Neko_novi
Aktivan član
- Poruka
- 1.598
Alex.L:Žilberto Silva
Vidim da ovde 95% voli igrače koji igraju u fazi napada(što napadače, što krila,što poluš.piceve)
Ali zato defanzivce niko ne mrzi kao neke napadace. Recimo ja mrzim ovog laznog Ronalda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alex.L:Žilberto Silva
Vidim da ovde 95% voli igrače koji igraju u fazi napada(što napadače, što krila,što poluš.piceve)
I meni je Zidan bio omiljeni igrač dok nije otišao u penziju.Bio je fantastičan na SP 2006Sheep:MA ZIZU je najbolji! Zinedine Zidane
i menibojci:Moj omiljeni igrac je Michael Owen,i Stiven Dzerrard,nemogu da se odlucim.....mozda prije dzerrard jer je igrac liverpoola,a liverpool mi je najvazniji u zivotu...........
montenegrin88:nazovite me ludim, ali ja sam strastveni delija a moj omiljeni igrac je stevan jovetic.

Odlican ja sam uvek govorio nikakav ronaldinho ni c.ronaldo... zenedine zidan je jedini sve dok nije otisao u penziju..nazalost!Messi# 19:I meni je Zidan bio omiljeni igrač dok nije otišao u penziju.Bio je fantastičan na SP 2006