Vaš omiljeni igrač?

@alex,nije bas tako crno i bijelo.dobar,ali ga ne volim.nekad dribla u prazno,da bi napravio facu od sebe...kad nema niko ispred njega 'ajmo zasto ne da dobijemo 5 minuta vise posle poluvremena...i obicno se pravi vazan na snj igrace.kako god,dobar je to igrac...
kronaldo od muve napravi slona...Antonio Puerta je umro na terenu pa se pravila veca frka kad je Kronaldo dobio lakat u facu od Vucinica :roll:
@Neko_novi
shvatila sam da je sala...:D...nije da nisi u pravu,ali npr. makelele uopste nije zvijezda u chelseau i igra u rezervama,michaela essiena jednostavno obozavan,didier drogba je dobar napadac,a terry srce tima.

Nwankwo Kanu

2004247016830414595_rs.jpg

Strasan tehnicar, ali bolest ga sprecila da bude medju najboljima....

Da,potpuno si u pravu,Kvarezma je nista nego tuzni cirkuzant...Mislim,koji klosar,decko zaradjuje milione i trazi ga pole Evrope,znaci dno dna...Jadne su osobe kao ti...

E, aj nastavi da gledaš NBA pošto ti fudbal baš nešto i ne ide.
Koji to vrhunski timovi traže Kvarežmu?
Koji je to njegov kvalitet osim driblinga koji ima 90% Portugalaca?
Čime to on pomaže svom timu?

Kad na ovo odgovoriš onda imamo o čemu da pričamo!

Hmmmm...Istina,ne pratim fudbal,samo mi je malo cudno da neko takvog profesionalca moze nazvati tuznim cirkuzantom...Kazem ponovo,ne pratim,ali zar Kvarezma nije specifican po tome sto koristi obe noge podjednako dobro,moze da igra i po levoj i po desnoj strani...Cuo sam i da dribla odlicno,da je brz,neretko postize evro-golove,pa kruze i price da mu centarsut nije los.U reprezentaciji je uglavnom Sabrosina zamena.Od kad je dosao iz Barce,ponude za njega su poslali Celsi,Lion,Liverpul,Atletiko Madrid,Bajern,Liverpul i Real.Atletikova i Liverpulova ponuda je bila oko 20 miliona...Ove godine je Bajern bas bio zapeo za njega,pa je kandidat za komentar godine na eurosportu bio bas njegov,jer kada su ga pitali da li bi voleo da igra u Bajernu,on je odgovorio ne bih,posto je tamo stalno zima(u tom fazonu je bio odgovorio)...Pretpostavljam da nesto odavde nije istina,posto ne pratim toliko fudbal,ali po svemu ovome mi bas i ne izgleda da je Kvarezma cirkuzant...

Hmmmm...Istina,ne pratim fudbal,samo mi je malo cudno da neko takvog profesionalca moze nazvati tuznim cirkuzantom...Kazem ponovo,ne pratim,ali zar Kvarezma nije specifican po tome sto koristi obe noge podjednako dobro,moze da igra i po levoj i po desnoj strani...Cuo sam i da dribla odlicno,da je brz,neretko postize evro-golove,pa kruze i price da mu centarsut nije los.U reprezentaciji je uglavnom Sabrosina zamena
Brzina mu je onako, ima i bržih od njega. Dribla odlično i to je manje-više jedino što zna. Slab je timski igrač, samo izvodi neke zayebancije na terenu. Zato i kažem cirkusant. A kad se desi da ga nešto bolji igrač pročita postaje smešan i jadan, pa zato kažem tužni cirkusant.
Ono što ga izdvaja od većine je to što ima odličan šut spoljnom, a golovi postignut na taj način su uvek atraktivni.
To što je zamena u reprezentaciji Portugala samo govori da on nije zreo za prvi tim, pre svega jer mu se neretko dešava da kvari akcije svog tima svojim glupiranjem.

Od kad je dosao iz Barce,ponude za njega su poslali Celsi,Lion,Liverpul,Atletiko Madrid,Bajern,Liverpul i Real.Atletikova i Liverpulova ponuda je bila oko 20 miliona...Ove godine je Bajern bas bio zapeo za njega,pa je kandidat za komentar godine na eurosportu bio bas njegov,jer kada su ga pitali da li bi voleo da igra u Bajernu,on je odgovorio ne bih,posto je tamo stalno zima(u tom fazonu je bio odgovorio)...Pretpostavljam da nesto odavde nije istina,posto ne pratim toliko fudbal,ali po svemu ovome mi bas i ne izgleda da je Kvarezma cirkuzant...
Barsa ga je oterala, maltene kao netalentovanog(ne baš netalentovan, ali jednostavno nije bio dobar igrač za njih). A veruj mi, te priče da ga je tražio Ćelzi, Lion, Real, Bajern, ovaj, onaj su izmišljotine raznih sajtova koji traže senzacije. Koliko znam Porto nije dobio nijednu zvaničnu ponudu, a pričalo se da za njega traže 40 miliona(a Real se kao mislio da li da ponudi toliko pa odustao). Kad ga je tražilo 20 timova, zašto nigde nije otišao nego je ostao u Portu?

Pa mozda mu je lepo u Portu...A mozda je istina to sto ti mislis,stvarno ne znam,to verovatno mogu samo on i celnici Porta da ti odgovore...Koliko se ja secam,Kvarezma je bio pridodat novcu kao deo transfera za Deka,ne verujem da je oteran tek tako...

znas kako dosao je u Barsu kao cudo od klinca, polagane su velike nade u njega, ali on nije igrac za jake lige i jake utakmice
u Portou je car i tamo moze da radi sta hoce
nesto slicno kao sto na NBA raspravljate o Marboriju, vrlo kvalitetan, ali beskorisan

Back