vas stav o ovom pitanju.....

pa ne....naravno da ne....i ovo ne bih radila da niju upitanju kortikosteroid i deca ne treba da se sama sluze sa njim....ali, rec je o tome da meni uopste nije neprijatno da sam pred njim gola kao i da njemu uopste ne smeta kad ga ja namazem ili ka dsam u kupatilu dok se on kupa....

Nije mi jasan tvoj strah od kortikosteroida i stav kako deca u tim godinama ne treba sama da se sluze njime....to je ipak samo krema koju je potrebno dozirano nanositi na odredjeno mesto....dete sa 11.god. (pretpostavljam 5,6 razred) treba da posmatra svoje telo i uoci promene na njemu, ukljucujuci skrivena mesta...kako ce ih primetiti kad ti to radis umesto njega?
Dovoljno je star da moze primetiti promene na sebi, shvatiti da se krema ne nanosi svuda po telu i da je kolicinu iste potrebno pazljivo dozirati.....koliko vremena potorsis na to da ga pregledas i namazes, toliko mozes i da mu svu stvar objasnis vise puta, dok ne nauci....

Pa deca u tim godinama sama sebi ubrizgavaju lek u stomak, butinu...itd., sto ne bi on sebe mazao kremom?

P.s. Deca mogu biti doslednija od odraslih kad je pridrzavanje uputa u pitanju...

mislim ono kao gde mi zivimo
nijemi nikakav problem ako rodjem pred kevom i caletom u gacama
ii ako leva u gacama i i brusu ili pekiru ili cale u boksericama
prodje pored mene
u kupatilo ne upadam nikome jer je jasno kad je neko unura
a posto spavam gp i vrtim se nocu
moze ko ocea me zagleda
savkom svoje

Back