Vas tip muskarca devojke

Elisa di Rivombrosa

Aktivan član
Poruka
1.135
Posto licno imam 24 godine, ne svrstavam se bas u tinejdzere, poenta je ne znam gde da smestim ovu temu.
Ne mora da bude samo fizicki, vec i kakvih kvaliteta sta ste najcesce do sad volele...
Drugarica i ja najvise volimo crne momke <3 kao crnogorce, da budem iskrena, to su nam slabe tacke. crni momci.
A sto se tice kvaliteta, nema neke prave linije medju svima njima, sve je razlicito.
Drugo pitanje: STA MISLITE O CRNIM MOMCIMA? ZAR NISU PRELEPI? Dokrajcice me. :besna:

Jao ljudi moji kakvog sam crnogorca srela na moru...i kako sam pobegla iz vode cim me je nesto upitao, nisam znala sta da radim..na kraju sam pobegla i sa plaze. najveca greska u mom zivotu. srecom, imam kucu tamo i mogu ponovo da dodjem...Necu bezati vise. kako je lep. kako je lep

- - - - - - - - - -

molim vas recite mi da cu ga videti kad dodjem.

Jao ljudi moji kakvog sam crnogorca srela na moru...i kako sam pobegla iz vode cim me je nesto upitao, nisam znala sta da radim..na kraju sam pobegla i sa plaze. najveca greska u mom zivotu. srecom, imam kucu tamo i mogu ponovo da dodjem...Necu bezati vise. kako je lep. kako je lep

- - - - - - - - - -

Jel' sigurno nisi tinejdžerka? :lol:

Inače, ako te zanimaju crni, ja sam crn. A što se tiče crnogoraca - naći ću već nekog pra pra pra pretka u porodičnom stablu, samo zbog tebe. :per:

Samo pazi, ko se na moje porodično stablo popne, više sa njega na silazi. :mrgreen:

Posto licno imam 24 godine, ne svrstavam se bas u tinejdzere, poenta je ne znam gde da smestim ovu temu.
Ne mora da bude samo fizicki, vec i kakvih kvaliteta sta ste najcesce do sad volele...
Drugarica i ja najvise volimo crne momke <3 kao crnogorce, da budem iskrena, to su nam slabe tacke. crni momci.
A sto se tice kvaliteta, nema neke prave linije medju svima njima, sve je razlicito.
Drugo pitanje: STA MISLITE O CRNIM MOMCIMA? ZAR NISU PRELEPI? Dokrajcice me. :besna:

Vidi, buduci imas istancani ukus i afinitet prema
gorskim krkanima, onda ti je najbolje da se bachis
malkice do Titograda, Ivangrada, Andrijevice
i ostalih gorskih pichkovaca.
Bilo bi dobro da za svaki slucaj povedes i nekoliko
gorskih pavijana sto blejache po BG , tek toliko za
rezervu ako ti ga omanu domaci tucachi kamena.!!!

Sto se crnih momaka tice, otvorena sam za sve opcije. Samo, sa mladjim bi to bilo samo privremeno. Mada, sta znas, sto ti kazes, nisam vise tinejdzerka da to gledam tako, ali ipak.
Sto se tice crnih momaka...:heart

:D

To znači onda i da si otvorena na internet, forum Krstarica opcije? :)
Pa dobro - ne bi ni ja da se ženim.
:heart: za devojke koje vole crne momke. Inače, crn sam ko ugalj. :cool:

- - - - - - - - - -

Hoces sigurno, i kad mu se bacis u zagrljaj
okaci mu kamen oko vrata da se ne udavi
kada bude plivao za tobom.!!!

Dok mi je pojava bila bitna privlačili su me isusovski tipovi- kosa, brada, obučen mršaviji, kada se skine žilav i izdefinisan, jaka, muška vilica, šira ramena...
Sada mi je daleko važnije kakav je čovek, kakav je kao otac i kao sin, koliko je posvećen partner, da li je sposoban da održi prijateljstva... Šta budimo jedno u drugom, uz slaganje i erotsku energiju.

Back