Vaš lični doživljaj protesta

da li ste bili na mitingu?

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jucerasnja slika sa beogradskih ulica je samo pokzatelj kako ce izgledati Srbija kad njom zavladaju SRS i DSS.

Apsolutno se slazem sa tobom. Bice to slozna Srbija, slozan narod ujedinjen za boljitak nase Srbije. Osetice se pozitivna energija i NADA u bolje sutra... kao sto je i sam protest pred skupstinom pokazao. Tada cete vi otici na smetliste politicke scene gde vam je odavno i mesto. :lol:

Navijaci ENGLESKIH(Engleska,Velika Britanija,EU) fudbalskih klubova ovakve stvari radi sirom EU, cak i kad pobede, a da se ne desi na protestima zbog gubljenja "srca Srbije"!
Francuzi nedavno spalili pola Pariza zbog jednog najobicnijeg zakona o radu...pa su ih nazivali "demonstrantima", a ne "huliganima"!
Ne opravdavam nerede, ali ih ne smatram nista manje demokratskim od onih petooktobarskih.

Protest je bio ono sto je bilo ispred Skupstine i posle ispred Hrama. A ono sto se desavalo po gradu je organizovano divljastvo. Srbija je zemlja DBa,kako god da se on zvao.
Paljena je Hrvatska ambasada,a Hrvatska jos uvek nije priznala nezavisnost Kosova. Australijiska ambasada koja je u samom centru grada nije ni pipnuta (tako treba i da bude,ali...),a Australija je medju prvima priznala nezavisno Kosovo. Belgijska ambasada je napadnuta,a koliko sam obavesten Belgija jos uvek nije priznala nezavisno Kosovo. Sve ovo je jako cudno.
Cilj divljanja i paljenja Americke ambasade bio je taj da se izazove ozbiljan sukob,pre svega politicki,na relaciji Srbija-SAD i da se americki ambasador povuce iz Srbije.Da Amerika prekine diplomatske odnose. Da nakon tog cina Kostunica ostane cist i da moze da kaze kako je Amerika sa nama prekinula diplomatske odnose,a ne mi sa njima i da tim cinom uvuce Srbiju u ogroman problem iz koga se ne bi izvukli decenijama,radi svoje licne sujete i koristi.
Vise neko ikada,svakom normalnom coveku u Srbiji je danas jasno,a bilo je oduvek jasno,da je Srbija jos od 90tih trebala biti,pre svega clanica NATO pakta. Stvar je toliko prosta,da je ne treba objasnjavati,a onome kome je neophodno to objasnjavati ili je malouman ili je neko ko zaradjuje na tudjoj nesreci,a Srbi su skloni tome. Ako je NATO na Kosovu,Srbija treba u NATO,ako je EU na Kosovu,Srbija treba u EU...i ko god da je na Kosovu,Srbija treba da bude saveznik sa njime. To niko nije shvatio ni pocetkom 90tih,ne verujem da ce i u buduce. Putin pre neki dan izjavi zasto se u slucaju proglasenja nezavisnosti Kosova ne prizna i Severni Kipar...jel se on to pravi mutav? Severni Kipar se ne priznaje,jer je Kipar clan EU,a bogami i Grcka je clanica i EU i NATO,pa da vidim ko ce to da prizna Severni Kipar? Neka ga Rusija prizna,ako je vec toliko protiv nepravde. Obicno prosseravanje.
Oni koji nisu pametno znali da rese preoblem Kosova,zloslutno se nadaju da ce se sada isto desiti i sa Makednnijom,Crnom Gorom ili Kiprom. Ali od toga nema nista,dokle god su te zemlje clanice NATO,EU ili Partnerstva za mir.

Apsolutno se slazem sa tobom. Bice to slozna Srbija, slozan narod ujedinjen za boljitak nase Srbije. Osetice se pozitivna energija i NADA u bolje sutra... kao sto je i sam protest pred skupstinom pokazao. Tada cete vi otici na smetliste politicke scene gde vam je odavno i mesto. :lol:

E, dobro, bićemo složni, složan narod ujedinjen u boljitak Srbije - kako...
Svaki dan ćemo se okupljati (složno), ići na moleban (složno)...
Za to vreme će manji deo tog složnog naroda (bez sprečavanja policije) paliti neprijateljske ambasade, rušiti semafore, paliti kontejnere, stanove pored "neprijateljskih ambasada", strane banke...
Dobro, a sada mi objasni kako će taj složni narod funkcionisati u gradu bez semafora, zakrčenog kontejnerima, srčom razbijenih izloga...

Ko će raditi i šta će raditi kada se povuku strani investitori, strane banke, kada ne bude robe sa zapada (patika, trenerka, dukseva...)...

Dakle, tvoj zaključak je ovakav. Bićemo složni kao Palestinci i tako ćemo i živeti... je l' to prizivaš u ovoj državi???

Srbija ce uvek biti sustiniski podeljena...bolje sutra ce pod DSS i SRS biti slicno onom boljem sutra od cetvrtka u knez mihailovoj...Nece biti bolje prilike da mi dodjemo na politicku scenu nego da Srbija vidi kako izgleda vladavina radikala...

