Vaš najveći?

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
uu zeno smiri zivce :lol:
pa sta kako je izgledao koja mu bila moja kose :hahaha:
salim se
zar zaista mislis da ce neko bas detaljno da napise tako nesto intimno..
i zar zaista mislis da cemo svi pisati ono sto ti zelis? :)

Ja uopšte nisam nervozna :eek:

A pitanja su ti besmislena.

Dakle, da probam još jednom. Šta je bio i kako je izgledao vaš zajeb, da li je druga osoba bila umešana u to, kako danas gledate na isti i sl. A ako je tebi mnogo intimno, stvarno ne moraš pisati :eek: drugima baš i nije bilo toliko... intimno.

Dakle, da probam još jednom. Šta je bio i kako je izgledao vaš zajeb, da li je druga osoba bila umešana u to, kako danas gledate na isti i sl. A ako je tebi mnogo intimno, stvarno ne moraš pisati :eek: drugima baš i nije bilo toliko... intimno.
...kada se on pridigao a ona zaspala...:dash:

nije bila umesana druga osoba
a kako na to gledam sam napisala..sad ne znam mozda sam trebala da nacrtam :)

Al' ne. Aj da filozofiramo. Ajde. Evo.
ne razmisljam na taj nacin..u smislu da sam nastavila pravo zivot bio bio med i mleko ako skrenuh kod lajkovca bila je to moja odluka
niko mene nije jednostavno zahebao zahebala sam uvek i iskljucivo ja sama sebe..daklen ljudi su ono sto su a tvoje je da to vidis...zaheb je kad se opako zahebes u proceni
da li mi je zao sto sam nekog poznavala...jok..zao mi je sto nisam prepoznala
Stvarno gde je veza? Na kakav način mogu da razmišljam, ako mi neko ukrade novčanik? Jao, pa nije mi on ukrao novčanik nego sam mu ja praktično poturila pare u ruke kad sam nosila otvorenu torbu u autobusu. Il' onoj gospoji što sam joj rekla da sedne na klupu iza a tamo bila moja, zamisli, torba. Pa sam se sama zajebala što mi nije palo na pamet da je došao jebeni lopov :eek: na vežbe iz matematike da sedi i sluša pucanovića u prepunoj učionici, kako bi nekom drpnula novčanik.

Ne brate, ona je lopov. Tačka. Isto ko kad krivite ženu što je neko istuk'o pa što "ostaje u braku" i "ja ne bih dozvolila da me neko tuče" fazon. Ponekad su stvari jednostavno izvan naše kontrole.

A kad nisu, opet ne zajebeš sama sebe UVEK i ISKLJUČIVO. Nismo baš toliko moćni i nemamo baš toliki uticaj ni na sopstvene živote, kamo li na univerzum i sreću i loto tikete i kladionicu.

Eto, tako razmišlja jedna, a ovako druga, al' đe je tu tema? :think:

da u pravu si.... ali svi kad pisemo na ovoj temi u glavi imamo svoj sopstveni zaheb..koji ne mora biti isti kao zikin ili perin..samim tim drugacije pisemo o temi
ako te neko prevari naravno da nije do tebe
ali ako za nekog mislis da je bas dobar covek koji nikad ne bi izrekao neko tesko sr.anje a ispostavi se dijametralno suprotna stvar, e onda nesto nije u redu sa tvojom glavom i tvojim ocima..to nije nesto sto je van tvoje kontrole

Pa pazi, to je ista stvar samo posmatrana iz različitih uglova. Ako se neko pakuje u lepo odelce a iznutra je truo, i krije to s namerom da te povredi..... da, grešiš što ne opažaš bolje :eek: ali ko je rekao da svi moramo biti mnogo pametni.....
Nije poenta u krivici, though. Kako se smejati i pored toga?

a hebi ga sve se u zivotu svede na krivicu :confused:
ma da ali ako to neko ne radi smisljeno vec je to deo njega onda je tvoje da vidis
a i cak da je skriveno tvoje je da pomislis da mozda bar postoji
sve se svede na krivicu kad te prodju osecanja
postoje dva pitanja koja ljudi postavljaju sebi:
zasto se bas to meni dogodilo? (krive drugog)
i zasto nisam uradio nesto da to predupredim zasto nisam bolje gledao? (krive sebe(

kako se smejati...tako sto oprostis sebi...ili tom nekom koga krivis...tako bar kazu :)
znaci opet se svede na krivicu :p

Pa pazi, to je ista stvar samo posmatrana iz različitih uglova. Ako se neko pakuje u lepo odelce a iznutra je truo, i krije to s namerom da te povredi..... da, grešiš što ne opažaš bolje :eek: ali ko je rekao da svi moramo biti mnogo pametni.....
Nije poenta u krivici, though. Kako se smejati i pored toga?

:D pa smejes se sto ti nisi trula nego je trula ta persona.....ma bre stekne se cvrstina jer is zadovoljan sobom i svojim zivotom.....i svakog cuda tri dana dosta....ja sam pre koji dan jednu personu koja mi je bila vrlo draga izbacila sa jednom recju i pogledom iz zivota......ne dozvoljavam nepostovanje i bahatos jer ja nisam takva....a i data je ne jedna sansa.....jes malo bolelo ali sve mi lakse ide, sto sam starija :D.....necu da gubim vreme na ljude koji mi ne odgovaraju....:manikir:

Back