Odvratna je.
Ljubomorna si.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odvratna je.
Ljubomorna si.
ne arcim gudru.
nemas pojma kako se blago krije u zenama. samo treba da je odnegujes ;da njene vrline proklijaju i procvetaju.
A zasto bih bila?
Inače ,volim markantne ,vamp tete...Da s moš povatati, pozajebavati i ozbiljne rasprave voditi...
Nisam klinja od jako davno...![]()
Ja se bas pitam sta vide na onim tamnijim, tipa Milos Teodosic ili Novak Djokovic
Nema to veze s tim da li si klinja ili ne nego svako trazi spram sebe.
Ako si ti neki duduk trazices jednostavnu zenu koja ne komplikuje jer je za glupog coveka i prosto prosirena recenica velika komplikacija.
Sa druge strane pametna zena nece biti s nekim ko nije na njenom ili malo iznad njenog nivoa intelektualno, finansijski, fizicki i tako dalje....
- - - - - - - - - -
To se i ja pitam jer su ti popularni sabani prave zlatne patofne. Zajedno s onim Troickim![]()
kazu i kad kresnes cigancicu sve ti bolje krene u zivotu...
zamisli muskija koji ima dete sa cigancicom, vanbracno...
da li bi ga zene osudjivale?![]()
Jao ljudi moji kakvog sam crnogorca srela na moru...i kako sam pobegla iz vode cim me je nesto upitao, nisam znala sta da radim..na kraju sam pobegla i sa plaze. najveca greska u mom zivotu. srecom, imam kucu tamo i mogu ponovo da dodjem...Necu bezati vise. kako je lep. kako je lep
- - - - - - - - - -
molim vas recite mi da cu ga videti kad dodjem.
Mudra
karakterna
milosrdna
kulturna
pedantna
elegantna
odmerena
smirena
energicna
odlucna
pouzdana
sigurna
miroljubiva
vesta
spontana
Devojka za sve- kuvarica, dama, kurwa![]()
Ne kurwa! To svakako ne.
ako nije kurwa, šta joj vredi sve ovo ostalo?
Kakva vajda što je magistrirala na farmaciji i što joj baka sprema najbolji ajvar u centralnoj Srbiji?
Ne kurwa! To svakako ne.
Ne hvala.zadrzi.
U krevetu, a ne generalnomada mozda ti volis da zenu negujes kao plasticni cvetak bez zalivanja, ko zna...
Kad su Džeri Hol pitali kako je uspela da osvoji i potom toliko dugo zadrži Mika Džegera, odgovorila je: "Žena mora da bude dama na ulici, domaćica u kući i kurwa u krevetu."
Ja se slažem, Mik Džeger se isto slaže, a ti Milanče - kako hoćeš.![]()
Nikakva kurwa ne dolazi u obzir.narocito ne ona koja ce da ima odnos sa tobom a zamislja nekog drugog.
Nikakva tu tehnika ne moze da se poredi sa privrzenoscu. sta vise:sto manje iskustva - vise osecanja.
kao sto vidis ,hvala Bogu,meni Mik Dzeger i nikakav Holivud nisu uzor.
Imas dva puta: put blaziranosti i put prociscenja;pa ti biraj kako hoces.