo da će doći neko drugi i učini
stvari normalnijim, sada više nema ko da dođe... :(
Znam, emigriraću...;)

jedina stvar gora od zaborava je svesno potiskivanje trauma :)
jer to znaci da ces sto puta udariti glavom u zid pre nego sto se opametis.
i nije mi jasno da ljudi ne zele da se secaju....naravno da treba da se secaju i ne ponovilo se....
i to ljudi stariji dosta od mene...pa ja sam tada bila detence,a svega se secam ko da je juce bilo...i treba,jer se valjda ako ne na tudjem,a onda na sopstvenom iskustvu ucimo :)
samo ako se ne mozemo nauciti posle nekoliko puta,u pitanju je sistemska greska i to je vec ozbiljan problem :)

Back