vas savet

snoshaj efendija:
eureka:
Pre jedno 2 meseca moje dve drugarice i ja upoznale smo se sa momcima koji sviraju u jednom lokalu.Dok se moje drugarice sa njihovim momcima vidjaju skoro svaki dan,mene moj pozove da se vidimo dva puta nedeljno i ja odmah bez razmisljanja pristanem.Jednom prilikom NJegov kolega a decko od moje drugarice mi u poverenju kaze kako je ovaj moj rekao da samnom ce se vidjatim samo jednom nedeljno da se ja ne bih navikla,i pred svima prica kako ja uvek kada me on pozove vidim se sa njim,uvek imam vremena za njega.Kada se ja pojavim sa drugaricama u tom lokalu njihovi momci bez obzira sto sviraju,pozdrave ih makar na 5 minuta,a moj se pravi kao da me nije ni primetio i prilazi mi tek posle 2 sata seda pored mene i ljubi me.A ja naravno zaboravim sto sam do tada besnela i ponasam se kao da nista nije bilo.Sta mislite o svemu ovome,dajte mi neki savet kako da se ponasam.

Ukini mu ribu za pocetak. Pa snimi kako se ponasa.
:wink: :lol:

Hellen:
Уф, што волем сва ова савршена бића која су одмах штиклирала свакога ко их није доообрано заслужио...''Шутни га!'', ''Кретен!'', ''Свиња!'', ''Бићеш му крпа!''...
Ух, што бих волела да сам све вас видела кад сте имали толико година као ово дете, да видим како сте били супериорни свугде и у сваком тренутку! Све мислим... :roll:
СВЕ се учи! И односи у вези се уче, и ово уопште није лоша ситуација да она испроба себе, а и да научи нешто о одређеном типу мушкарца.
А овај мушкарац ( колико год имао година ) је детињаст!!! И уплашен! И несигуран! Плаши се за свој ''мачо'' углед!
А шта она може да уради? Па може да проба са старим фазоном ''ударања чежње'' . ( Ту се слажем са многима напред.) Значи, једноставно да не буде баш увек на располагању кад год он позове, да покуша са фазама топло-хладно...Значи, има прилику да научи и испроба све оне мале игрице које се играју у таквим ситуацијама.
Hvala ti puno :)

:D Draga moja da mi je ko ikada mogao reci, mozda ni danas ne bi bila zbunjena ponasanjem tih nedozrelih tipova koji misle da se svet okrece oko njih...kao lepo vaspitana devojka smatras da je kulturno uctivo i nadasve normalno da onog ko ti se svidja ne driblas vec mu budes uvek tu da se volite pazite i postujete...medjutim eto situacije koja svaku osobu koja je iole takva dovede do zbunjenosti...ne brini...nisi sama sto se toga tice...i meni koja je dosta toga proslo desio se neko ko se ponasa ko dete u obdanistu...a da ga vidis rekla bi kakav siguran uspesan i zreo covek...Ja se ovih dana slatko smejem jednom takvom koji mi ne da svoj novi br mobilnog da mu slucajno ne dosadjujem...a i nisam ja riba za njega...za njega je neka filmska zvezda... meni treba za neku banalnu stvar, veze to nema sa nekom zaljubljenoscu a on se sepuri okolo i sav je ponosan sto se kao ja iskidah od tuge i jada...to dete ima 35 god i otac je...a opet sto kazu veliko dete pun nesigurnosti i tako gladno ljubavi....neki nikad nece da odrastu...

ariela:
:D Draga moja da mi je ko ikada mogao reci, mozda ni danas ne bi bila zbunjena ponasanjem tih nedozrelih tipova koji misle da se svet okrece oko njih...kao lepo vaspitana devojka smatras da je kulturno uctivo i nadasve normalno da onog ko ti se svidja ne driblas vec mu budes uvek tu da se volite pazite i postujete...medjutim eto situacije koja svaku osobu koja je iole takva dovede do zbunjenosti...ne brini...nisi sama sto se toga tice...i meni koja je dosta toga proslo desio se neko ko se ponasa ko dete u obdanistu...a da ga vidis rekla bi kakav siguran uspesan i zreo covek...Ja se ovih dana slatko smejem jednom takvom koji mi ne da svoj novi br mobilnog da mu slucajno ne dosadjujem...a i nisam ja riba za njega...za njega je neka filmska zvezda... meni treba za neku banalnu stvar, veze to nema sa nekom zaljubljenoscu a on se sepuri okolo i sav je ponosan sto se kao ja iskidah od tuge i jada...to dete ima 35 god i otac je...a opet sto kazu veliko dete pun nesigurnosti i tako gladno ljubavi....neki nikad nece da odrastu...
U istoj toj situaciji sam bila i ja i rekla sam vise nikada :twisted:

Uf...kaka se ovde olako ostaje bez tipa/devejke...a mozda totalno bez potrebe...mozda je to nesto dobro...

Pricaj sa njim...kazi mu sto si nama rekla, sta mislis, sta osecas...ali sve kroz normalnu pricu...bez besnila i bez pretnji, da ces ti ovo ono, ako on ne to...Znaci normalnom komunikacijom se dogovorite sve sto zelite.

Pera_Zdera:
Uf...kaka se ovde olako ostaje bez tipa/devejke...a mozda totalno bez potrebe...mozda je to nesto dobro...

Pricaj sa njim...kazi mu sto si nama rekla, sta mislis, sta osecas...ali sve kroz normalnu pricu...bez besnila i bez pretnji, da ces ti ovo ono, ako on ne to...Znaci normalnom komunikacijom se dogovorite sve sto zelite.
Da on zeli lepo da se ophodi prema njoj, lepo bi im i bilo, a ne bi sad bila na forumu iz ovog razloga. On verovatno ceka da ona sama ode, da joj se smuci, posto njega MRZI da je otkaci. Zvuci surovo, ali bolje da ne gaji laznu nadu, i nadje normalnog, a ne da gubi vreme sa ovim kretenom, koji ima jos ko zna koliko istih na svirkama i posle njih.

Pera_Zdera:

Da on zeli lepo da se ophodi prema njoj, lepo bi im i bilo, a ne bi sad bila na forumu iz ovog razloga. On verovatno ceka da ona sama ode, da joj se smuci, posto njega MRZI da je otkaci. Zvuci surovo, ali bolje da ne gaji laznu nadu, i nadje normalnog, a ne da gubi vreme sa ovim kretenom, koji ima jos ko zna koliko istih na svirkama i posle njih.

eureka:
Da li neko moze da mi da savet sta da radim da nekako poboljsam nas odnos jer mi je ipak stalo do njega :(

Kako mozes da poboljsas odnos kad nisi svesna da u tebi vidi samo meso za klanje?
Evo ti savet:
Ekspresno i u roku od desetak dana promeni 5-6 frajera.Odvlaci ih u krevet i pusti ih da ti rade svasta.Po teoriji verovatnoce bar polovina od njih ce 5 puta biti bolja u krevetu nego taj mamlaz.Znaci,sve sto moze on, mogu i drugi-i jos bolje.
I prosetaj do nekog seksi shopa i vidi koliki su vibratori.Medium size je ono sto je vrlo verovatno da u gacama ima veliki deo populacije muskaraca koje svakodnevno sreces i koji mogu uz malo maste i volje biti tvoji.

Mislim, jasno je da si ti vezana za njega zbog qrca i sexualnog umeca a ne zbog odnosa van kreveta jer je taj odnos uzasan.Zato sam ti i napisao to sto sam napisao.

Back