VAŠ KRAJ

Ma ne moze da se poredi prica starosedeoca pre pedeset godina i ova danasnja!Nekada je moj kraj bio miran i tih,a danas samo u mojoj ulici zive dva poznata krimosa,pa blokiraju celu ulicu kad izlaze iz kuca,a o narkosima tek da ne pricam!Ipak su ovo neka druga,losa vremena!:sad2: :sad2: :sad2:

Nekad najlepsa danas najgora opstina.Propast pocela ''90 tih dolaskom SPO na vlast a danas se nastavlja sa DS-om na vlasti! Zivim na Vracaru nekoliko decenija i zelim da pobegnem sa ove opstine. Dajte mi preporuku za vas kraj !

Ma ne moze da se poredi prica starosedeoca pre pedeset godina i ova danasnja!Nekada je moj kraj bio miran i tih,a danas samo u mojoj ulici zive dva poznata krimosa,pa blokiraju celu ulicu kad izlaze iz kuca,a o narkosima tek da ne pricam!Ipak su ovo neka druga,losa vremena!:sad2: :sad2: :sad2:

Kako ne moze? Komesari sa utokama, partizanke koje su spavale sa sekirom ispod jastuka itd. Ne kazem da je danas dobro, samo ukazujem na dug istorijat divljih i pitomih :mrgreen:

vračar je lep i biće još lepši.......one stare zgrade koje su vredne i vile i sve to..ostaće...a udžerice će da boodu sroošene.....šo tako i treba.....ne grade se roožne zgrade na vračaru..............

Pozdrav i pricalici a i "granicarki" dirty diani
c009.gif

Back