Не, није дете, него нежељена израслина као последица брзог секса? Јел и то пише у том закону?Nije dete!O tome se radi.Dete je tek kada bude rođeno.Čedomorsrtvo je ubistvo već rođenog deteta.Abortus je prekid neželjene trudnoće.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не, није дете, него нежељена израслина као последица брзог секса? Јел и то пише у том закону?Nije dete!O tome se radi.Dete je tek kada bude rođeno.Čedomorsrtvo je ubistvo već rođenog deteta.Abortus je prekid neželjene trudnoće.
Piše da je abortus svaki prekid neželjene trudnoće!Не, није дете, него нежељена израслина као последица брзог секса? Јел и то пише у том закону?
Svaki s.ex ne podrazumeva i željenu trudnoću! O tome ne treba samo žena da vodi računa.Svašta.Ајде бре не лупај! Рашириш ноге и онда ти је нежељена трудноћа. Па шта си очекивала, кафу уместо зачећа? Ако не умеш да се пазиш, тај зачети живот не може бити жртва твог незнања или животињског нагона.
Reč je o ženi. Osoba koju nije briga šta će biti sa ženom nego samo misli o fetusu, nije pri sebi.Овде није реч о телу него о чедоморству!
Очигледно је да си исувише млада да би схватила ту разлику!
Otprilike,...kad oni budu mogli da nose plod u svojoj utrobi, neka onda sami odlučuju!Reč je o ženi. Osoba koju nije briga šta će biti sa ženom nego samo misli o fetusu, nije pri sebi.
Sve žene imaju pravo na svoje odluke. Njihov je život i njihovo je telo. Neka rade šta hoće. I tačka.
Pa da!Otprilike,...kad oni budu mogli da nose plod u svojoj utrobi, neka onda sami odlučuju!
Сваки секс без заштите подразумева потенцијалну трудноћу! Ако то ниси знала, онда је бесмислено теби објашњавати да зашети живот није крив за то што немаш појма о елементарним стварима!Svaki s.ex ne podrazumeva i željenu trudnoću! O tome ne treba samo žena da vodi računa.Svašta.
To što je mogućnost,...ne podrazumeva da mora i biti realnost.Ukoliko žena ne želi!Сваки секс без заштите подразумева потенцијалну трудноћу! Ако то ниси знала, онда је бесмислено теби објашњавати да зашети живот није крив за то што немаш појма о елементарним стварима!
Одсуство елементарне свести! Чуј, моје тело и могу да радим шта хоћу? Па што то тело није контролисала када се сексала а не сада, убија зачети живот под паролом слободе располагања телом?Језиво је то што се, кроз овакве расправе дете третира као казна.
Kako ...s kim bi muskarci onda imali seks?Па рекох ти, не скидај гаће и мирна си!
Sa ovim se slažemKako ...s kim bi muskarci onda imali seks?
Ili se i oni uzdrzavaju?
Malo je glupa prica.
Abortus je kompleksna tema.
Nisam za to da bude sredstvo kontracepcije,ali ni da se zabrani.
Napraviće im uskoro i s.ex robote.Kako ...s kim bi muskarci onda imali seks?
Ili se i oni uzdrzavaju?
Malo je glupa prica.
Abortus je kompleksna tema.
Nisam za to da bude sredstvo kontracepcije,ali ni da se zabrani.
Nije baš nemoguća misija!Naprotiv,...pre i lakše se desi gde i kad ne treba, nego kad ti se sve kockice slože, pa planski odlažeš.Obzirom koliko žena dnevno izvrši abortus, ne bih rekla.Daleko veći od onih koje postanu majke.Neuporedivo!Generalno sam protiv abortusa, iako još nije formiran fetus ipak je to jedan život u najavi. Polazna tačka u celoj priči je odgovornost. Nema opravdanja u strasti, nema ono bilo je suviše lepo ponelo nas nismo razmišljali... e jbg onda posle snosite posledice tog nerazmišljanja. Do trudnoće ne dolazi slučajno, ako je slučajno onda si glup/a. Šta znači to 'neželjena', šta znači to 'desilo se' ? Ne može bre da se DESI, ako oboje žele onda i rade na tome, ako jedno ne želi onda ne rade na tome toliko je prosto. Prvo polazim od sebe, da nisam želela bilo bi apsolutno nemoguće da se desi.. Druga je stvar što se posle nekog vremena ispostavilo da smo mi greška nebitno je to, bitno je jedino da dete nije bilo greška naprotiv savršeno svesno planirano. I to je cela filozofija.
Jedini slučaj u kom odstupam od stava protiv abortusa je slučaj silovanja. Mogu samo da zamislim koliko bi ženi bilo psihički teško da 9 meseci u sebi nosi plod nečijeg nasilja, meni bi bilo previše i 9 dana.. Eto to mi je jedini izuzetak kad jesam za abortus. Takođe i slučaj kad su u pitanju neki zdravstveni razlozi, bolest.. kad bi trudnoća ugrozila ženi život..itd
Dasu majke Hitlera, Staljin, Carlsa Mensona mozda pomislile na abortus, svet bi bio lepše mesto. Ko zna koliko psihopata nije preživelo zahvaljujući pravu ma abortus. Setite se da će sva naša deca jednom postati ljudi. Ja sam rodila dvoje na rizik , valjda ce biti društveno korisni, ne bih se kockala sa svetom i društvom i rodila treće, pa ako zavere da bude više psihopata sa mojom DNK. Tako da , abortirala bih jer smatram da je imati previše dece društveno neodgovorno i da svako treba da smanji rizik od rađanja potencijalnog Hitlera na svet na minimumКао што има људи који се одрекну своје деце и живе без да се питају има ли њихово дете то што они тренутно имају, без да им западне залогај у грлу помисливши има ли њихово дете да поједе то што они тренутно једу...
Тако има и оних који на абортус гледају као на нешто што се тиче њиховог тела а не живота у себи, не бића које је у нама и које ми треба да заштитимо а не уклонимо.
И мислим да ту нема убеђивања. Урадиће свакако, легално или не. То је неки други склоп личности, мени лично врло стран.
Опет, пишем о нормалним здравственим условима и добровољном односу, не морамо увек да се грчевито хватамо за изузетке како би нешто објаснили и оправдали.
Ma, osećaj nije istiСваки секс без заштите подразумева потенцијалну трудноћу! Ако то ниси знала, онда је бесмислено теби објашњавати да зашети живот није крив за то што немаш појма о елементарним стварима!
Izvinjavam se greškama u kucanju telefon mi je poluispravan od padovaDasu majke Hitlera, Staljin, Carlsa Mensona mozda pomislile na abortus, svet bi bio lepše mesto. Ko zna koliko psihopata nije preživelo zahvaljujući pravu ma abortus. Setite se da će sva naša deca jednom postati ljudi. Ja sam rodila dvoje na rizik , valjda ce biti društveno korisni, ne bih se kockala sa svetom i društvom i rodila treće, pa ako zavere da bude više psihopata sa mojom DNK. Tako da , abortirala bih jer smatram da je imati previše dece društveno neodgovorno i da svako treba da smanji rizik od rađanja potencijalnog Hitlera na svet na minimum