viktorija_00
Zainteresovan član
- Poruka
- 329
Vaša iskustva po pitanju najgorih/ najčudnijih,/najsmešnijih "dejtova" nekim muskarcem/devojkom???
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne pamtim kad je bio izlazak pre nego li se smuvamo
Na nevidjeno..bechka skola balkanski smerpa nije ni cudo kada muvas preko neta![]()
Imao sam više nego jednom scenario:1.
Prijatelj mi štimao svog rođaka i rekao" imam jednog super momka za tebe".Nađemo se , a on je izgledao, užas.Nije imao kose, obučen kao neki dedica, naočale i totalno smotan.Imao je tad oko 30-ak godina, i žalio mi se kao cura ga ostavila, jest pokvarena.On nije htio spavati s njom jer ne veruje u sex prije braka, a ona ga ostavila i rekla mu da je gay.
p.s.Čula sam neki dan da se oženio, ajde neka i on konačno ima sreće u ljubavi!
eeeeee necu vise da provodadzisemImao sam više nego jednom scenario:
- Znaš, imam jednu drugaricu...
- Neka, hvala, u redu je.
- Ali štooo?
- U redu je. Ponuđen k'o počašćen.
... što nije ništa spram toga kako ste tek mogli da se provedete.kada mi je kao prvi dejt predlozio da odemo na kampovanje
i prvi dejt nam je bio kampovanje
bez zezanja
pritom ne mislim ni na kakve eufemizme za seks vec doslovno... kampovanje
i fino smo se proveli![]()
... što nije ništa spram toga kako ste tek mogli da se provedete.
Dozivljaj moje drugarice.
Dopisivala se sa deckom preko msn-a i rese da se upoznaju posle nedelju dana. Poslao je on njoj sliku,180cm visok...medjutim...
Decko je bio njene visine(oko 170),sa osobom na slici zajednicko nema nista. Pregrmi ona to,krenu da setaju,gde ce-sta ce, on kao da svratimo u opticarsku radnju da namesti naocare,posle toga setali,hoce covek da gleda patike. Napolju pada kisa,vetar duva. Posle duzeg vremena on se smilovao da je pita da sednu u neki kafic i naglasio da ima 200 dinara...Nista nije bilo od sedanja u kafic i na kraju je meni pustila sms da je zovem jer nije mogla da se odvoji od lika...
Naravoucenije-batalite upoznavanja i dopisivanja sa nepoznatim osobama preko neta.
Ako je to sve sto si zakljucio/la iz njenog posta, bolje je da ne komentarises.
1.
Meni je jedan slao SMS-ove, slao, slao, slao... na njegovih 5 SMS-ova odgovorim sa 1-dnim.Poslije nekog vremena smaranja s njegove i direktnog odbijanja s moje strane dobijem poruku, nesto u fazonu:" Ej, nemoj molim te da me trazis i zoves , mi nismo jedno za drugo nikako"..
2.
Prijatelj mi štimao svog rođaka i rekao" imam jednog super momka za tebe".Nađemo se , a on je izgledao, užas.Nije imao kose, obučen kao neki dedica, naočale i totalno smotan.Imao je tad oko 30-ak godina, i žalio mi se kao cura ga ostavila, jest pokvarena.On nije htio spavati s njom jer ne veruje u sex prije braka, a ona ga ostavila i rekla mu da je gay.
p.s.Čula sam neki dan da se oženio, ajde neka i on konačno ima sreće u ljubavi!
"sa osobom na slici zajednicko nema nista."
Dakle, nije samo visina u pitanju. Znaci prvo je prevario curu, onda je setao po nekom nevremnu, kisi, mrazu po korzou, a onda joj je saopstio da ima 2 evra u dzepu da joj stavi do znanja da ne moze u kafic, da li bi ti to sebi dozvolio?
Pa posto nam Viktorija pise, polazimo od toga sta je napisala. Ja podrzavam onog za koga smatram da je u pravuja kapiram da zene treba da se podrzavaju medju sobom...ali o cemu ti pricas? (naravno ako je sve tacno kao sto viktorija napisala)
mislis da je jadniku bilo drago sto je bilo napolju nevreme a da nije mogao da priusti sebi da je negde odvede?
a i da je ona drzala do sebe samo bi se okrenula kada bi videla da to nije ista osoba sa slike![]()
Pa posto nam Viktorija pise, polazimo od toga sta je napisala. Ja podrzavam onog za koga smatram da je u pravu
Ocigledno da cura nije drzala do sebe, zato sam i napisala da je boodala
Ali je isto jako ruzno izaci sa curom na prvi sastanak i nemati za pice. Na osnovu citave price, ocigledno je da je sve to jako neozbiljno shvatio.
Ne znam kako vi momci razmisljate, ali mene bi bilo sramota da izadjem sa curom i da nemam makar za sok, moralo mu je pasti na pamet da ce mozda htjeti u neki kafic.