Kakav si ti licemer pa to nema nigde na svetu...
Da važni su objekti jer u njima rade naši građani i primaju platu za to. Za pare koje zarade ishranjuju svoje porodice.
Šteta koja je nanesena moraće biti namirena. Namiriće je opet građani Srbije.
Pare koje na to potroše mogli su preusmeriti na korisinje stvari, na agregate i gorivo za stanovnike KiM, na izgradnju smeštaja za raseljena i izbegla lica, na opremanje škola i bolnica....
Ne, pametnjakoviću, meni ne fali McDonalds jer sam ga jedini i zadnji put jeo kada je otvoren dakle 1990. godine ili tu negde...
Banke o kojima ti pričaš su omogućile ovim građanima da uzmu kredite kojih ranije nije bilo i da za njih kupe stanove i kola koja sada viđaš po gradu ili po Srbiji...
Ako osim ovih sr***nja koja si napisao nemaš ništa pametnije da napišeš, onda te lepo molim da me se kloniš jer sam morao da napravim pauzu i ispovraćam se kada sam pročitao tvoj post...

Kakva budaletina je ovo mogla napisati. Joj ovaj nema ni tri osnovne i jedan veliki odmor a pameti da i ne govorim.

Kakva budaletina je ovo mogla napisati. Joj ovaj nema ni tri osnovne i jedan veliki odmor a pameti da i ne govorim.

Kao prvo, kretenčino nepismena, nisam ja sa tobom ovce čuvao da mi se tako obraćaš.
Kao drugo, ovde je sve istinito, a kao treće, za maloumnike kao što si ti imam ponovo jedan predlog. To je da odeš u Prištinu i tamo pokažeš svoje junaštvo i spališ ambasadu SAD u Prištini.
I nemoj mi se javljati dok ne doneseš neki dokaz da si to učinio.
P.S. Siguran sam da sa fakultetom koji imam, imam mnogo više škole nego ti.

Upravo sad gledam one dve ribe sa klipa, pravdaju se da nisu one krive nego drzava. Uzas. GLupe kao............Inace ja bi sve te kretene u zatvor na pet godina pa na seksualno zlostavljanje svaki dan pa da vidimo kako ce posle toga da oblace pidzame na vreme i ne da unistavaju sopstveni grad. Neka idu da beru jabuke ceo dan i nesto da rade pa ce sva negativna energija tako lepo da im ispari. Nevaspitane budale pijane. I njihovi roditelji treba da se ispitaju o tome kakve su svinje odgajili! Uzas, zbog kretena da stradamo, zbog neukih navijaca koji nemaju preca posla. Sve registrovane navijace bi u zatvor sada.

Uglavnom se slažem, samo bez silovanja i seksualnog zlostavljanja, aman!

view_photo.php

СРБИЈА БРЕ БАБЕ ЈЕДНЕ:.Шта кукате

Protest je bio najbolja reklama za Šiptare i njihovu novu državu, jer svet uveliko govori sve najgore o nama upravo zbog divljanja na pomenutom protestu.

Upravo tako i oni koji su ga priznali kao i oni koji se jos dvoume su sigurno jos vise uvereni u ispravnost svoje odluke posle certvrtka ,mislim kad imas narod koji demolira i pali sopsteveni glavni grad sta onda mogu drugi da ocekuju od njega.

У глобалу митинг је остварио циљ. Показано је свијету да нам није свеједно. А уосталом и грађани Западних земаља ће обратити већу пажњу на Србију и КиМ, а када то учине почеће да размишљају зашто је створена та квазидржава трговаца дроге, бијелог робља, терориста... Зар шачица хулигана може да буде значајнија од тога што на узимају дио најсветије територије, само срце и душу српског народа. Па Британија је због Фолкланда слала цијелу флоту преко Атлантика да би бранила тај камењар јер је дио њихове територије! Зар смо ми Срби некакви губавци, Марсовци за које никаква правила не важе. Ево ти бјелосвјетски лицемјери се данас прозивају на исто међународно право које су у недјељу и ових дана жестоко кршили!

А ми Срби, какви смо, несложни... Па нека нам је Бог на помоћи!

Svaka cast Nikola, ovako razmisljaju patriote, ali i sav normalan svet kome je stalo do prava i pravde. Na zalost temu komentarisu i oni koji su se o protestu informisali iskljucivo preko B92, ili su pak clanovi i simpatizeri nekih minornih stranaka, nevladinih organizacija, /citaj stranih placenika, da ih ne imenujem posto se lako prepoznaju/. Nego ovo je demokratija, mi imamo pravo da se radujemo onako impozantnom skupu, a oni imaju obavezu da ga pljuju, jer su za to placeni. Ako su tako sigurni u svoju ideju zasto oni ne organizuju jedan miting pa da vidimo koliko ce se to "pametnih" Srba okupiti. Ovako, slusajuci njih, dobicu kompleks da sam prisustvovao skupu od oko petsto hiljada zavedenih budala.
PS:Moje stavove po ovoj temi mozes pogledati na ovoj stranici: http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=6035151#post6035151

izuzetan dogadjaj posebno deo ispred hrama.
normalno da je bilo i razbijenih prozora sto je svuda u svetu uobicajna stvar na mnogo manje znacajnim i mnogo manje posecenim protestima. drago mi je zbog ambasada , jedina steta sto je covek poginuo.
one istetovirane droljetine sa patikama koje su sutradan satro slucajno odjurile na u92 ne zasluzuju komentar vrlo moguce da je u pitanju ldp namestaljka

Мислим да није ЛсДП намештаљка. Пре бих рекао за једну од њих две (она светлије плава) да је новинарка Б92. Не знам само зашто ми је познат тај лик толико.

Back