VAŠ ŽIVOTNI PROBLEM BROJ 1

Bad_Wolf:
E, bwe vi mladi ste mnogo emotivno nestabilni... ;-) :-D

Hehe,...bice, da su suvise oprezni....
leukz_nl_bewegende_emoticons_3d_109.gif

sd76, zaista i je zao zbog ovoga sto ti se desilo..nemam reci...Problem koji sam htela da napisem sam zaboravila kada sam ovo procitala.. :(

A ti, topmodelsice-u cemu je tvoj problem? Prvo pricas kako ne volis brata i oca dovoljno da bi zbog njih isla u zatvor (ako ih ubijes), a sada ovo? Mogu, eventualno, da te razumem ako ima 11 godina...Ovo je za svaku osudu, sram te bilo!

ipak su neki najveci problemi intima, zar ne?
ali ja moram da se pozalim, barem generalno...sva sam u nekim problemima...i samo mi se neka sranya desavaju. (kad sam problematicna ;))
anyway, mislim da mi zivot objektivno gledano odavno nije bio gori... :evil:

verovatno zdravlje.
pa onda sranja na poslu, ali to cu da odjebem koliko sutra.
e, da. nemam ni stan, ni para da ga steknem.

u stvari, dogodilo mi se mnogo udaraca poslednjih meseci.
na svim poljima. samo sto se ne osecam klonulom, nego spremnom za borbu, tacku po tacku.

Shaddow, ti postavljas vrlo zanimljive, introspekcijske, teme. Ulazis sa lopaticom u baste nasih dusa i kopas, tj. mi kopamo... (Je l' nam pravis grupni portret :) ?)
I evo sta sam iskopala:
Osim sto sam zabrinuta za mnogo toga, bitnog i nebitnog, sto se tice mojih bliznjih -takav mi karakter, fuj! - problem mi je, vise teorijske prirode, da mogu priustiti sebi rad kao ispunjenje sopstvenih zelja, mogucnosti, potreba... Ne rad kao diktat za podmirivanje osnovnih (sad bi mogla definicija sta su osnovne potrebe : 'leba, struja, pozoriste, sport, letovanje, agencija za masazu , tj njeni sluzbenici :) ) potreba...
Bice da se sukobljavaju moja prava priroda - lenja zena koja prede kao macka i samo ceka da bude mazena - i moja stecena, izgradjena - visokokvalifikovani rintolog i podmetac ledja.
E, zahvaljujuci naporu da odgovorim na tvoju temu, sad mi je sinulo - iskristalisala sam dijagnozu - ja sam, bre, hronicno umorna : / !

Pa za mene jeste pravi problem. Sve to je uzrokovano mnogobrojim obavezama koje trenutno moram da ispunim i završim. Ne žalim se ja. Srediće se sve to. Samo kažem da mi je to trenutno veliki problem.

Znam Mirka da bi volela da čuješ intimne detalje iz mog života, ali bojim se da to ovom prilikom nije moguće. Svako odlučuje koliko će ličnih stvari izneti javno na forumu. Ja nikoga ne prisiljavam da govori ono što ne želi, ali isto tako ne dozvoljavam da neko insistira da ja iznosim stvari za koje mislim da im nije mesto na forumu.

Back