Vas tip muskarca devojke

Inače ,volim markantne ,vamp tete...Da s moš povatati, pozajebavati i ozbiljne rasprave voditi...:heart:
Nisam klinja od jako davno...:roll:

Nema to veze s tim da li si klinja ili ne nego svako trazi spram sebe.

Ako si ti neki duduk trazices jednostavnu zenu koja ne komplikuje jer je za glupog coveka i prosto prosirena recenica velika komplikacija.
Sa druge strane pametna zena nece biti s nekim ko nije na njenom ili malo iznad njenog nivoa intelektualno, finansijski, fizicki i tako dalje....

- - - - - - - - - -

Ja se bas pitam sta vide na onim tamnijim, tipa Milos Teodosic ili Novak Djokovic

To se i ja pitam jer su ti popularni sabani prave zlatne patofne. Zajedno s onim Troickim :bljak:

Nema to veze s tim da li si klinja ili ne nego svako trazi spram sebe.

Ako si ti neki duduk trazices jednostavnu zenu koja ne komplikuje jer je za glupog coveka i prosto prosirena recenica velika komplikacija.
Sa druge strane pametna zena nece biti s nekim ko nije na njenom ili malo iznad njenog nivoa intelektualno, finansijski, fizicki i tako dalje....

- - - - - - - - - -

To se i ja pitam jer su ti popularni sabani prave zlatne patofne. Zajedno s onim Troickim :bljak:

Pa da...........:klap::bye:

da odgovorim na temu - moj tip žene:

ženstvena

Upoznao sam u životu mnogo žena koje niko ne bi mogao da nazove lepim da ih vidi na slici, ali uživo osvajaju svakog.
I obrnuto, puno je barbika koje su u suštini obični skrndelji, prazne ljušture.

Ne znam...nemam tip muskarca. Dok sam bila mladja cinilo mi se da su muskarci svetle kose i svetlih ociju lepsi od ovih drugih.
Ili osetim nesto ili ne osetim nista. I to je to.
I ako su intelgencija i smisao za humor privlacni sami po sebi.

Jao ljudi moji kakvog sam crnogorca srela na moru...i kako sam pobegla iz vode cim me je nesto upitao, nisam znala sta da radim..na kraju sam pobegla i sa plaze. najveca greska u mom zivotu. srecom, imam kucu tamo i mogu ponovo da dodjem...Necu bezati vise. kako je lep. kako je lep

- - - - - - - - - -

molim vas recite mi da cu ga videti kad dodjem.

a dje se kupas?

U krevetu, a ne generalno :lol: mada mozda ti volis da zenu negujes kao plasticni cvetak bez zalivanja, ko zna...

Nikakva kurwa ne dolazi u obzir.narocito ne ona koja ce da ima odnos sa tobom a zamislja nekog drugog.

Nikakva tu tehnika ne moze da se poredi sa privrzenoscu. sta vise:sto manje iskustva - vise osecanja.

- - - - - - - - - -

Kad su Džeri Hol pitali kako je uspela da osvoji i potom toliko dugo zadrži Mika Džegera, odgovorila je: "Žena mora da bude dama na ulici, domaćica u kući i kurwa u krevetu."
Ja se slažem, Mik Džeger se isto slaže, a ti Milanče - kako hoćeš. :)

kao sto vidis ,hvala Bogu,meni Mik Dzeger i nikakav Holivud nisu uzor.

Imas dva puta: put blaziranosti i put prociscenja;pa ti biraj kako hoces.

Back