VAŠ KRAJ

Opet moj glas za najlepsi deo Bg-Novi Beograd.
Imamo kucu na Vozdovcu... odemo nekad vikendom... sta da se radi, klizaliste mozda nekad neko napravi na Vozdovcu ali reku (onu pravu, ne kumodraski potok) tesko...

Tako je NBG....
Onda Zemun:D
@u.f.otkad je Vožd centar united-a:lol:
Koliko znam to Banjica, Vidikovac, sa bgd strane a ima ih dosta i u Nbg-u, ne znam što pljuješ taj deo grada:roll:
Pa, pre neku godinu zaklaše forsovci nožem u Rakovici navijača f.k.Voždovca ''invalida''...
Nije ti to nešto tačno...Proveri ponovo:)...
Ja ne navijam za Zemun, ali ako moram da biram između njih i force baraba izabraću naravno njih...Mada sam čuo da i u Zemunu ima Fors-ovaca:shock:...Strašno...

Ja sam odrastao na banovom brdu... Tacnije u Veljka Petrovica,to vam je iznad Crnjanskog... U secanju mi najbolje ostao neki seljos,koji je isao kombijem i vikao: "bostana,bostana,lubenice,paprika"... Lik je prodavao voce i povrce... Jes najbolji kraj Beograda,treba da dodjem tu u nedelju,malo kod sestara,i tako... Pozz

Onda Zemun:D
@u.f.otkad je Vožd centar united-a:lol:
Koliko znam to Banjica, Vidikovac, sa bgd strane a ima ih dosta i u Nbg-u, ne znam što pljuješ taj deo grada:roll:
Pa, pre neku godinu zaklaše forsovci nožem u Rakovici navijača f.k.Voždovca ''invalida''...
Nije ti to nešto tačno...Proveri ponovo:)...
Ja ne navijam za Zemun, ali ako moram da biram između njih i force baraba izabraću naravno njih...Mada sam čuo da i u Zemunu ima Fors-ovaca:shock:...Strašno...

Kakve veze ima ova tema sa navijanjem...to sto si cuo za forse nije tacno ima ih po celom vozdu a i drugim krajevima...ali necemo o tome na ovoj temi

prošle nedelje smo naručivali 2 oooogromne pice:D da nam donesu na posao (u centru grada). a oni, pre nego što su i čuli ge treba da donesu te picetine, kažu da je dostavljanje xxxxx dinara, a za banovo brdo je duplo skuplje:-?. jbte, kako se jedan moj kolega iznervirao zbog toga, jer je a banovog b.:roll:

Back