Vas stav o ...

ne bi mi smetalo... bilo bi mi malo chudno.... al naviknesh se.. kapiram....
nekako.. ja i nisam ljubomorna na druge zhene... jesam na vreme.. nekad.. al ako mi vecj nismo zajedno onda sve to i nije bitno... ne?
al kapiram da bi prestali da se druzhimo... i to ne zato shto bih se ja naljutila vecj bi nam svima bila pomalo nelagodna situacija i tiho bi se vremenom samo udaljili....
mislim.. imam mnogo manje ozbiljnu situaciju u kojoj sam ja nekoliko puta izashla s nekim likom... ja ga od milja zovem shaban... i nikada nishta od nas nije bilo... al posle je isti izashao sa mojom tada najboljom drugaricom... venchali su se neki dan.... od nasheg velikog prijateljstva je ostalo toliko da me nije pozvala na venchanje..... ne znam kome je od njih vishe neprijatno.... al meni je postalo ofirno da je pitam kako je... i ona se zatvorila i necje da pricha.... a on je tek smeshan kad se nadjemo.....

sevilja:
Zanima me da li bi vam smetalo da vas bivsi decko/muz zapocne vezu sa vasom dobrom prijateljicom?

Znaci: bivsi sa drugaricom!

Ako vam smeta, sta biste uradili?Da li mislite da je to glupo, neumesno i bezobzirno ili biste bili srecni zbog njih!?

Imate li napade posesivnosti prema bivsima , ali onima koji su vam zaista znacili?

Volela bih da mi obrazlozite svoje stavove. ;)

Nemam osećanja prema bivšima, niti bilo kakve posesivnosti.

Drago mi je da se dvoje ljudi stvarno pronađu (pa makar bili moj bivši i drugarica).
ALI! (Uvek postoji neko ali). Bilo bi mi neprijatno u njihovom društvu.Ne zbog osećanja i posesivnosti prema njemu, već zbog same činjenice da sam sa njim bila u vezi, a sad kao kul svi da sedimo zajedno i zezamo se.Malo mi ta situacija ne štima.

Sve u svemu, ne bih minirala, ali sigurno bih se retko viđala sa njima.

Iivija:
mislim.. imam mnogo manje ozbiljnu situaciju u kojoj sam ja nekoliko puta izashla s nekim likom... ja ga od milja zovem shaban... i nikada nishta od nas nije bilo... al posle je isti izashao sa mojom tada najboljom drugaricom... venchali su se neki dan.... od nasheg velikog prijateljstva je ostalo toliko da me nije pozvala na venchanje..... ne znam kome je od njih vishe neprijatno.... al meni je postalo ofirno da je pitam kako je... i ona se zatvorila i necje da pricha.... a on je tek smeshan kad se nadjemo.....

Neverovatno! Nije li lakse raspraviti!
Ali lepo kaze ona stara: ''sto ljudi, sto cudi'' !

pa ovde je drukchiji mentalitet.... ovde je foliranje glavna stvar... sve shto radish u zhivotu radish samo da bi to pokazao drushtvu..... tako da priznavanje takvog problema povlachi mene u njihov odnos.... i onda se rushi ona bajka koju sad poqshavaju da opletu kako su se smrtno zaljubili na prvi pogled.....

Sve u svemu poželela bih im sreću, mada bi u meni radio neki mali crv sumnje zašto od toliko ljudi na planeti baš njih dvoje moraju da budu zajedno. Druženje bi opet išlo malo teže, jer ako želim da stavim tačku na tu bivšu vezu, onda ne želim da ga viđam, ne želim da čujem informacije o njemu, posebno ne svakodnevno.

aha ...

Ništa lepše od naše građanke
Kad slaninom namaže opanke
Kad se ljubi tandrču joj zubi
Usta mala ko tramvajska štala
Suknja mini noge ko grisini
Vitka stasa ko bure od gasa
Češka piцu o trofaznu žicu
A sise joj vise ajd kojo ne rise :lol:

sevilja:
Zanima me da li bi vam smetalo da vas bivsi decko/muz zapocne vezu sa vasom dobrom prijateljicom?
Ako vam smeta, sta biste uradili?Da li mislite da je to glupo, neumesno i bezobzirno ili biste bili srecni zbog njih!?
Imate li napade posesivnosti prema bivsima , ali onima koji su vam zaista znacili?

Jako bi mi smetalo ... prilično sam posesivna kada su drugarice i frajeri u pitanju. Da se to desi, prekinula bih kontakt sa oboje.

Pa da, srecan mi rodjendan !
Neka mi se sve zelje ostvare i neka mi cestitaju svi do kojih mi je stalo.
Tako kaze majka moje koleginice.
Pa; ima jedna osoba do koje mi je jos uvek stalo ali nadam se ne jos zadugo. To bih mozda uneo kao Aneks :)
Nista licno.

ma jok radovala bih se shto se vole..nek se vole deca i treba...

hahahha moyhda bih se stvarno radovala kao ne moram vishe da razmishljam...

mislim..kad bih imala neku drugaricu

u mislim da bi mi bilo bash bljak

11080:
Pa da, srecan mi rodjendan !
Neka mi se sve zelje ostvare i neka mi cestitaju svi do kojih mi je stalo.
Tako kaze majka moje koleginice.
Pa; ima jedna osoba do koje mi je jos uvek stalo ali nadam se ne jos zadugo. To bih mozda uneo kao Aneks :)
Nista licno.

E, pa srecan ti rodjendan drug!
Da, i nek ti se sve zelje ostvare! ;)

sevilja:

ne bi :D odnosno, ne mogu ni da zamislim to, ali valjda ne bi (nikada nismo konkurisale jedna drugoj...) ali ajde ako je neki prolazni bio, u redu. Ako je neko od one 2 ozbiljne veze ondaK....za jednog bih bila ljubomorna (kahm, kahm) a za drugog mi ne bi bilo jasno sta koji moj trazi s njim, kad ni meni i nije islo :lol:

Nisam imala to iskustvo, ali mislim da to zavisi od okolnosti pod kojima smo se razisli ex i ja..od toga koliko mi je znachio..negde ipak kapiram da mi ne bi smetalo, a nikako ne bih prekinula prijateljstvo sa njom zbog njega..pa i od toga moze da se napravi dobro zezanje:)

sevilja:
E, pa srecan ti rodjendan drug!
Da, i nek ti se sve zelje ostvare! ;)
Jesam li rekao fala ?

Da se ukljucim u temu: Ne bih bio odusevljen da se bilo koji drug petlja sa bivsom.
Treba da nestane u vidu lastinog repa a ne da jos razmisljam sa kim je.
Inace, cuo sam dva dobra vica; prvi je ekstra a oba sam zaboravio.

Back