Vaš omiljeni igrač?

Claude Makelele...
Covjek nikada nije bio zvijezda,ne daje puno golova ali volim kako igra i mislim da je potcijenjen od strane nekih...
Ima ih jos ali ovo je definitivno omiljeni.
Inace cijenim Messija i ostalu ekipicu,mada najmanje Ronaldinja,jer mislim da su ljudi malo napumpali situaciju sa njim.On jeste dobar igrac,ali toliko reklama i ostalih gluposti...Ima boljih igraca od njega ili jednako dobrih koji nisu stalno na tv ekranu...

i da...Zinedine Zidane...(materazzija ne podnosim),Thierry Henry,Iker Cassillas,Petr Cech,Lampard,Robben,Michael Essien...
ali jedan je Makelele...
Inace malo sam iytrazivala i pronasla da je Makelele jedan od omiljenih Murinjovih igraca!
Samo on i John Terry su mu omiljene ''persone'' iz Chelsea!A ja mislila da sam jedina na svijetu kojoj je omiljeni Makelele!Ha!

mondo
u intervjuu za magazin "Four Four Two" naveli su koji su, prema njihovom mišljenju, najbolja petorica igrača današnjice,

Ronaldinjo:____ (Kristijano Ronaldo, Leo Mesi, Deko, Tijeri Anri i Kaka)
Oven___________ (Anri, Stiven Džerard, Ronaldinjo, Kaka i Mesi)
Van Nistelroj ____(Mesi, Dejvid Bekam, Ronaldo i Zlatan Ibrahimović)
Tores _________(Džerard, Kaka, Ronaldinjo, Vejn Runi i Anri)

Tores i Oven su objektivni.
Ronaldinjo se malo uvlači Deku, dok je Nistelroj "majstorski ubo petorku" :roll: Bekam, Ibrahimović i Ronaldo :roll: Prvi da nešto vredi ne bi bio u SAD, drugi ne bi trulio u Interu, dok je treći BIO najbolji, pre par godina

Ovaj je zakon ne znam meni se svidjaju igraci sa mnogo dobrom tehnikom. . .

Prilozi

• 12739.jpg
    12739.jpg
    43,5 KB · Pregleda: 3
  • 11333.jpg
    11333.jpg
    43,7 KB · Pregleda: 3
jeko tvoj sa srcem,je otjerao murinja...odnosno zabio mu noz u ledja.Volim francuze i engleze.tacka!znaci,claude makelele,malouda,zidane,lampard,rooney,gerrard i...i...ashley cole.
I holandjane of course...
ali omiljeni mi je claude makelele kao sto sam rekla!samo se vise jezim od terrya koga sam voljela...
ponekad umjesto da pomogne usere se u igru.

Back