Vaš prag tolerancije ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Trpljenje i tolerancija daju mi neki osecaj plemenitosti, te se trudim makar da bih samom sebi dokazao sopstvenu plemenitost, da trpim i ne reagujem koliko je to moguce. Pokusavam da izgledam kao neki " english gentleman" iz 19. veka sa monoklom na oku, stapom u ruci i sesirom na glavi koji se sarmantno osmehuje na svaku uvredu. Kada sve to istrpim, sednem u kola i derem se na sav glas i izgledam kao da se pretvaram u vukodlaka, da bih izbacio svu negativnu energiju akumuliranu tokom dana ili nedelje.

Poslednja izmena:
ženska genetska deformacija. Takodje, kao izduvni ventil, u pojedinim momentima traže žrtvu koju će provocirati do tačke pucanja, i sa kojom će se posvadjati.
Šalteruša! Ima još dosta profesija, u tim trenucima me sramota što smo istog pola.
(Najjače što takve - a nemojte generalizovati,eto ni ja ne volim da imam ikakvog posla sa nekim ženama- ne smeju muškarce da napadaju, već je ultra- ljubazna prema klijentu ispred mene, čim vidi žensko- odmah počne drama)

Trpljenje i tolerancija daju mi neki osecaj plemenitosti, te se trudim makar da bih samom sebi dokazao sopstvenu plemenitost, da trpim i ne reagujem koliko je to moguce. Pokusavam da izgledam kao neki " english gentleman" iz 19. veka sa monoklom na oku, stapom u ruci i sesirom na glavi koji se sarmantno osmehuje na svaku uvredu. Kada sve to istrpim, sednem u kola i derem se na sav glas i izgledam kao da se pretvaram u vukodlaka, da bih izbacio svu negativnu energiju akumuliranu tokom dana ili nedelje.
Amin za ovo :lol:
I ja tako slično, dama iz 1806.-te pa dokle izdržim :lol:

Problem je sto kod zena nije tako.Ili cute, cute ili zvocnu, al zato kad krenu,spasavaj se ko moze, tad nema vise nista racionalno.
Imas i onih koji zvocaju neprestano,(i muskaraca,ne samo zena) i kad nemaju za sta da zvocaju,prisete se necega od pre dve nedelje da bi zvocali.
Sa takvim ljudima je uzasno tesko biti duze od 5 min. a da ne dobijes zelju da ili pobegnes glavom bez obzira ili zadavis nekoga..

Imas i onih koji zvocaju neprestano,(i muskaraca,ne samo zena) i kad nemaju za sta da zvocaju,prisete se necega od pre dve nedelje da bi zvocali.
Sa takvim ljudima je uzasno tesko biti duze od 5 min. a da ne dobijes zelju da ili pobegnes glavom bez obzira ili zadavis nekoga..
Ја више волим и да ми се звоцне него да ми се ћути па онда једном кад се закачимо да буде што си ми преорала њиву пре три године.

Ја више волим и да ми се звоцне него да ми се ћути па онда једном кад се закачимо да буде што си ми преорала њиву пре три године.
I jedno i drugo su krajnosti koje ne valjaju.Ja cu precutati par puta,nekad vise nekad manje,ali cu reci sta mi smeta uvek ako me pita.Kad mi dosadi jedno isto,kazem sta je to sto mmi ide na zivce.Nisam ni konfliktna licnost,tako da necu odmah da eksplodiram,nego normalno kazem,ej,njiva je bila zasejana kad si preorala,aj da vidimo sta cemo za to. :D(necu cekati tri godine naravno).
Poprilično visok stepen tolerancije.

A ništa slađe kada je ona ljuta, a u prolazu je zagrliš i na kvarno gricneš za uho ili obraščić. :zloca:
Znas,ja znam minimum jednu za koju sam 100% siguran da bi ti u tom slucaju odgrizla uvo ili obrascic,cisto da zapamtis sta ne treba da radis sledeci put...

Gde se završava vaš prag tolerancije,kad su partnerski odnosi u pitanju.
Da li spadate u grupu onih koji prasnu za sitnicu,ili birate vreme i mesto za raspravu ?
Koliko ste u stanju da cutite u slucaju da vam nesto ne odgovara?
nazalost, umem da prasnem za sitnicu
kad su ozbiljnije stvari u pitanju, ucutim se i teshko da moze biti ikakve rasprave dok ja to ne razmrsim

Takvi likusi se prisete beznačajnih stvari od pre X godina, samo da bi imali povod za zvocanje. Beskonačno prigovaranje, zvocanje, isterivanje neke pravde i kad nisu u pravu, i naravno raspoloženost za svadju...sve to je duševna hrana takvih Likusa.

A najbolji lek za takve osobe je nemati nikakve veze sa takvim osobama.

• Podržavam
Reactions: DUH
Da li spadate u grupu onih koji prasnu za sitnicu,ili birate vreme i mesto za raspravu ?

Svasta me zna "dirnuti". I da hocu, ne mogu precutati jer mi se u pogledu i reakcijama vidi da nesto nije ok. Volim sve raspraviti, ali nastojim se ne raspravljati pred drugima.

• Podržavam
Primetila sam da ljudi ovo naglašavaju...zar se ne podrazumeva?

Zasto bi se podrazumijevalo? Zar se nikad nisi nasla u drustvu gdje se neko dvoje pocelo raspravljati do te mjere da ti bude neugodno jer ne znam kud gledati i sta reci? Ili na plazi kad shvatis da se svadjaju... Ili u kaficu..ili u radnji...
Ljudi precesto pokazuju svoj "los" temperament u javnosti.

Zasto bi se podrazumijevalo? Zar se nikad nisi nasla u drustvu gdje se neko dvoje pocelo raspravljati do te mjere da ti bude neugodno jer ne znam kud gledati i sta reci? Ili na plazi kad shvatis da se svadjaju... Ili u kaficu..ili u radnji...
To je pokazivanje krajnje nekulture...A nazalost je takvih mnogo.

• Podržavam
NE znam, ne sećam se, meni sada samo prolaze kroz glavu scene iz američkih filmova gde prave scene na javnim mestima 🤔

Ja samo kvenjam nešto, evo sam sebi sam dosadio....nekad nešto kažem i onda pomislim daaajjjjjjjjj iskulieaj se

Back