Vas najgori ili najčudniji izlazak sa nekim momkom/devojkom?

1.
Meni je jedan slao SMS-ove, slao, slao, slao... na njegovih 5 SMS-ova odgovorim sa 1-dnim.Poslije nekog vremena smaranja s njegove i direktnog odbijanja s moje strane dobijem poruku, nesto u fazonu:" Ej, nemoj molim te da me trazis i zoves , mi nismo jedno za drugo nikako"..

2.
Prijatelj mi štimao svog rođaka i rekao" imam jednog super momka za tebe".Nađemo se , a on je izgledao, užas.Nije imao kose, obučen kao neki dedica, naočale i totalno smotan.Imao je tad oko 30-ak godina, i žalio mi se kao cura ga ostavila, jest pokvarena.On nije htio spavati s njom jer ne veruje u sex prije braka, a ona ga ostavila i rekla mu da je gay.

p.s.Čula sam neki dan da se oženio, ajde neka i on konačno ima sreće u ljubavi!

1.
Prijatelj mi štimao svog rođaka i rekao" imam jednog super momka za tebe".Nađemo se , a on je izgledao, užas.Nije imao kose, obučen kao neki dedica, naočale i totalno smotan.Imao je tad oko 30-ak godina, i žalio mi se kao cura ga ostavila, jest pokvarena.On nije htio spavati s njom jer ne veruje u sex prije braka, a ona ga ostavila i rekla mu da je gay.

Imao sam više nego jednom scenario:

- Znaš, imam jednu drugaricu...
- Neka, hvala, u redu je.
- Ali štooo?
- U redu je. Ponuđen k'o počašćen.

imala sam 17,on 20 i nesto.mestanin.letovala sam u prznu,pored milocera.gledali se mi par dana(to se onda tako radilo)i pozove on mene jedno vece da idem sa njim za petrovac u diskoteku.kad smo stigli tamo,kaze on meni sacekaj me ispred ovog kafica i udje unutra.ja ko kuce.stajala ja tako jedno vreme,dok mi odjednom nije pukao film,okrenem se i pesaka krenem kuci.trebalo mi je par sati da predjem taj stavican put bez pesacke staze,neosvetljen,a automobili jure kao ludi.
sutra dan naletimo jedno na drugo,on besan kao ris,kaze prvo je isao u diskoteku jer je mislo da sam sama otisla tamo,posle je sve kafice obisao...
verujem da se usro,jer smo mi tamo letovali godinama,malo mesto,svi se znaju,da mi se nesto desilo,bilo bi svasta
mislim da sam od tad pocela da cenim sebe
a on je svoju sansu sa izlaskom prokockao

Moj najgori izlazak je izgledao sa čovekom koji je bio rok pevač,i koji bi na svakih 15 min. zapevao po koju rok pesmu,i to ničim izazvan,recimo dok ja nešto pričam....onda me je posle kafe i pevanja uz tu kafu odveo na neko rok mesto,gde sam ja zaspala i kad sam se probudila on je došao i ponovo počeo da peva ,posle čega sam mu rekla da sam dobila,da imam bolove i da moram hitno kući...

Dozivljaj moje drugarice.

Dopisivala se sa deckom preko msn-a i rese da se upoznaju posle nedelju dana. Poslao je on njoj sliku,180cm visok...medjutim...
Decko je bio njene visine(oko 170),sa osobom na slici zajednicko nema nista. Pregrmi ona to,krenu da setaju,gde ce-sta ce, on kao da svratimo u opticarsku radnju da namesti naocare,posle toga setali,hoce covek da gleda patike. Napolju pada kisa,vetar duva. Posle duzeg vremena on se smilovao da je pita da sednu u neki kafic i naglasio da ima 200 dinara...Nista nije bilo od sedanja u kafic i na kraju je meni pustila sms da je zovem jer nije mogla da se odvoji od lika...

Naravoucenije-batalite upoznavanja i dopisivanja sa nepoznatim osobama preko neta.

Dozivljaj moje drugarice.

