Vaš omiljeni igrač?

Evo jel si sada zadovoljan!!!???
Ronaldinho je, AKO NISI PRIMETIO, NA PRVOM MESTU, tako da je on NAJBOLJI bezobzira da li sam stavila i one koji su lepi ili koji dobro igraju!!!!!
Vidis svako ima pravo na svoje misljenje, a ovde je tema , vas OMILJENI igrac' a ne ,ko je po vama NAJBOLJI igrac' !!! Bezobzira Ronaldinho ostaje na PRVOM MESTU!!!
A Kaka je dobar igrac ali i izgleda savrseno, tako da sam napisala npr. samo njega nasao bi se neko ko bi mi rekao isto sto i ti!!!---gospodjice,pocnite da cenite fudbalere zbog njihove igre,a ne izgleda)---
Ja ih i cenim zbog igre, a izgled je totalno ne bitan kada pricamo o kvalitetu igraca!!! ponavljam: zato je Ronaldinho bio i pre i posle izmene na PRVOM MESTU!!! TOLIKO

crni lepotan:
MA ON SE PODRAZUMEVA!!!!!!!!! :-) :-) :-)
ON JE I NAJBOLJI I NAJLEPSI I NAJZGODNIJI MA SVE NAJ NAJ...MOJ OMILJENI FUDBALER .... Volim ja njega jos od ranije, tj. jos dok je bio u petlicima ... i eto sada je stigao do prvog tima ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Samo, steta sto je otisao :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

p.s. samo ga nisam napisala jer ce se naci neko kao i onaj gore :evil: :evil: :evil:
da mi pise kako fudbalere cenim po izgledu, sto nije tacno....to se vidi cim sam napisala _Ronaldinho_
Zaljubljena sam u njegove kopacke :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MA ZIZU je najbolji! Zinedine Zidane

Prilozi

• đđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđ.jpg
    đđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđ.jpg
    90,4 KB · Pregleda: 5

Back