M
Mirka šizika
Gost
A ringispila ?
I kokoske koja daje plasticna jaja odmah pored vozica ???
A fliperi?
E lepo beseeee ...
I kokoske koja daje plasticna jaja odmah pored vozica ???
A fliperi?
E lepo beseeee ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
malcice je morbidan-mislim,puno njegovih grafita su zapravo umrlice,ali s druge strane,sasvim je ok odati postu bilo kome na taj nacin.Ali,definitivno,bolje grafite nigde nisam videla u Beogradu...da derok objasnjava stvari,ja mislim da je najbolji crtac u bg-u,a mozda i sire
p0z
malcice je morbidan-mislim,puno njegovih grafita su zapravo umrlice,ali s druge strane,sasvim je ok odati postu bilo kome na taj nacin.Ali,definitivno,bolje grafite nigde nisam videla u Beogradu...
ne znam da li ste uočili, ali nekako je očigledno da je svakome njegov kraj nabolji. a nigde kao u beogradu nema oglasa za prodaju i zamenu stanova, kuća i tako toga
ja napisah za vladetinu,a nisam odatle 8-)
'aj, bre, domaćine, slavi slavu, šta visiš na mreži....( 27. marta je kraljice marije....popilo se malo, a?)
Nije losa.... Cak sta vise onaj deo ugao Vladetine i Kraljice Marije ( bivsa 8 marta ), lep je deo... Slazem se...
Pozdrav !!!
E setih se kad pomenusmo taj deo grada ( Ugao Vladetine i 27 Marta ). Ste jeli bas na tom uglu ima radnja zove se " Kosovski cevap " sto je ful pljeska tamo znaci vrhnjam njam, a ispod nje radnja " Zlatiborac " prodaja pruste, kobasica i komplet lepinja hmmm njam njam.
![]()
Nije to suština, vidiš da su mnogi ,pa i ja glasali i za druge krajeve8-)el ovde sustina da svako glasa za svoj deo grada?
dobro onda novi beograd![]()
el ovde sustina da svako glasa za svoj deo grada?
dobro onda novi beograd![]()