Dopisivala se sa deckom preko msn-a i rese da se upoznaju posle nedelju dana. Poslao je on njoj sliku,180cm visok...medjutim...
Decko je bio njene visine(oko 170),sa osobom na slici zajednicko nema nista. Pregrmi ona to,krenu da setaju,gde ce-sta ce, on kao da svratimo u opticarsku radnju da namesti naocare,posle toga setali,hoce covek da gleda patike. Napolju pada kisa,vetar duva. Posle duzeg vremena on se smilovao da je pita da sednu u neki kafic i naglasio da ima 200 dinara...Nista nije bilo od sedanja u kafic i na kraju je meni pustila sms da je zovem jer nije mogla da se odvoji od lika...

Naravoucenije-batalite upoznavanja i dopisivanja sa nepoznatim osobama preko neta.

ma covek je g0vno obicno cim nema para...
smrt sirotinji

Ono što se ne vidi iz ove priče jeste kakva je ta drugarica. S obzirom da joj nije smetalo što je lik opušteno poslao tuđu sliku, ja mogu samo da zaključim da ona ili ne liči ni na šta (pa onda nije baš ni izbirljiva) ili je i sama poslala lažnu fotku... ili oba.
Prema tome, dečko samo nije znao kako da je se otrese, pa je taktički prepustio njoj da ona to uradi.

1.
Meni je jedan slao SMS-ove, slao, slao, slao... na njegovih 5 SMS-ova odgovorim sa 1-dnim.Poslije nekog vremena smaranja s njegove i direktnog odbijanja s moje strane dobijem poruku, nesto u fazonu:" Ej, nemoj molim te da me trazis i zoves , mi nismo jedno za drugo nikako"..

2.

Zbog čega si odlučila da nam ove svoje avanture ispričaš na hrvatskom jeziku?

"sa osobom na slici zajednicko nema nista."
Dakle, nije samo visina u pitanju. Znaci prvo je prevario curu, onda je setao po nekom nevremnu, kisi, mrazu po korzou, a onda joj je saopstio da ima 2 evra u dzepu da joj stavi do znanja da ne moze u kafic, da li bi ti to sebi dozvolio?

ja kapiram da zene treba da se podrzavaju medju sobom...ali o cemu ti pricas? (naravno ako je sve tacno kao sto viktorija napisala)

mislis da je jadniku bilo drago sto je bilo napolju nevreme a da nije mogao da priusti sebi da je negde odvede?
a i da je ona drzala do sebe samo bi se okrenula kada bi videla da to nije ista osoba sa slike ;)

ja kapiram da zene treba da se podrzavaju medju sobom...ali o cemu ti pricas? (naravno ako je sve tacno kao sto viktorija napisala)

mislis da je jadniku bilo drago sto je bilo napolju nevreme a da nije mogao da priusti sebi da je negde odvede?
a i da je ona drzala do sebe samo bi se okrenula kada bi videla da to nije ista osoba sa slike ;)
Pa posto nam Viktorija pise, polazimo od toga sta je napisala. Ja podrzavam onog za koga smatram da je u pravu :)
Ocigledno da cura nije drzala do sebe, zato sam i napisala da je boodala :lol:
Ali je isto jako ruzno izaci sa curom na prvi sastanak i nemati za pice. Na osnovu citave price, ocigledno je da je sve to jako neozbiljno shvatio.
Ne znam kako vi momci razmisljate, ali mene bi bilo sramota da izadjem sa curom i da nemam makar za sok, moralo mu je pasti na pamet da ce mozda htjeti u neki kafic.

Pa posto nam Viktorija pise, polazimo od toga sta je napisala. Ja podrzavam onog za koga smatram da je u pravu :)
Ocigledno da cura nije drzala do sebe, zato sam i napisala da je boodala :lol:
Ali je isto jako ruzno izaci sa curom na prvi sastanak i nemati za pice. Na osnovu citave price, ocigledno je da je sve to jako neozbiljno shvatio.
Ne znam kako vi momci razmisljate, ali mene bi bilo sramota da izadjem sa curom i da nemam makar za sok, moralo mu je pasti na pamet da ce mozda htjeti u neki kafic.

hmff, mozda i ja previse srdacno branim musku-siromasnu stranu :P :P

ali kada procitam ovako nesto samo prevrnem ocima i zamislim se koliko su neki ljudi budale(ili jednostavno nas samo tovare pricama)

ovo je ziv primer upoznavanje dvoje debila(ili boodala, kako os ;) )
moja upoznavanja su prosla jako dobro.sto sa moje strane, sto sa druge.
valjda je bitno i izabrati? :think:

Back